RAJAH

Rajah - Kashmir sos chutney de mango 340 g

Rajah - Kashmir sos chutney de mango 340 g

Rajah - Kashmir sos chutney de mango in borcan 340 g   Ingrediente: Zahar, felii de mango curatat 46%, sare, acidifiant: acid acetic, pudra de chilli 0,4%, ghimbir 0,4%, usturoi 0,2%. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 256kcal; grasimi 0,3g din care saturate 0,0g; glucide 63g din care zaharuri 57g; proteine 0,2g; sare 3,0g. Conditii depozitare: A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de lumina. A se consuma in termen de maxim 3 luni de la deschidere si inainte de data de expira

Cumpără
Rajah - sos chutney de mango cu ghimbir 340 g

Rajah - sos chutney de mango cu ghimbir 340 g

Rajah sos chutney de mango cu ghimbir, borcan 340 g   Ingrediente: Zahar, felii de mango curatat 38%, ghimbir ras 8%, sare, acidifiant: acid acetic, pudra de chilli, pudra de ghimbir, pudra de usturoi. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 256kcal; grasimi 0,3g din care saturate 0,0g; glucide 63g din care zaharuri 57g; proteine 0,3g; sare 3,0g.   Conditii depozitare: A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de lumina. A se consuma in termen de maxim 3 luni de la deschidere si inai

Cumpără
Rajah - sos chutney de mango dulce 340 g

Rajah - sos chutney de mango dulce 340 g

Rajah sos chutney de mango dulce, borcan 340 g   Ingrediente: Zahar, felii de mango curatat 46%, sare, acidifiant: acid acetic, pudra de chilli 0,4%, ghimbir 0,4%, usturoi 0,2%. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 256kcal; grasimi 0,3g din care saturate 0,0g; glucide 63g din care zaharuri 57g; proteine 0,2g; sare 3,0g. Conditii depozitare: A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de lumina. A se consuma in termen de maxim 3 luni de la deschidere si inainte de data de expirare tre

Cumpără
Garam Masala pasta pentru curry 283 g

Garam Masala pasta pentru curry 283 g

Rajah pasta Garam Masala pentru curry, foarte iute - borcan 283 g Preparare: Se incalzeste pasta in tigaie timp de 3 minute, se adauga ingredientele si se gatesc pana sunt gata. Se foloseste 1 lingurita pasta/ portie.   Ingrediente: apa, condimente macinate 23% (coriandru, chimen, boia, piper negru, scortisoara, ghimbir, cuisoare, ienibahar), ulei de rapita, sare, faina de porumb, acidifiant:acid acetic, acid citric, tamarind, pudra usturoi. Poate cotine urme de MUSTAR, ARAHIDE si de FRUCTE CU COAJA. PROD

Cumpără
Rajah -Madras Sos pentru curry 500 g

Rajah -Madras Sos pentru curry 500 g

Rajah sos gata preparat pentru curry - foarte iute, borcan 500 g Aromat cu rosii, ceapa si chilli Preparare: IN TIGAIE: 400 g piept de pui se gateste timp de 4-5 min cu o lingura de ulei. Se adauga sosul Rajah si se aduce la fierbere. Se micsoreaza flacara si se lasa pe foc 20 min, amestecand din cand in cand. LA CUPTOR: se amesteca 400g piept pui (taiat cuburi)cu sosul Rajah, se pune intr-un vas si se da la cuptorul preincalzit la 200 °C pentru 40 min. Pentru varianta vegetariana, puteti folosi in loc de

Cumpără
Rajah - Tikka Masala Sos pentru curry 500 g

Rajah - Tikka Masala Sos pentru curry 500 g

Rajah sos gata preparat pentru curry - iute, borcan 500 g Aromat cu rosii si coriandru Preparare: IN TIGAIE: 400 g piept de pui se gateste timp de 4-5 min cu o lingura de ulei. Se adauga sosul Rajah si se aduce la fierbere. Se micsoreaza flacara si se lasa pe foc 20 min, amestecand din cand in cand. LA CUPTOR: se amesteca 400g piept pui (taiat cuburi)cu sosul Rajah, se pune intr-un vas si se da la cuptorul preincalzit la 200 °C pentru 40 min. Pentru varianta vegetariana, puteti folosi in loc de carne de p

Cumpără