Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor sa evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, sa se simta proaspete, sigure si curate, alegand un produs hipoalergenic fara niciun efect negativ asupra mediului. Peste 80 din femeile care sunt alergice la contactul cu plasticul sau materialele sintetice au declarat ca prefera bumbacul. Veti simti beneficiile bumbacului inca din prima luna de utilizare. Produsele organice sunt biodegradabile si reciclabile. Absorbantele pentru zi cu ari
Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor sa evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, sa se simta proaspete, sigure si curate, alegand un produs hipoalergenic fara niciun efect negativ asupra mediului. Produsele organice sunt biodegradabile si reciclabile. Absorbantele zilnice subtiri pentru un flux menstrual redus sunt produse din bumbac organic moale, cu capacitate mare de absorbtie. Bumbacul organic al absorbantului lasa aerul sa treaca, evitand astfel iritatiile pielii s
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare. Poate contine urme de cereale (gluten), soia, nuci (alune, arahide, migdale etc) sau seminte de susan din procesul de prelucrare. Valori nutritionale medii per 100g: Energie 1536KJ 362 Kcal Grasimi 2,8, -din care acizi grasi saturati 0,6 Carbohidrati 81,3, -din care zaharuri 1,3 Fibre 3,8 Proteine 6,7 Sare 0,0003
Ce este macerarea? Macerarea este un proces fizic in care fructele, florile, frunzele, radacinile sau alte par?i ale plantelor sunt expuse o perioada de timp ac?iunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat. Uleiul neutru , trage, in el uleiurile volatile ?i alte principii active din planta supusa macerarii. Produsul final (solu?ia) se nume?te macerat. In farmacie, aceasta solu?ie se nume?te infuzie rece . Nu trebuie sa existe procese chimice in timpul macera
Beneficii pentru sanatate din forta plantelor medicinale din alpi. Dropsuri ECO pentru tuse cu puterea salviei medicinale: flori de albastrele, flori de galbenele, frunza de nalba, flori de soc, flori de tei, frunze de menta, flori de ciubotica cucului, anason stelat, frunze de salvie, fenicul, patlagina ingusta, cimbru, coada soricelului, radacina de lemn dulce, seminte de anason, flori de musetel, ventrilica, radacina de nalba mare. Valori nutritionale medii 100g: -valoare energetica: 1625 382al; -grasi
O traditie straveche care dateaza cu mult inainte de vremea lui Dioscoride, este folosita cu succes chiar si in zilele noastre. Gratie oligoelementelor si sarurilor minerale, argila verde Argital este inzestrata cu proprietati de detoxifiere si energizare extraordinare. Este un tonic pentru persoanele de toate varstele, reface echilibrul mineralelor, furnizand sanatate intregului organism.
Acest produs nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic. Arpacasul din orz este un aliment bogat in fibre cu proprietati nutritive valoroase. Poate fi servit drept garnitura, coliva, gatit alaturi de alte feluri de mancare sau transformat in cereale pentru micul dejun. Arpacasul fiert are o consistenta densa si seamana la gust cu nucile. El este adesea decojit sau perlat, ceea ce inseamna ca a fost curatat partial prin decorticare. Contine gluten (orz). Greutate neta: 350g.
Beneficii pentru sanatate din forta plantelor medicinale din alpi. Dropsuri ECO pentru tuse :frunze de mur, radacina de patrunjel de camp, flori de albastrele, flori de galbenele, frunza de nalba, flori de soc, flori de tei, frunze de menta, flori de ciubotica cucului, anason stelat, frunze de salvie, fenicul, patlagina ingusta, cimbru, coada soricelului, radacina de lemn dulce, seminte de anason, flori de musetel, ventrilica, radacina de nalba mare. Valori nutritionale medii 100g: -valoare energetica: 16
Racoritoare si fortifiante, cu gustul usor picant al ghimbirului. Valori nutritionale medii 100g: -valoare energetica: 1634kj 384kcal; -grasimi:
Recomandari: Pulbere fina de argila verde uscata la soare este recomandata cu succes pentru masca faciala, cataplasme si plasturi pentru bai de corp, maini si picioare.
Obtinut prin presare la rece a miezului de nuca de cocos. Cu gust si miros specific. Produsul provine din culturi certificate ecologic. Se poate folosi atat pentru uz intern (gatit, etc) cat si pentru uz extern. Valori nutritionale medii 100g: -Valoare energetica: 3700kJ 900 kcal; -Proteine: 0g; -Grasimi din care: 99,0g -Saturate: 91,0g; -Mononesaturate: 7,0g; -Polinesaturate: 2,0g; -Carbohidrati: 0g; -Umiditate:
Ca yoghin, inve?i sa apreciezi respira?ia con?tienta.Acest lucru este ceea ce acest ceai incearca sa evoce.Inghi?itura dupa inghi?itura, i?i umple intregul corp ca o respira?ie profunda, datorita eucaliptului racoritor ?i a cimbrului picant. Respiram - ?i ne sim?im liberi!
Siropul de artar are un INDICE glicemic redus, asadar, nu creste nepermis cantitatea de glucoza din sange cata vreme il consumati cu masura. Siropul de artar este bogat si in antioxidanti si alti nutrienti cu proprietati anticancerigene, minerale precum calciul, potasiul, zincul, manganul si nu numai. Siropul de artar se obtine din seva de artar, bogata in glucoza, fructoza, zaharoza, proteine, vitamine, minerale (mangan, zinc, calciu, magneziu, potasiu), acizi grasi si aminoacizi.
Produs 100% vegetal, pudra de tapioca se folose?te pentru ingro?area supelor, a sosurilor, a cremelor, a jeleurilor, a gemurilor sau a dulce?urilor, dar ?i la prepararea deserturilor ?i a raciturilor rapide cu fructe sau cu legume. Este ideala pentru ob?inerea preparatelor culinare precum piftie vegetariana sau a painii fara gluten. Se digera u?or ?i rapid ?i nu con?ine grasimi.
Vegan. Fara gluten. Gelifiant natural, pe baza de alge ro?ii, ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate.