Fulgi crocanti obtinuti din hrisca germinata, fara gluten, potriviti pentru consum imediat. Sursa de proteine. Valoare nutritionala si digerabilitate crescuta datorita germinarii. Continut ridicat de fibre. Continut scazut de grasimi saturate. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si, de asemenea, la mentinerea densitatii osoase normale. Pentru mentinerea unei stari de sanatate optime, este necesara urmarea unei diete echilibrate si bogate in nutrienti. Germinarea este prima f
Fulgi crocanti obtinuti din quinoa germinata, fara gluten, potriviti pentru consum imediat. Valoare nutritionala si digerabilitate crescuta datorita germinarii. Continut ridicat de fibre. Continut scazut de grasimi saturate. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si, de asemenea, la mentinerea densitatii osoase normale. Pentru mentinerea unei stari de sanatate optime, este necesara urmarea unei diete echilibrate si bogate in nutrienti. Germinarea este prima faza de nastere si c
Fulgi din hrisca integrala cu un continut natural de fibre de 4,6% si un continut scazur de zaharuri. Ingrediente: fulgi crocanti de hrisca (produs ecologic) Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: Valoare energetica 1590 kJ 379 kcal; Grasimi 3.2 g, din care acizi grasi saturati 0.8 g; Glucide 72 g, din care zaharuri 1.4 g; Fibre 4.6 g; Proteine 12 g; Sare sub 0.01 g. Gramaj: 200 g Tara de provenienta: Cehia
Semintele, dupa germinare, sunt mai bogate in nutrienti si proteine, continand o cantitate impresionanta de enzime, ce asigura o mai buna digerabilitate. Sugestie de preparare Overnight Muesli : Intr-un pahar cu baza larga puneti doua linguri de iaurt peste care se presara o lingura de musli, apoi din nou una de iaurt, repetand procesul de 4 ori astfel incat paharul sa nu fie plin. Acoperiti si lasati peste noapte la frigider, astfel fulgii vor absorbi iaurt. Se consuma dimineata. Se recomanda consu
Semintele, dupa germinare, sunt mai bogate in nutrienti si proteine, continand o cantitate impresionanta de enzime, ce asigura o mai buna digerabilitate. Sugestie de preparare Overnight Muesli : Intr-un pahar cu baza larga puneti doua linguri de iaurt peste care se presara o lingura de musli, apoi din nou una de iaurt, repetand procesul de 4 ori astfel incat paharul sa nu fie plin. Acoperiti si lasati peste noapte la frigider, astfel fulgii vor absorbi iaurt. Se consuma dimineata. Se recomanda cons