Pasta Dantela i78 gata de utilizare pentru a creea danteluri perefcte si elastice, fara gluten. Mod de utilizare: Se amestecă înainte de utilizare. Intindeti cu ajutorul unei spatule gelul pe un covor de silicon potrivit pentru dantela. Se usucă la cuptor la 50 C timp de 30 de minute sau la temperatura camerei timp de 6-8 ore. Decoratiunile uscate din dantela se pot pastra bine acoperite de aer si umiditate cel putin 1 luna.
Pasta Concentrata Aromatizanta de Fistic i78 de la Silikomart. Câteva grame de pastă de fistic sunt suficiente pentru a da aroma cremelor, aluaturilor, gogoșilor și înghețatei, perfecta chiar și la gătit. Foarte simplu de utilizat, garantează un rezultat profesional și este ideala pentru a fi utilizata cu The One Glaze, Pastă de zahăr lichidă și Mix pentru prăjituri. Mod de utilizare : Folosiți pentru a aromatiza prăjituri, cremă de zahăr ars, înghețată, frișcă și mousse neutru. După deschidere : nu m
Pasta Concentrata Aromatizanta Alune (Nocciola) 100% i78. Câteva grame sunt suficiente pentru a aroma cremele, aluaturile și înghețata, perfecta chiar și la gătit. Foarte simplu de utilizat, garantează un rezultat profesional și este ideala pentru a fi utilizata cu The One Glaze, Pastă de zahăr lichidă și Mix pentru prăjituri. Cantitate: 150 gr.
Colorant Alimentar, Spray Velvet gama i78, pe baza de unt de cacao, ideal pentru acoperirea produselor moderne de cofetarie. Cu acest Colorant Spray se obtine decorul cu efect de catifea. Culoare: Galben Capacitate: 250 ml. Utilizare: Colorantul Spray trebuie mentinut la o temperatura de 20 25 gr.C, cel putin 2 ore inainte de utilizare. In caz contrar, se poate incalzi in baie de apa calda. Agitati bine tubul inainte de utilizare. Produsul pe care se aplica acest tip de colorant, trebui
Colorant Alimentar Gel Tub gama i78, culoare concentrata, perfeta pentru a colora pasta de zahar si glazura oglinda. Mod de utilizare: Turnati câteva picaturi de colorant și amestecati încet. Culoare: Rosu Greutate neta Tub: 15 g
Glazura Oglinda i78 Culoare Neutra, 250 gr. Este recomandata pentru glazurarea torturilor, prajiturilor, mousse, etc. Este potrivita pentru acoperirea unui tort de O 22 x H 4 cm. Acesta glazura este ready made (gata pregatita) pentru a fi turnata direct pe produsul care urmeaza sa fie glazurat. Mod de utilizare: Se incalzeste pana la 37 C (99 F), se amesteca si apoi se toarna pe preparatele congelate. Daca este necesar, este posibil sa adaugati in glazura apa si coloranti alimentari.
Mulaj din silicon cu 1 fata. Numar subiecte continute pe mulaj: 1 buc. Model decoruri: Balerina Mulajul se utilizeaza pentru realizarea de decoruri: 1. prin presiune - din fondant, pasta de zahar, martipan, ciocolata plastica sau alte paste modelabile; 2. prin colaj - din ciocolata, izomalt sau pastilaj lichid. Dimensiuni subiect: 13.2 x 4.5 cm
Rama termoplastic microforata, rotunda Se utilizeaza pentru formarea si coacerea tartelor. Dimensiune rama: O 5 x H 3.5 cm Microperforatiile ajuta la mentinerea aluatului lipit de marginile ramei si permit un transfer optim de caldura spre produs, coacerea fiind perfecta si uniforma. Pentru un transfer optim de caldura catre produse dar si pentru o coacere perfecta, se recomanda utilizarea la coacerea tartelor a: - tavilor perforate; - covoraselor din silicon microforat. Astfel veti obtine
Baze prezentare tip farfuriuta, de forma dreptunghi, din material plastic alimentar compostabil, pentru expunerea si servirea torturilor, prajituri, alte produse dulci sau sarate. Ideale pentru manipularea si servirea produselor, cu usurinta si fara riscul de a le deforma! Culoare: Negru Dimensiuni: 26 x 8 x 0.7 cm Setul contine: 10 buc
Baze prezentare tip farfuriuta, de forma rotunda, din material plastic alimentar compostabil, pentru expunerea si servirea torturilor, prajituri, alte produse dulci sau sarate. Ideale pentru manipularea si servirea produselor, cu usurinta si fara riscul de a le deforma! Culoare: Negru Dimensiuni: O 16.5 cm x H 0.7 cm Setul contine: 10 buc
Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Model cavitati: Discuri (SQ082) Forma are 30 cavitati; volum 56 ml cavitate. Dimensiuni Forma: 60 x 40 cm. Dimensiuni cavitati: O 8 x H 1.2 cm Formele Silikomart sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre -60 C si +230 C
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 12 cavitati. Model: Secret Dimensiuni cavitati: O 4.5 x H 3.6 cm Volum cavitate: 40 ml Volum Total: 480 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa co
Forma din silicon alimentar, cu 8 cavitati, pentru realizarea decorurilor sau a produselor de gastronomie moderne. Model: Tortellino Dimensiuni cavitati: O 5.4 x H 2.2 cm Volum cavitate: 20 ml Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati.
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 6 cavitati. Model: Floarea Soarelui Dimensiuni cavitati: O 7.6 x H 4 cm Volum cavitate: 115 ml Volum Total: 690 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa coacere sau
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 15 cavitati. Model: Trandafir Dimensiuni cavitati: O 4.4 x H 2.7 cm Volum cavitate: 23 ml Volum Total: 345 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dup