Prezentare generala: Semintele de in sunt bogate in vitamine, minerale, magneziu si mangan, fibre, fitochimicale, multe dintre acestea incluzand antioxidanti. Au si acizi omega 3, importanti in combaterea inflamatiilor. Semintele de in reprezinta o sursa vegetala foarte importanta de omega 3, numit acid alfa-linoleic. Inul consta in proportie de 50% in aceasta substanta, de cinci ori mai mult decat uleiul de nuci sau rapita. Beneficii: -Scad colesterolul si nivelul zaharului din sange. Fibrele
Prezentare generala: Contin fibre, proteine, vitamine si minerale care tin departe nenumarate boli. Poti sa-l savurezi ca atare sau adaugat in diverse salate. E de ajutor femeilor aflate la menopauza, precum si celor care se confrunta cu simptomele sindromului premestrual. Detoxifica ficatul, dar si rinichii . Ingredient unic: -seminte de susan decorticat. Produsul nu provine din culturi modificate genetic
Prezentare generala: Boabe de struguri uscate, provenite de la soiuri fara seminte. Sunt o sursa sigura de fibre, vitamine (A si C), potasiu, fier si magneziu, continand in proportie de 70% fructoza pura. Au un continut ridicat de bor, un mineral necesar pentru sanatatea oaselor. Ingredient unic: -stafide brune. Produsul nu provine din culturi modificate genetic.
Prezentare generala: Obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc, tapioca este amidonul rezultat prin acest proces. Nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se usor la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume. Ingredient unic: -amidon de tapioca. Produsul nu provi
Prezentare generala: Taratele de ovaz se obtin din partea exterioara a bobului de ovaz si contin proteine, fier, calciu, fosfor, magneziu, zinc, dar putine calorii. Se folosesc atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Exista multiple retete cu tarate de ovaz - de la paine pana la biscuiti sau iaurt cu tarate de ovaz (eficient in curele de slabire). Beneficiile consumului de tarate de ovaz (recomandat de 3-5 ori pe saptamana) sunt micsorarea nivelului de colesterol, protectia contra bolilor de inima, m
Prezentare generala: Taratele de ovaz se obtin din partea exterioara a bobului de ovaz si contin proteine, fier, calciu, fosfor, magneziu, zinc, dar putine calorii. Se folosesc atat in alimentatie, cat si in cosmetica. Exista multiple retete cu tarate de ovaz , de la paine pana la biscuiti sau iaurt cu tarate de ovaz (eficient in curele de slabire). Beneficiile consumului de tarate de ovaz (recomandat de 3-5 ori pe saptamana) sunt micsorarea nivelului de colesterol, protectia contra bolilor de inima,
Ingrediente: -merisor, -zahar din trestie. Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic. Beneficii: -Datorita compozitiei bogate in proantocianide, merisoarele impiedica bacteriile patogene (cum este bacteria EColi, de exemplu) sa se fixeze pe peretii vezicii urinare sprijinid astfel o mai buna functionare a sistemului urinar in general si tratamentul cistitei in mod special. -Merisoare intaresc sistemul imunitar, pentru ca lupta impotriva infectiilor. Este posibil altfel sa
Prezentare generala: Tofu este o alegere ideala pentru inlocuirea branzei de origine animala, datorita compozitiei nutritive valoroase cat si gustului placut, multumita busuiocului si oregano adaugate in acest sortiment. Obtinut din bautura de soia proaspata si procesata asemanator laptelui, tofu se face remarcat prin continutul ridicat de proteina vegetala, calciu si vitamina K. Poate fi consumat ca atare sau in preparate culinare si este recomandat veganilor, sportivilor sau oricarei persoane
Prezentare generala: Obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc, tapioca este amidonul rezultat prin acest proces. Nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se usor la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume. Ingredient unic: -amidon de tapioca. Produsul nu provine
Prezentare generala: Pudra obtinuta din fructul roscovului, are o culoare si un gust foarte asemanatoare cu cacaua. Este bogata in vitamine, minerale, fibre alimentare si calciu, fiind un antioxidant de exceptie. Are un indice glicemic foarte mic. Nu contine cofeina, teobromina (o substanta organica cu efect excitant al sistemului nervos), gluten, lactoza sau colesterol. Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao, adaugat in lapte, prajituri, budinci sau bauturi. Ingredient unic: -pudra de ros
Prezentare generala: Rondelele de orez expandat reprezinta o alternativa sanatoasa la paine, pastreaza calitatile nutritionale ale orezului, fiind gustarea ideala pentru orice moment al zilei. Sarace in grasimi si sare, mentin senzatia de satietate timp indelungat, fiind, de asemenea, o sursa importanta de energie si vitalitate. Beneficii: -Fara sare -Fara gluten -Produs vegan Ingrediente : -Orez alb , -lecitina. Provenienta UE.
Prezentare generala: Mini-rondele din orez cu glazura de cacao sunt o alternativa sanatoasa, fara gluten, pentru un desert delicios sau pentru gustarile din timpul zilei. Cu o aroma revigoranta de ciocolata si o textura crocanta, rondele sunt alegerea ideala pentru energie si stare de bine. Beneficii: -Fara gluten -Produs vegan -Sursa de energie Ingrediente : -glazura cacao 67% (zahar, grasime vegetala hidrogenata, cacao min 10.5%, faina de soia degresata, amidon, emulsifiant (lecitina
Prezentare generala: Rondelele din orez cu glazura de cacao sunt un desert crocant si savuros sau o gustare sanatoasa pentru orice moment al zilei, fara gluten si fara lactoza, oferind energie muschilor si stimuland activitatea creierului. Beneficii: - Fara gluten - Produs vegan - Sursa de energie Ingrediente : -glazura cacao 58% (zahar, grasime vegetala hidrogenata, cacao min 10.5%, faina de soia degresata, amidon, emulsifiant (lecitina din soia ), aroma de vanilie), -orez alb 4
Prezentare generala: Rondelele din grau cu glazura de cacao reprezinta un desert aromat sau o gustare crocanta, apetisanta si sanatoasa . Sunt o sursa de energie si dinamism, pentru intregul organism. Beneficii: - Produs vegan - Sursa de energie Ingrediente: -glazura cacao 58% (zahar, grasime vegetala hidrogenata, cacao min 10.5%, faina de soiadegresata, amidon, emulsifiant (lecitina din soia), aroma de vanilie), -arpacas din grau 42% , -lecitina. Provenienta UE. Produs intr-o fabri
Prezentare generala: Rondelele din orez cu glazura de lupin reprezinta un desert savuros sau o gustare sanatoasa, fara lactoza, care imbina beneficiile orezului cu proteinele vegetale din faina de lupin (o leguminoasa cu un continut scazut de grasimi, un numar mare de aminoacizi esentiali, minerale, un continut mare de proteine , , (40%) si o cantitate importanta de fibre alimentare (28%)). Beneficii: - Cu proteine de lupin - Fara gluten - Bogat in fibre Ingrediente : -glazura cu