Zacusca cu ciuperci, produsa cu cele mai proaspete si sanatoase legume, este o gustare care nu ar trebui sa lipseasca vreodata din camara unei bucatarese, fiind extrem de gustoasa si satioasa.
Acest produs traditional cu o savoare deosebita si un continut bogat in fibre alimentare si minerale, poate fi servit ca aperitiv sau ca si garnitura pentru friptura.
Este o minunata si aromata dulceata, care ar trebui sa fie nelipsita din orice camara! Datorita gustului ei inconfundabil, usor acrisor, este foarte buna la clatite, papanasi si la alte prajituri.
Aroma zmeurei face aceasta dulceata absolut delicioasa! Poate fi consuma ca atare, la micul dejun sau pentru prepararea diverselor dulciuri.
Este extrem de aromata si frumos colorata. Se poate consuma ca atare, sau poate fi folosita la prepararea diverselor dulciuri.
Zacusca cu peste (crap), produsa cu cele mai proaspete si sanatoase legume, este un aperitiv extrem de interesant, gustos si fin.
Dulceata de capsuni este o dulceata parfumata care poate fi folosita in diferite forme: la o tarta, pe o felie de paine tartinata cu un fir de unt, pe o clatita, proaspata sau oricum. Se face in luna lui mai (sfarsit de mai), inceput de iunie, atunci cand se coc la noi capsunile, cele mai aromate de pe acest pamant. Se face in cantitati foarte mici, la foc iute, culoarea ramanand mai intensa; fructul nu se zdorbeste iar aroma se pastreaza mai bine astfel.