Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar , unt de cacao , lapte praf integral 18%, masa de cacao , emulgator: lecitina de floarea-soarelui , extract de vanilla bourbon . provin din agricultura ecologica. Indispensabil pentru cofetarii pasionati: couvertura cu lapte integral pentru praline, deserturi, prajituri, produse de patiserie si multe altele. Formatul batoanelor de 200g garanteaza o manevrare practica. Continut de cacao: 35%
Ingrediente: masa de cacao , unt de cacao , zahar din flori de cocos 7%. provin din agricultura ecologica. Acest soi este rafinat de pretiosul zahar bio alternativa de indulcire din flori de nuca de cocos, care aduce o nota usora de caramel. Omologul perfect pentru cacao aromata organica Panama. Cu 92% continut de cacao bio pentru iubitorii de ciocolata neagra foarte aromata si amara.
Ingrediente: masa de cacao , zahar brut din trestie de zahar , alune de padure (20%), unt de cacao , pasta de migdale . provin din agricultura ecologica. Ciocolata si nuca bio ingredientele indispensabile pentru artistul de ciocolatier. Alunele de padure intregi proaspat prajite acoperite cu ciocolata neagra topita in gura reprezinta o experienta gustativa speciala pentru toti iubitorii de cea mai buna ciocolata neagra. Contine 55% cea mai buna cacao organica din Republica Dominicana in continutul
Ingrediente: masa de cacao , zahar brut din trestie , unt de cacao , caramel crocant 10% (zahar brut din trestie , sirop de glucoza de porumb , unt de cacao , sare de mare, emulgator: lecitina din floarea-soarelui ), sare de mare 0,6%. provin din productia ecologica. Caramel, sare si ciocolata bio, aceasta combinatie clasica este pur si simplu ideala. Interactiunea captivanta a notelor sarate si dulci isi are puterea in ciocolata noastra neagra aromata cu 62% cacao bio din Republica Dominica
Ingrediente: masa de cacao , zaharul din flori de cocos 23%, unt de cacao , sare de mare 0,7%. provin din agricultura ecologica. certificat Rainforest Alliance. Aceasta ciocolata neagra bio, fina, va duce pe plaja naturala din Mallorca din Playa d Es Trenc, cu aroma sa sarata delicat aromata. De aici provine sarea de specialitate culeasa manual, care se cristalizeaza in flori frumoase in bazinele salinelor cu apa de mare. Impreuna cu proportia mare de cacao organica aromata Panama si nota usor d
Ingrediente: masa de cacao , zahar brut din trestie de zahar , unt de cacao . provin din agricultura ecologica. Indispensabil pentru cofetaria hobby: cuvertura amaruie fina pentru praline, deserturi, prajituri, produse de patiserie si multe altele. 70% cacao vegan practic portionabil
Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar , unt de cacao , lapte praf integral , emulgator: lecitina , extract de vanilie bourbon . provin din agricultura ecologica. Indispensabil pentru cofetarie hobby: couvertura alba de ciocolata bio este deosebit de potrivita pentru deserturi, prajituri, produse de patiserie si multe altele. Formatul de tableta de 200g garanteaza manipularea practica. Contine cacao 30% minim.
Ingrediente: masa de cacao , zaharul din flori de cocos 23%, untul de cacao . provin din agricultura ecologica. Acest sotiment de ciocolata bio Vivani este rafinata cu alternativa valoroasa de indulcire a zaharului din floare de cocos, care are o nota usora de caramel. Omologul perfect pentru cacaua bio din Panama. Cacao Panama vegan zahar bio din floare de cocos
Ingrediente: unt de cacao , lapte praf integral , zahar brut din trestie , lapte praf degresat , caramel de canepa 10% (zahar brut din trestie , seminte de canepa , sirop de glucoza , unt de cacao , sare de mare, emulgator: lecitina (floarea-soarelui )), grasime din unt , flori de sare 0,5% (sare de mare), extract de vanilie bourbon , pastai de vanilie bourbon (macinata). provin din agricultura ecologica. Vivani ciocolata bio cu cu seminte de canepa caramelizate si flori de sare. In mod fundamental
Ingrediente: masa de cacao , zahar brut din trestie de zahar , unt de cacao , chili (uscat) 0,25%. provin din agricultura ecologica. Ciocolata bio, amara cu cacao 70% si chillii de la Vivani mpresioneaza prin aroma ei distinctiva. Soiul fin de cacao Arriba din Ecuador, care constituie cea mai mare parte a continutului de cacao, face din aceste creatii Editione Grande o experienta gustativa cu totul speciala pentru cunoscatori si pasionati. Rafinamentul cu ardei iute uscat asigura o nota aprinsa s
Ingrediente: masa de cacao , zahar brut din trestie de zahar, unt de cacao , bucati de merisoare 2,5%. provin din agricultura ecologica Ciocolata amaruie BIO cu 70% cacao si merisoarede la VIVANI impresioneaza prin aroma ei distinctiva. Soiul fin de cacao Arriba din Ecuador, care constituie cea mai mare parte a continutului de cacao, face din aceste creatii Editione Grande o experienta gustativa cu totul speciala pentru cunoscatori si pasionati. Rafinamentul cu merisorul superfruct rotunjeste
Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar , unt de cacao , lapte praf integral , masa de cacao , lapte praf degresat , extract de vanilie Bourbon . provin din agricultura ecologica. Ciocolata bio va va convinge prin gustul sau puternic fiind obtinuta dintr-o masa de cacao, de cea mai buna calitate, ce provine din republica Dominicana. 25% continut de lapte si 37% continut de cacao.
Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar , pasta de alune de padure 23%, unt de cacao 23%, praf de sirop de orez (sirop de orez , uscat), alune de padure crocante (8%) (zahar brut din trestie de zahar , alune de padure , sirop din glucoza de porumb , sirop de caramel ), extract de vanilie Bourbon . provin din agricultura ecologica. Compozitie din alune de padure si ciocolata alba cu bautura de orez, crocanta datorita alunelor de padure. Este perfecta ca gustare la birou, cand sunteti pe drum
Ingrediente: ciocolata cu lapte integral: zahar brut din trestie de zahar , unt de cacao , lapte praf integral , masa de cacao , smantana pudra , lapte praf degresat , extract de vanilie Bourbon . Umplutura 50%: zahar brut din trestie de zahar, lapte praf integral , grasime de palmier (durabila), unt de cacao , bucatele de vafe 5% (faina integrala de grau , emulgator: lecitina de floarea-soarelui , ulei de floarea-soarelui, sare de mare ), cafea espresso 4,75%. provine din agricultura ecologica. B
Ingrediente: masa de cacao , unt de cacao , bucati de cacao 5%. provin din agricultura ecologica. Ciocolata neagra 100% cacao VEGANA de la VIVANI OFERA doar masa de cacao, unt de cacao si chipsuri de cacao crocante (nibs) - nimic altceva. Mai mult nu este posibil. O doza buna de unt de cacao asigura ca, in ciuda intensitatii, se pastreaza o topitura neteda. Cacao blanda, usor fructata, de origine Dominicana, nu copleseste si aprinde un minunat foc de artificii de ciocolata, de arome, care - atun