Sos din pulpa de rosii, fara gluten, cu legume si rosii provenite din Toscana, bio. Produs inclus in Manualul Alimentelor Asociatiei Italiene ai Celiaclor, editia 2018 Ingrediente: rosii (95%), legume in proportii variabile 4% (morcovi, ceapa, telina), busuioc, sare de mare. din agricultura ecologica (bio, eco, organic). A se pastra la temperatura ambientala, iar dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in cateva zile. Valori nutritionale medii 100 g: V aloare energetic
Sos pesto bio inclus in Manualul Alimentelor Asociatiei Italiene ai Celiacilor, editia 2019. Ingrediente: busuioc (55%), ulei din seminte de floarea soarelui, fulgi de cartofi, ulei de masline extravirgin, seminte de pin, sare de mare, suc de lamaie. Nu contine branza si usturoi. din agricultura ecologica (bio, organic, eco). A se pastra la temperatura ambientala, departe de surse de caldura iar dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in cateva zile. Continutul se poat
Sos din pulpa de rosii, fara gluten, cu frunze intregi de busuioc si rosii provenite din Toscana, bio. Ingrediente: rosii (99,5%), busuioc (0,5%). ingrediente din agricultura ecologica (eco, bio, organic). A se pastra la temperatura ambientala, iar dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in cateva zile. Valori nutritionale medii 100 g: V aloare energetica 114 kJ 27 kcal Grasimi 0,2 g, din care acizi grasi saturati 0,1 g Glucide 4,0 g, din care zaharuri 3,5 g Proteine 1,1 g
Sos de rosii BIO Pasta di pomodora de la Sarchio, cu rosii din Toscana provenite din agricultura ecologica. Ingrediente: rosii din Toscana: din agricultura ecologica A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Informatii nutritive valori medii 100 gr: V aloare energetica 94 kJ 22 kcal Grasimi 0,0 gr, din care acizi grasi saturati 0,0 gr Glucide 3,0 gr, din care zaharuri 3,0 gr Proteine 1,3 gr Sare 0,03 gr. Gramaj: 425 gr