ZACUSCA DE VINETE sI GOGOsARI DE LA TANTI GICA Legumele cochete si iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 7 zile dupa deschidere.
ZACUSCA DE HRIBI DE LA TANTI GICA Legumele cochete si iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 7 zile dupa deschidere.
ZACUSCA DE GALBIORI DE LA TANTI GICA Legumele cochete si iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Zacusca este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 7 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE CAPSUNI DE LA TANTI GICA Capsunile iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent de lemne. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE ZMEURA DE LA TANTI GICA Zmeuricile iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent de lemne. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE CAISE DE LA TANTI GICA Caisele iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE VISINE DE LA TANTI GICA Visinele iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
DULCEATA DE AFINE DE LA TANTI GICA Afinele iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent de lemne. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
MAGIUN DE PRUNE DE LA TANTI GICA Prunutele superbe si iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! Magiun pregatit cu truda multa, la foc lent de lemne. Magiunul este sterilizat prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare. De consumat in 14 zile dupa deschidere.
SOS DE ROsII CU ARDEI COPTI Ingredientele iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit vanjos intr-o nebunie de sos, sanatate curata! Numai bun sa-ti inlocuiasca ketchup-ul din frigider. Ingredientele sunt fierte si coapte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare.
SOS DE ROsII PICANT CU ARDEI COPTI Ingredientele iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit vanjos intr-o nebunie de sos, sanatate curata! Numai bun sa-ti inlocuiasca ketchup-ul din frigider. Ingredientele sunt fierte si coapte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat prin metoda traditionala si fara pic de conservanti. DEPOZITARE Pe raftul cu bunatati unde este curat si racoare, ferit de inghet si soare.
Dulcegarie de mure, 350g DULCEATA DE MURE DE LA TANTI GICA Murele iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au invartit in ceaun pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! INGREDIENTE: mure indulcite cu zahar, trezite cu lamaie. DELICATESA ARTIZANALA Dulceata pregatita din suflet dulce, la foc lent. Dulceata este sterilizata prin metoda traditionala si fara pic de conservanti.
Sos brun cu fructe din prun, 300g SOS DE PRUNE Febletea gratarelor de la tanti Gica! Prelinge-l pe coaste la cuptor, scufunda-n el cartofii pai si alte nazdravanii ori maseaza-l bine pe carnuri inainte sa le dai focului! INGREDIENTE: prunute superbe, usturoi vanjos si ardei iute, prinse-n joc cu sos de soia, otet, ulei, apa si fermecate cu ghimbir, anason stelat, scortisoara, coriandru si cuisoare. DELICATESA ARTIZANALA Ingredientele sunt fierte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul este sterilizat pr
Sos brun cu fructe din prun - iutel, 300g i SOS IUTE DE PRUNE Febletea gratarelor de la tanti Gica! Prelinge-l pe coaste la cuptor, scufunda-n el cartofii pai si alte nazdravanii ori maseaza-l bine pe carnuri inainte sa le dai focului! INGREDIENTE: prunute superbe, usturoi vanjos si ardei iute, prinse-n joc cu sos de soia, otet, ulei, apa si fermecate cu ghimbir, anason stelat, scortisoara, coriandru si cuisoare. DELICATESA ARTIZANALA Ingredientele sunt fierte pe-ndelete la foc de lemne. Sosul e
Dezlegare la peste, 300g PASTA DE PEsTE DE LA TANTI GICA Pestele si legumele cochete, iubite cu foc de fasneata tanti Gica s-au fiert la cuptor pana au ajuns la un gust de care n-ai sa te mai poti satura! INGREDIENTE: crap mandru, ceapa barbatoasa, morcovel, pasta de rosioare, prinse-n joc cu ulei, otet si sare. DELICATESA ARTIZANALA Pestele este fiert la cuptor 9 ore, pana i se inmoaie oasele de dorul legumelor, apoi se alatura si ele. Pasta de peste este sterilizata prin metoda traditionala si f