Visinele in gel Vortumnus sunt fructe intregi in gel. Proprietatile termostabile permit atat refrigerarea si congelarea, cat si coacerea, fara a denatura textura si gustul lor. Coacerea se recomanda la 200 - 230 C pentru 15 - 20 min. In timpul coacerii acestea nu isi schimba aspectul. Continut de fructe 40%. Recomandare de utilizare: prajituri torturi cu strat de fructe expus, patiserie, aluat cu fructe, deserturi cu fructe, inghetata, clatite, waffles etc. Sunt o umplutura perfecta pentru produsele
Visine Confiate recomandate pentru folosirea in interiorul prajiturilor, torturilor, produselor de patiserie si brutarie, inclusiv pentru cele care necesita coacere. De asemenea se pot folosi cu succes si in tabletele de ciocolata hand-made. Au un gust delicios, usor acru-dulce, si o textura extrem de placuta! Sunt produse din fructe proaspete, saturate cu o solutie din zahar si sirop de porumb. Ingrediente: visine confiate, zahar, sirop de porumb, regulator de aciditate - acid citric, conservanti - E