Oala profesionala din inox cu capac inclus, capacitate de la 3.3 litri pana la 98.2 litri. Oala este realizata prin tehnologie de stantare, cu baza anti-coroziva, triplu strat realizata din inox si aluminiu, ceea ce asigura distribuirea uniforma a caldurii. Manerele sudate intarite cu nituri rezistente la caldura.
Tigaia basculanta (brasiera) este un echipament multifunctional pentru bucatariile profesionale mari de restaurante sau hoteluri in care se poate fierbe, praji sau realiza diverse feluri de mancaruri sau sosuri in cantitati de peste 200 portii pe ora.
Tigaia basculanta (brasiera) este un echipament multifunctional pentru bucatariile profesionale mari de restaurante sau hoteluri in care se poate fierbe, praji sau realiza diverse feluri de mancaruri sau sosuri in cantitati de peste 200 portii pe ora.
Fierbatorul de paste este un echipament specializat pentru bucatariile profesionale mari de restaurante sau hoteluri in care se gatesc paste in cantitati de peste 200 portii pe ora.
Bain-marie electric de banc, GN1 1 sau 2x GN1 2 150mm este prevazut cu buton ergonomic pentru control al temperaturii de lucru cu interval intre 35-90 C si sistem de protectie a aparatului prin panoul de control, iar detaliile de pe panoul frontal sunt gravate cu laser, rezistand mai bine in timp.
Masina de gatit 6 focuri (3.5kW + 3x5kW + 2x7kW) si cuptor electric convectie este produsa de Stalgast in Polonia si este destinata procesarii termice a alimentelor in diverse tipuri de bucatarii profesionale.
Masina de gatit 6 focuri (3.5kW + 3x5kW + 2x7kW) si cuptor gaz static este produsa de Stalgast in Polonia si este destinata procesarii termice a alimentelor in diverse tipuri de bucatarii profesionale.
Friteuza electrica este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal pentru a gati mancaruri delicioase, crocante si suculente.
Grill fry-top pe gaz este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume.
Grill fry-top pe gaz este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume.
Friteuza pe gas este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal pentru a gati mancaruri delicioase, crocante si suculente.
**Masina de gatit cu 4 arzatoare si cuptor electric (6.5 kW), linia 700** Descoperiți excelența în gătit cu Masina de gatit cu 4 arzatoare și cuptor electric, o soluție ideală pentru orice bucătărie profesională. Această unitate de gătit de top, parte din linia 700, combină performanța superioară cu versatilitatea necesară pentru a satisface nevoile celor mai exigente restauranturi și unități de alimentație publică. Construită cu un design robust și durabil, masina de gătit dispune de patru arzătoare
Masina de gatit cu 4 arzatoare si cuptor pe electric este destinat tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de gatit cu 6 arzatoare si cuptor pe electric este destinat tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale.