Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. _x000D_ Forma are 18 cavitati._x000D_ Model: Madeleine_x000D_ Dimensiuni cavitati: 4.5 x 3.3 x H 1.6 cm_x000D_ Volum cavitate: 13 ml_x000D_ Volum Total: 234 ml_x000D_ Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +230A C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produs
Forma Profesionala din Silicon, conceputa pentru realizarea prajiturilor si Torturilor 3D, in forma de Trunchi. _x000D_ Forma are o cavitate; volum 1290 ml._x000D_ Dimensiuni Forma: 24 x 9 x H 9 cm._x000D_ Forma Inima - poate fi utilizata pentru congelarea sau coacerea Torturilor sau altor produse de Cofetarie - Gastronomie, dulci sau sarate, in cuptoare ventilate sau statice, cu gaz sau electrice._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +280A C._x000D_ Poate fi utilizata individua
Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar, pentru Torturi 3D. Model: Eclipse Dimensiune cavitate: O 18 cm x H 4.5 cm Volum cavitate: 1000 ml Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati. Formele din silicon produse de Silikomart sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si + 230 C. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimentar: 1. Nu
Produsul face parte din gama Profesionala a producatorului Silikomart. Formele de silicon de la Silikomart se carcaterizeaza printr-o versatilitate extrema, fiind potrivite atat pentru cuptor, cat si pentru frigider sau abatitor blast chiller. Rezista la temperaturi cuprinse intre -60 C si + 230 C. Elasticitatea si flexibilitatea produselor din silicon permit flexarea formei, pentru a salva spatiu. Toate produsele Silikomart se pot spala in masina de spalat vase si sunt garantate pentru uz frecvent. D
Spatula din silicon cu termometru Dimensiuni: 32 x 7 cm Temperatura masurata: - 40 C la +160 C Se utilizeaza la masurarea temperaturii ciocolatei, sosurilor, cremelor, siropurilor, dulcetei, siropurilor si a altor asemenea. Partea de silicon (spatula) se poate spala manual sau in masina de spalat vase. Sonda termometru se spata doar manual, nu poate fi spalata in masina de spalat vase. A nu se folosi in cuptor sau cuptorul cu microunde.
Covoras din Silicon alimentar pentru crearea decorului pe suprafata Torturilor 3D, in forma de Trunchi, coapte sau congelate. Dimensiuni covoras: 25 x 18.5 cm Model Decor: Coffee Rezista la temperaturi cuprinse intre - 60C si +230C. Se utilizeaza pentru crearea decorului pe suprafata produselor realizate cu Forma Pavocake KE012.
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 15 cavitati. Model: Trandafir Dimensiuni cavitati: O 4.4 x H 2.7 cm Volum cavitate: 23 ml Volum Total: 345 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dup
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 6 cavitati. Model: Floarea Soarelui Dimensiuni cavitati: O 7.6 x H 4 cm Volum cavitate: 115 ml Volum Total: 690 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa coacere sau
Forma din silicon alimentar, cu 18 cavitati, pentru realizarea decorurilor sau a produselor de gastronomie moderne. 2 Modele: Coronite Dimensiuni cavitati: O 7.7 x H 0.15 cm; O 6.8 x H 0.15 cm Volum cavitate: 5 ml Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati.
Forma Profesionala din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are: - 15 cavitati inima - 1 decupator Dimensiuni cavitate inima: O 4.5 x H 2.4 cm Volum cavitate inima: 30 ml Formele sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si +230 C si au grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produselor din cavitati, dupa coacere sau congel
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 6 cavitati. Model: Truffle Crown Dimensiuni cavitati: O 8.2 x H 2.9 cm Volum cavitate: 90 ml Volum Total: 540 ml Echipat cu un decupator din plastic care va permite sa creati inserturi originale sau baze de sustinere care se adapteaza perfect formelor matritei. Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Form
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 15 cavitati. Model: Maur Dimensiuni cavitati: O 4 x H 1.6 cm Volum cavitate: 19 ml Volum Total: 285 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa coacer
Glazura Oglinda i78 Culoare Neutra, 250 gr. Este recomandata pentru glazurarea torturilor, prajiturilor, mousse, etc. Este potrivita pentru acoperirea unui tort de O 22 x H 4 cm. Acesta glazura este ready made (gata pregatita) pentru a fi turnata direct pe produsul care urmeaza sa fie glazurat. Mod de utilizare: Se incalzeste pana la 37 C (99 F), se amesteca si apoi se toarna pe preparatele congelate. Daca este necesar, este posibil sa adaugati in glazura apa si coloranti alimentari.
Glazura Oglinda i78 Culoare Rosie, 250 gr. Este recomandata pentru glazurarea torturilor, prajiturilor, mousse, etc. Este potrivita pentru acoperirea unui tort de O 22 x H 4 cm. Acesta glazura este ready made (gata pregatita) pentru a fi turnata direct pe produsul care urmeaza sa fie glazurat. Mod de utilizare: Se incalzeste pana la 37 C (99 F), se amesteca si apoi se toarna pe produsele congelate. Daca este necesar, este posibil sa adaugati in glazura apa si coloranti alimentari.
Colorant Alimentar, Spray Velvet gama i78, pe baza de unt de cacao, ideal pentru acoperirea produselor moderne de cofetarie. Cu acest Colorant Spray se obtine decorul cu efect de catifea. Culoare: Alb Capacitate: 250 ml. Utilizare: Colorantul Spray trebuie mentinut la o temperatura de 20 25 gr.C, cel putin 2 ore inainte de utilizare. In caz contrar, se poate incalzi in baie de apa calda. Agitati bine tubul inainte de utilizare. Produsul pe care se aplica acest tip de colorant, trebuie s