Yakso

Sos bio de soia Shoyu

Sos bio de soia Shoyu

Ingrediente: apa, boabe de soia (25%), grau , sare de mare, cultura de maturare Koji (Aspergilus Oryzae). provin din agricultura ecologica. Sos de soia Shoyu Yakso. Sosul este delicat, fin si deosebit de potrivit pentru rafinarea sosurilor, supelor, salatelor si legumelor. Sosul Shoyu este un sos traditional japonez, ce se obtine prin fermentarea boabelor de soia, proces realizat cu ajutorul culturilor de Koji si care dureaza mai mult de 1½ ani.

Cumpără
Sos de soia Tamari fara gluten

Sos de soia Tamari fara gluten

Ingrediente: apa, soia (39%), sare de mare, Koji (Aspergilus Oryzae). provin din agricultura ecologica. Sos de soia Tamari Yakso. Sosul puternic de soia din soia fermentata aduce multa aroma preparatelor tale. Adauga o aroma excelenta la sushi, mancaruri wok, orez, paste si legume aburite.

Cumpără
Seitan bio

Seitan bio

Ingrediente: apa, gluten (grau ), faina de grau , tamari (boabe de soia , apa, sare, Aspergillus Oryzae), Kombu (alge de mare), condimente , ghimbir . provin din agricultura ecologica. Seitan este un inlocuitor al carnii foarte interesant. Indiferent daca este taiat cubulete, intreg sau feliat, seitanul poate fi folosit in multe feluri. Bucatile de grau au fost plasate in sos tamari pentru a adauga aroma seitanului.

Cumpără
Chipsuri de creveti

Chipsuri de creveti

Ingrediente: amidon de tapioca , ulei de floarea-soarelui , creveti (Litopenaeus vannamei) (16%), zahar , granule de ceapa , sare de mare , granule de usturoi , piper alb , ghimbir , flori de nucsoara . provin din agricultura ecologica. Chipsuri Yakso Krupuk cu creveti si ghimbir. Chipsurile cu amidon tapioca sunt prajite scurt in ulei. Incercati chipsurile cu creveti ca gustare sau ca garnitura la mancarurile asiatice. Continut de creveti: minim 19%.

Cumpără
Taitei de orez bio fara gluten

Taitei de orez bio fara gluten

Ingrediente: orez . provine din agricultura ecologica. Taiteii de orez Yakso pot fi folositi in supe sau in alte feluri de mancare de genul stir-fry.

Cumpără
Sos bio de soia Shoyu

Sos bio de soia Shoyu

Ingrediente: apa, boabe de soia (25%), grau , sare de mare, cultura de maturare Koji (Aspergilus Oryzae). provin din agricultura ecologica. Sos de soia Shoyu Yakso. Sosul este delicat, fin si deosebit de potrivit pentru rafinarea sosurilor, supelor, salatelor si legumelor. Sosul Shoyu este un sos traditional japonez, ce se obtine prin fermentarea boabelor de soia, proces realizat cu ajutorul culturilor de Koji si care dureaza mai mult de 1½ ani.

Cumpără
Sos de soia Tamari fara gluten

Sos de soia Tamari fara gluten

Ingrediente: apa, boabe de soia (39%), sare de mare, Koji (Aspergilus Oryzae). provin din agricultura ecologica. Sos de soia Tamari Yakso. Sosul puternic de soia din soia fermentata aduce multa aroma preparatelor tale. Adauga o aroma excelenta la sushi, mancaruri wok, orez, paste si legume aburite.

Cumpără
Seitan bio

Seitan bio

Ingrediente: apa, gluten (grau ), faina de grau , tamari (boabe de soia , apa, sare, Aspergillus Oryzae), Kombu (alge de mare), condimente , ghimbir . provin din agricultura ecologica. Seitan este un inlocuitor al carnii foarte interesant. Indiferent daca este taiat cubulete, intreg sau feliat, seitanul poate fi folosit in multe feluri. Bucatile de grau au fost plasate in sos tamari pentru a adauga aroma seitanului.

Cumpără
Chipsuri de creveti

Chipsuri de creveti

Ingrediente: amidon de tapioca , ulei de floarea soarelui , creveti (19,3%), zahar , ceapa , sare de mare , usturoi , condimente , ghimbir . provin din agricultura ecologica. Chipsuri Yakso Krupuk cu creveti si ghimbir. Chipsurile cu amidon tapioca sunt prajite scurt in ulei. Incercati chipsurile cu creveti ca gustare sau ca garnitura la mancarurile asiatice. Continut de creveti: minim 19%.

Cumpără
Taitei de orez bio fara gluten

Taitei de orez bio fara gluten

Ingrediente: orez . provine din agricultura ecologica. Taiteii de orez Yakso pot fi folositi in supe sau in alte feluri de mancare de genul stir-fry.

Cumpără