Echinaceea Vitamina C 20dz Remedia Compozitie: Extract de Echinacea purpurea 200mg (echivalent a 1000mg planta uscata) Extract de Macese (Cynosbati fructus) 500mg (echivalent a 250mg Vitamina C naturala) Gluconat de Zinc 50mg (echivalent a 7mg zinc ionic). Excipienti pentru un pliculet: tabletoza bicarbonat de sodiu acid citric anhidru akrasweet isomalt. Indicatii: Administrata de la primele simptome pana la diminuarea acestora combinatia de echinacea vitamina C din extract de macese si sarur
CALCIU LACTIC 500mg 20cpr REMEDIA Calciu - este un mineral prezent in organismul uman si are rol in consolidarea si mentinerea functionalitatii scheletului si dintilor. Calciu intervine in procesul de coagulare a sangelui, in transmiterea influxului nervos, in procesele metabolice prin stimularea echipamentului enzimatic, in procesele infectioase. Recomandari: Mentine sanatatea oaselor si dintilor, reduce riscul de osteoporoza, este tonic al sistemului nervos, infulenteaza benefic activitatea inimiii
Proprietati: Calciu din sursa naturala (cochilii de stridii). Pulberea din cochilii de stridii este o sursa naturala de calciu usor asimilabil.calciu este un nutrient esential,necesar organismului in fiecare zi. Recomandari: Mentine sanatatea oaselor si dintilor,influenteaza benefic activitatea inimii,a vaselor de sange,a sistemului nervos central si periferic,a sistemului muscular,reduce riscul aparitiei osteoporozei,restabileste echilibrul mineral al organismului.vitamina d3 are un rol importa
Proprietati: Enzirem este un produs natural obtinut prin asocierea enzimelor vegetale (bromelina si papaina) cu extractul de ghimbir(zingiber officinalis). Principiile active importante din extractul de ghimbir are proprietati antiemetice si antivertiginoase (prin actiune la nivelul sistemului nervos central : inhibazona chemoreceptoare declansatoare a vomei). La nivelul aparatului digestiv are efect coleratic, colecistochinetic (favorizeaza secretia bilei si motilitatea vezicii biliare), stomahic. B
Proprietati: Saruri de rehidratare -pulbere pt solutie buvabila Deshidratarea apare atunci cand corpul pierde prea multe lichide (cand aportul de apa este oprit sau cand corpul pierde cantitati mari de apa prin diaree, transpiratie, varsaturi). In mod normal corpul absoarbe lichid din sange sau alte tesuturi ale organismului. In momentul in care organismul este deshidratat, pacientul poate intra in stare de soc. Deshidratarea poate aparea la orice varsta dar este foarte periculoasa in cazul varstni
Proprietati: Indulcitor natural din extract de stevia rebaudiana, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului. Ingrediente stick (4gr): -Extract stevia Rebaudiana (max. 2%) si eritritol. Mod de utilizare: 1-2 stickuri, in diverse bauturi nealcoolice, dupa preferinta. 1 stick de Green Sugar echivalent cu o lingurita de zahar. Se utilizeaza, la fel ca zaharul, la indulcirea bauturilor calde sau reci (limonada, ceai, cafea), a cocktail-uri
Proprietati: Are proprietati de tonic general, contribuind la mentinerea starii de sanatate a organismului, reechilibreaza depresiile nervoase, astenia fizica si psihica, normalizeaza metabolismul si detoxifica organismul, stimuleaza regenerarea celulelor, are efect antiviral, antibacterian, antifungic, antiinflamator, scade nivelul ridicat al colesterolului din sange. Ingrediente: -Aloe vera, -Fructoza, -Miere, -Stabilizator, -Acid citric, -Sorbat de potasiu, -Vitamina C. Mod de administrare:
Proprietati: Indulcitor natural din extract de stevia rebaudiana, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului. Ingrediente stick (4gr): -Extract stevia Rebaudiana (max. 2%) si eritritol. Mod de utilizare: 1-2 stickuri, in diverse bauturi nealcoolice, dupa preferinta. 1 stick de Green Sugar echivalent cu o lingurita de zahar. Se utilizeaza, la fel ca zaharul, la indulcirea bauturilor calde sau reci (limonada, ceai, cafea), a cocktail-uri
