Ingrediente: faina integrala de orez (37%), sirop de orez (orez , fermentat, apa), nuci tigru (22%), ulei de palmier , praf de copt (amidon de porumb , acidifiant: tartrat de potasiu, agent de crestere: bicarbonat de sodiu), agent de ingrosare: guma de guar . provin din agricultura ecologica. Fursecuri ledin orez integral fara gluten sunt indulcie cu sirop de orez. Fulgii de arahide ofera un gust usor untos. Savurati produse de patiserie fara gluten cu cafea, ceai sau cacao.
Gris de orez integral FARA GLUTEN pe Bioveg.ro! Grisul de orez integral fara gluten poate fi folosit in siguranta de persoanele cu intoleranta la gluten si este ideal pentru ingrosarea supelor si a sosurilor sau pentru prepararea clasicului gris cu lapte, aluaturilor, prajiturilor si altor gustari sanatoase.
Ingrediente: hrisca (100%). provine din agricultura ecologica. Gris-ul bio de hrisca integrala FARA GLUTEN este realizat din cereale integrale si te invita sa devii creativ. Deoarece poate fi folosit pentru a pregati numeroase feluri de mancare, cum ar fi torturi, prajituri, galuste, produse de patiserie si multe altele. Indulcire: neindulcit Origine si calitate Tara Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea Europeana Tara de procesare: Germania Produs organic: da Ponderea i
Ingrediente: faina integrala de orez (35%), sirop de orez (orez fermentat , apa), nuca de cocos rasa, amidon de porumb , acidifiant: tartrat de potasiu, agent de crestere: bicarbonat de sodiu). provin din agricultura ecologica. Werz biscuiti integrali din orez cu cocos FARA GLUTEN, aluatul integral este indulcit cu sirop de orez si sunt crocanti datorita fainii de orez. Un insotitor de cafea sau ceai si atunci cand calatoriti. Putin exotic cu nuca de cocos vara si o alternativa la macaroonurile cu n
Ingrediente: faina integrala de orez (42%), sirop de orez (orez , fermentat, apa), ulei de palmier , sirop de orez cu ciocolata (13%), (masa de cacao , sirop de orez pulbere [orez , fermentat], unt de cacao ), praf de copt din crema de tatru (amidon de porumb , acidifiant: tartrat de potasiu, agent de crestere: bicarbonat de sodiu), agent de ingrosare: guma de guar , faina de orez , sare de mare. provin din agricultura ecologica. Biscuiti bio din orez integral cu glazura de ciocolata FARA GLUTEN
Ingrediente: faina din 4 tipuri de boabe integrale( 71% ) (orez , porumb , mei , hrisca ), amidon de porumb , faina de orez , ulei de palmier , agent de ingrosare: guma de guar , sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica. Pesmetul bio fara gluten un mix din orez, porumb, mei si faina de hrisca ecologica. Pesmetul este potrivit pentru chiftele, chiftele si altele asemenea dar adauga si o nota aromata aluatului de tort.
Ingrediente: amestec de faina integrala din 4 de boabe (72%) (orez , porumb , mei , hrisca ), amidon de porumb , agent de ingrosare: guma de guar . provin din agricultura ecologica. Faina noastra bio cu 4 cereale poate fi folosita ca faina conventionala pentru coacerea si gatitul mancarurilor dulci sau sarate. In plus, faina de 4 cereale poate fi folosita pentru a ingrosa sosuri si supe. Este, de asemenea, potrivit pentru prepararea pesmetului sau pentru coacere, prajituri, paine si pizza etc. Fai
Ingrediente: orez (100)%. provine din agricultura ecologica. Gris bio de orez integral FARA GLUTEN este potrivit pentru prepararea tercilor de gris. Rafinati grisul finit cu fructe, gem, miere sau cu zahar de scortisoara sau zahar din floare de cocos. Certificare: FARA GLUTEN Indulcire: neindulcit Origine si calitate Tara Regiunea de origine Ingrediente principale: Italia Tara de procesare: Germania Produs organic: da Ponderea ingredientelor organice: 100% organic Sigiliul de s
Ingrediente: hrisca (100%). provine din agricultura ecologica. Gris-ul bio de hrisca integrala FARA GLUTEN este realizat din cereale integrale si te invita sa devii creativ. Deoarece poate fi folosit pentru a pregati numeroase feluri de mancare, cum ar fi torturi, prajituri, galuste, produse de patiserie si multe altele. Indulcire: neindulcit Origine si calitate Tara Regiunea de origine Ingrediente principale: Uniunea Europeana Tara de procesare: Germania Produs organic: da Ponderea i
Ingrediente: faina integrala de orez (35%), sirop de orez (orez fermentat , apa), nuca de cocos rasa, amidon de porumb , acidifiant: tartrat de potasiu, agent de crestere: bicarbonat de sodiu). provin din agricultura ecologica. Werz biscuiti integrali din orez cu cocos FARA GLUTEN, aluatul integral este indulcit cu sirop de orez si sunt crocanti datorita fainii de orez. Un insotitor de cafea sau ceai si atunci cand calatoriti. Putin exotic cu nuca de cocos vara si o alternativa la macaroonurile cu n
Ingrediente: faina integrala de orez (42%), sirop de orez (orez , fermentat, apa), ulei de palmier , sirop de orez cu ciocolata (13%), (masa de cacao , sirop de orez pulbere [orez , fermentat], unt de cacao ), praf de copt (amidon de porumb , acidifiant: tartrat de potasiu, agent de crestere: bicarbonat de sodiu), agent de ingrosare: guma de guar , faina de orez , sare de mare. provin din agricultura ecologica. Biscuiti bio din orez integral cu glazura de ciocolata FARA GLUTEN preparati din fain
Ingrediente: faina din 4 tipuri de boabe integrale 71% (orez , porumb , mei , hrisca ), amidon de porumb , faina de orez , ulei de palmier , agent de ingrosare: guma de guar , sare de mare, drojdie . provin din agricultura ecologica. Pesmetul bio fara gluten un mix din orez, porumb, mei si faina de hrisca ecologica. Pesmetul este potrivit pentru chiftele, chiftele si altele asemenea dar adauga si o nota aromata aluatului de tort.
Ingrediente: amestec de faina integrala din 4 de boabe (72%) (orez , porumb , mei , hrisca ), amidon de porumb , agent de ingrosare: guma din seminte de roscove . provin din agricultura ecologica. Faina noastra bio cu 4 cereale poate fi folosita ca faina conventionala pentru coacerea si gatitul mancarurilor dulci sau sarate. In plus, faina de 4 cereale poate fi folosita pentru a ingrosa sosuri si supe. Este, de asemenea, potrivit pentru prepararea pesmetului sau pentru coacere, prajituri, paine si pi
Ingrediente: faina integrala de orez (37%), sirop de orez (orez fermentat, apa), nuci tigru (migdale de pamant ) (22%), ulei de palmier , praf de copt din crema de tatru (amidon de porumb, acidifiant: tatrat de potasiu, agent de afanare: bicarbonat de sodiu), agent de ingrosare: guma de guar . provin din agricultura ecologica. Fursecuri ledin orez integral fara gluten sunt indulcie cu sirop de orez. Fulgii de arahide ofera un gust usor untos. Savurati produse de patiserie fara gluten cu cafea, cea