Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 6 cavitati. Model: Mistery Dimensiuni cavitati: O 6.5 x H 3.5 cm Volum cavitate: 95 ml Volum Total: 570 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa co
Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Model cavitati: Cilindru (SQ061) Forma are 96 cavitati: volum 15 ml cavitate. Dimensiuni Forma: 60 x 40 cm. Dimensiuni cavitati: O 3.6 x H 1.7cm Formele Silikomart sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre -60 C si +230 C
Mulaj din silicon cu 1 fata. Numar subiecte continute pe mulaj: 2 buc. Model: Cruci Mulajul se utilizeaza pentru realizarea de decoruri: 1. prin presiune - din fondant, pasta de zahar, martipan, ciocolata plastica sau alte paste modelabile; 2. prin colaj - din ciocolata, izomalt sau pastilaj lichid. Dimensiuni decoruri: 3.6 x 4.8 cm
Colorant Alimentar Gel Tub gama i78, culoare concentrata, perfeta pentru a colora pasta de zahar si glazura oglinda. Mod de utilizare: Turnati cateva picaturi de colorant si amestecati incet. Culoare: Portocaliu Greutate neta Tub: 15 gr.
Colorant Alimentar Gel Tub gama i78, culoare concentrata, perfeta pentru a colora pasta de zahar si glazura oglinda. Mod de utilizare: Turnati cateva picaturi de colorant si amestecati incet. Culoare: Negru Greutate neta Tub: 15 gr.
Colorant Alimentar Gel Tub gama i78, culoare concentrata, perfeta pentru a colora pasta de zahar si glazura oglinda. Mod de utilizare: Turnati cateva picaturi de colorant si amestecati incet. Culoare: Roz Greutate neta Tub: 15 gr.
Mulaj din silicon cu 1 fata. Numar subiecte continute pe mulaj: 1 buc. Model: Trandafir Mulajul se utilizeaza pentru realizarea de decoruri: 1. prin presiune - din fondant, pasta de zahar, martipan, ciocolata plastica sau alte paste modelabile; 2. prin colaj - din ciocolata, izomalt sau pastilaj lichid. Dimensiuni: O 3 cm
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. _x000D_ Forma are 12 cavitati._x000D_ Model: Cacao_x000D_ Dimensiuni cavitati: 5 x 2.8 x H 1.9 cm_x000D_ Volum cavitate: 16 ml_x000D_ Volum Total: 192 ml_x000D_ Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +230A C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului d
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. _x000D_ Forma are 8 cavitati si 1 decupator._x000D_ Model: Disc_x000D_ Dimensiuni cavitati: A 6.4 x H 1.1 cm_x000D_ Volum cavitate: 35 ml_x000D_ Volum Total: 280 ml_x000D_ Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +230A C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. _x000D_ Forma are 6 cavitati._x000D_ Model: Mini Wave_x000D_ Dimensiuni cavitati: A 7.3 x H 4 cm_x000D_ Volum cavitate: 105 ml_x000D_ Volum Total: 630 ml_x000D_ Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +230A C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului
Forma din silicon alimentar pentru realizarea de: praline din ciocolata, bomboane din jeleu, mousse-uri, aspic, minideserturi sau cuburi de gheata speciale pentru cocktail-uri._x000D_ Forma contine 14 cavitati._x000D_ Dimensiuni Produs: A 2.7 x H 2.5 cm._x000D_ Formele din silicon alimentar pot fi utilizate atat pentru congelarea cat si pentru coacerea produselor in cuptoare ventilate sau statice, cu gaz sau electrice, precum si in cuptoarele cu microunde._x000D_ Sfaturi de utilizare a formelor din silic
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. _x000D_ Forma are 24 cavitati._x000D_ Model: Quadrato_x000D_ Dimensiuni cavitati: 3.7 x 3.7 x H 1.6 cm_x000D_ Volum cavitate: 20 ml_x000D_ Volum Total: 480 ml_x000D_ Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +230A C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsu
Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii._x000D_ Model cavitati: Righe (SQ085) _x000D_ Forma are 25 cavitati; volum 180 ml cavitate._x000D_ Dimensiuni Forma: 60 x 40 cm._x000D_ Dimensiuni cavitati: 10 x 4.8 x H 4 cm_x000D_ Formele Silikomart sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate._x000D_ Formele rezista la temperaturi cuprinse intre -60A C si +230A C_x000D_
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. _x000D_ Forma are 6 cavitati._x000D_ Model: Syrio_x000D_ Dimensiuni cavitati: A 6.8 x H 5.8 cm_x000D_ Volum cavitate: 120 ml_x000D_ Volum Total: 720 ml_x000D_ Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +230A C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului di
Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar, pentru Torturi. _x000D_ Model: Wave._x000D_ Dimensiune cavitate: A 19.5 x H 6.3 cm._x000D_ Volum: 1350 ml._x000D_ Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati. _x000D_ Formele din silicon produse de Silikomart sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. _x000D_ Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60A C si + 230A C. _x000D_ Sfaturi de utilizare a form