Este un vinars care a stat timp de 30 de ani in butoaie de stejar, pentru a atinge perfectiunea si reprezinta un produs de exceptie si in acelasi timp un motiv de mandrie pentru producatorul sau, Vincon Vrancea. Cu o aroma atat de speciala incat cu greu poate fi descrisa in cuvinte, fiecare picatura a sa este o marturie a perfectiunii pe care aceasta bautura a putut-o atinge.
Crama PARADIS este unica crama de invechire a distilatelor de vin de acesta dimensiune din intreaga Europa Centrala si de Est. Aici este locul in care puteti simti cum parte din distilate, pe timpul invechirii si maturarii acestora ne ofera prin evaporare , žpartea ingerilor, , pastrand in butoaiele de stejar chintesenta sau , žinima distilatelor, . Dupa , žarderea, vinurilor pe timpul procesului de dubla distilare la foc direct, alambicurile ne lasa sa simtim forta si spiritul ce se ascund in fiecare
Povestea vinului: Am cules Feteasca Neagra de , œLa Schit, si Cabernet Sauvignon de pe , œColina Manastirii, , unde solurile acide si sarace in humus, specific padurilor de gorun si fag ce au populat zona de sute de ani, au conferit strugurilor o expresivitate aparte. Acest vin ne intampina cu note de piele, condimente si tabac, arome fructate de prune uscate si fructe negre supracoapte, savuros completate de accente mentolate de ciocolata si cafea .
Povestea vinului: Am cules strugurii de Pinot Noir de pe , œDealul lui Motoc, unde solurile cu marno-argile si intercalari de gresii calcaroase au imprimat acestui versatil soi de struguri inedite valente gusto-olfactive. Acest vin te invita sa te lasi cucerit de savoarea fiecarei picaturi care evidentiaza incredibile contraste: strugurii negri sunt vinificati in alb, notele dulci si fructate de fragi si pere sunt desavarsite de notele acrisoare de agrise, iar notele condimentate de ghimbir
JAD XO - 40 DE ANI Asemeni pietrei de jad, timpul a permis acestui vinars sa devina pretios, dar si sa capete multiple fatete aromatice, cristalizand in fiecare picatura aromele primare ale vinurilor, completate si imbogatite de note de cafea, tabac si ciocolata delicat subliniate de nuante condimentate de vanilie si cuisoare. Culoarea stralucitoare a vinarsului, este cea a focului ce mocneste in soba amintindu -ne de insasi producerea distilatelor de vin prin dubla distilare a acestora la foc