Ingrediente: 100% seminte de rucola pentru germinare Mod de utilizare: Rasadurile germenilor de rucola de la Sonnentor vor oferi o aroma deosebita preparatelor tale. Au un gust picant, proaspat si merg de minune in mancaruri din carne, legume, supe sau salate.
Prezentare generala: Roinita este un deliciu pentru nas cu un parfum specific de citrice. Aroma si gustul specific, cu o nota usor dulceaga-acrisoara la sfarsit, o recomanda pe langa bucate de peste. Intindeti-va pe spate, relaxati-va si savurati acest ceai minunat. Ingrediente: 100% Roinita Ecologica
Prezentare generala: Luati o gura de aer proaspat si savurati acest ceai la orice ora din zi. Are o culoare galbena splendida si un gust condimentat, dulceag si floral. Un adevarat rasfat la micul dejun, cu o salata sau strudel de mere pe langa. Ingrediente: -46% turmeric -macese -7% flori de soc -flori de tei -7% flori de trandafiri -cimbru lamaios -cardamom -flori de levantica Mod de preparare: 1 pliculet de ceai se lasa la infuzat timp de 5 minute in apa clocotita (100 grad
Prezentare generala: Un gust de fructe, usor picant, gadila papilele gustative de la prima sorbitura din acest ceai. Merge minunat cu strudele dulci, biscuiti si deserturi cu iaurt. Recomandari: Pentru un stil de viata sanatos si armonios. Ingrediente: -frunze de mur -hibiscus -10% morcov mov -10% mango -hrisca -roinita -7% ananas -banane -aronia -coaja de portocala -6% coaja de lamai -lemn dulce -1% chili Mod de preparare : Se toarna o cana de apa clocotita peste 1 pliculet
Prezentare generala: Este un condiment versatil: se potriveste bine cu produse de panificatie, curry, supe, mancaruri din carne. Se asociaza foarte bine cu turta dulce si compotul de mere.
Prezentare generala: Sideritis , aroma marii Mediteraneene Culoare galbenuie, usor picanta cu o adiere de lamaie, provine din regiunea Mediteraneana de Est (nu doar din Grecia!) este exceptional dupa o zi grea de munca, consumat cald sau rece. Stiintific, este cunoscuta sub denumirea de Sideritis syriaca. Popular, i se spune Ceaiul Muntele Grecesc, Ceaiul Muntelui Cretan, Malotira, Ceaiul Ciobanului sau Ceaiul Pirineilor. Toate aceste denumiri indica faptul ca este o planta care creste pe munti, l
Prezentare generala: Mult mai mult decat condiment. Motiv pentru Columb sa traverseze marea, catre India. Mod de utilizare: Se adauga la mijloc, spre sfarsitul gatitului, pentru a-si mentine aroma.
Actiuni: -revigorant -protector Ingrediente: -bucatele de mar -coriandru -fenicul -macese -menta (creata) -anason -roinita -albastrele Mod de preparare: Pentru o cana de ceai, turnati apa fierbinte peste o lingura de ceai. Lasati sa stea nu mai mult de 5-10 minute.
Prezentare generala: Frunzele tinere de Creson sunt delicioase in salate, maioneze, branzeturi sau mancaruri cu ou. Gustoase pe o felie de paine cu unt. Mod de preparare: Nu necesita imbibare in apa. Clatiti si puneti in vase de germinare, lasati la germinare intr-un loc intunecat pentru 2 zile, iar dupa aceasta intr-un spatiu luminos 3-4 zile. Pastrati la o temperatura moderata (de aprox.20 grade C), umezeala si sa evitati expunerea la raze de soare directe.
Prezentare generala: Un amestec invaluit in magia plantelor si a fructelor - nici un munte nu este prea inalt si nici un drum de nestrabatut! Ingrediente: -macese -hibiscus -verbina -roinita -albastrele -gutui -petale de floarea-soarelui -petale de trandafir -sfecla rosie Mod de preparare: Peste un plic cu ceai turnati apa clocotita. Lasati la infuzat nu mai mult de 10 minute.
Prezentare generala: Savurati aroma plina a piperului proaspat, adaugand la preparate si o varietate de culori. Amestecul de piper boabe de la Sonnentor este ideal pentru a obtine o aroma deosebita si o varietate de culori. Se poate adauga in preparate ca atare sau dat prin rasnita de piper. Ingrediente: -Boabe de piper negru Ecologic -Boabe de piper alb Ecologic -Boabe de piper verde Ecologic -Boabe de piper rosu Ecologic
Prezentare generala: Foarte des utilizat in bucataria chineza, in amestecuri de ceaiuri, vin fiert si panificatie. Ingrediente: 100% anason stelat
Prezenatre generala: Este un condiment traditional arab, care relativ curand a ajuns si la noi. Este folosit mai ales in condimentarea cafelei si a dulciurilor cu cacao, deoarece neutralizeaza toxicitatea anumitor alcaloizi. Ingrediente: cardamon macinat eco Mod de utilizare: Intoxicatii diverse - Se consuma zilnic 10 seminte de cardamon, mestecate pe stomacul gol. Se adauga 4-5 boabe de cardamon in cafea pentru a-i neutraliza acesteia toxicitatea.
Prezentare generala: Cu multi ani in urma, cimbrul era nelipsit razboinicilor deoarece se spunea ca le da curajul de care aveau nevoie pentru a castiga lupta. Acum, aceasta planta aromata este preferata de albine si oameni, in aceeasi masura. Ceaiul Cimbru de cultura de la Sonnentor te va ajuta sa tratezi durerile de gat. Savoarea mediteraneana puternica iti va aminti de o vacanta la malul marii. Ingrediente: 100% cimbru de cultura bio
Prezentare generala: Paprika denumeste in limba maghiara ardeiul, planta Capsicum annum din familia Solanaceae, familie din care face parte si cartoful, dar termenul este foarte des folosit pentru boiaua obtinuta din fructele acestor specii (in general ardei rosu dulce, dar si ardei iute). Ingrediente: 100% boia dulce ingredient certificat ecologic Mod de utilizare: In chutney, pesto, sau cu crema de branza ori curry, boiaua iute iti lasa imaginatia sa zboare salbatic.