Friteuza electrica este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Atat carcasa, cat si cosul sunt realizate din otel inoxidabil, fiind adecvate pentru pregatirea unei game variate de alimente. Designul ergonomic al friteuzei asigura o munca placuta si sigura. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal pe
Masina de gatit cu 4 plite este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 2 plite este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 4 plite si cuptor este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 4 plite si cuptor este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 2 plite este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 4 plite este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 4 plite si cuptor este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 4 plite si cuptor este destinata tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit paste poate asigura cu usurinta, in cateva minute, fierberea a diferite tipuri de paste. Fie ca doriti sa gatiti spaghete, tortellini, tagliatelle sau orice alt tip de paste uscate, congelate sau proaspete - toate vor fi al dente in cel mai scurt timp. Acest echipament este potrivit pentru restaurante cu servire rapida, deoarece va poate ajuta sa va imbunatatiti in mod substantial fluxul de productie.
Masina de gatit paste poate asigura cu usurinta, in cateva minute, fierberea a diferite tipuri de paste. Fie ca doriti sa gatiti spaghete, tortellini, tagliatelle sau orice alt tip de paste uscate, congelate sau proaspete - toate vor fi al dente in cel mai scurt timp. Acest echipament este potrivit pentru restaurante cu servire rapida, deoarece va poate ajuta sa va imbunatatiti in mod substantial fluxul de productie.
Bain-Marie electric este un echipament de banc realizata din structura de inox AISI 304, de 1,5 mm si prevazut cu robinet de scurgere a uleiului.