Cand aportul de apa este oprit sau cand cantitati mari de apa de apa se pierd din corp prin diaree, varsaturi sau transpiratie apare fenommenul de deshidratare. In mod normal, corpul absoarbe lichid din sange sau alte tesuturi ale organismului. In momentul deshidratarii organismului, acesta nu se mai poate asigura necesarul de lichid pentru ca sangele sa circule normal, putandu-se ajunge pana la starea soc. Deshidratarea este mai periculoasa pentru nou-nascuti, copii si varstnici. Pentru evitarea desh
Pentru evitarea deshidratării este necesar aportul de soluții orale. Soluția obținută ajută la substituirea pierderii de apă și săruri, fiind utilă pentru corectarea stărilor de deshidratare și a dezechilibrului electrolitic. Plicuri cu pulbere pentru soluție buvabilă cu îndulcitor natural - 70 gr. 10 plicuri A - probiotic 10 plicuri B - săruri de rehidratare orală 10 plicuri A - probiotic Ingrediente plic: Green Sugar (amestec de eritritol 98% și extract de Stevia rebaudiana 2% (îndulcitor na
Ingrediente plic: Dextroza anhidra, clorura de sodiu, citrat trisodic dihidrat, clorura de potasiu, aroma de portocale, corector de aciditate: acid citric anhidru, indulcitor natural: extract de Stevia rebaudiana Mod de administrare: Pulberea se dizolva in 200 ml de apa fiarta si racita. Copii: 1-3 plicuri Adulti: 1-5 plicuri Cantitatea de produs utilizata in 24 ore este in functie de varsta si severitatea pierderilor de lichide si minerale. Atentionari: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o die
Caracteristici: Vitamina D este o grupa de vitamine liposolubile, cele doua forme relevante fiziologice majore fiind vitamina D2 (ergocalciferol) si vitamina D3 (colecalciferol). Vitamina D poate fi produsa de organism, cu ajutorul razelor ultraviolete, fiind absorbita imediat de vasele sanguine. Vitamina D este continuta de pestele gras (hering, sardina, ton, macrou, somon) si untura de peste (morun, ton, calcan), galbenus de ou, unt, lapte integral s i lactate nedegresate. Vegetalele nu contin aceas
Caracteristici: Vitamina D este o grupa de vitamine liposolubile, cele doua forme relevante fiziologice majore fiind vitamina D2 (ergocalciferol) s i vitamina D3 (colecalciferol). Vitamina D poate fi produsa de organism, cu ajutorul razelor ultraviolete, fiind absorbita imediat de vasele sanguine. Vitamina D este continuta de pestele gras (hering, sardina, ton, macrou, somon) s i untura de peste (morun, ton, calcan), galbenus de ou, unt, lapte integral si lactate nedegresate. Vegetalele nu contin ace
Proprietati: - vitaminele D și K sunt ambele vitamine liposolubile și pot juca un rol central în metabolismul calciului; - vitamina D poate susține producția de proteine, care necesită vitamina K pentru a funcționa corect în organism; - acțiunea sinergică a vitaminelor D și K poate fi benefică pentru sănătatea sistemului osos; - vitamina D poate contribui la mentinerea concentratiilor normale de calciu în sânge si absorbtia utilizarea normala a calciului si fosforului; - vitamina D poate contribuie
Vitamina D contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si absorbtia utilizarea normala a calciului si fosforului. Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, la functionarea normala a sistemului muscular si a sistemului imunitar. Ingrediente comprimat filmat: Vitamina K2 150 mcg; agenti de incarcare: celuloza microcristalina, amidon pregelatinizat; agent de intarire: polivinilpirolidona; agenti de glazurare: carbonat de calciu, hidroxipropilmetilc