Prezentare generala: Mini-rondele din orez cu glazura de cacao sunt o alternativa sanatoasa, fara gluten, pentru un desert delicios sau pentru gustarile din timpul zilei. Cu o aroma revigoranta de ciocolata si o textura crocanta, rondele sunt alegerea ideala pentru energie si stare de bine. Beneficii: -Fara gluten -Produs vegan -Sursa de energie Ingrediente : -glazura cacao 67% (zahar, grasime vegetala hidrogenata, cacao min 10.5%, faina de soia degresata, amidon, emulsifiant (lecitina
Actiunea ingredientelor: Confera produsului un rol important in: vindecarea ranilor, regenerarea si mentinerea sanatatii tesutului epitelial, ameliorarea durerilor. Recomandari: Formula utilizata traditional ca adjuvant in: -herpes, -negi, -veruci, -psoriazis, -contuzii, -hematoame, -afectiunii articulare, -reumatism, -spondiloze, -artroze, -artrite, -deformatii osoase. Mod de folosire: Aplicatii locale de 2-3 ori pe zi prin masaj. Contraindicat persoanelor cu hipersensibil
Prezentare generala: Actiune antiinflamatoare, antimicotica, calmanta, emolienta, cicatrizanta. Mod de utilizare: Se aplica de 2-3 ori pe zi prin masare pana la absorbtia totala a cremei. Se repeta zilnic pentru a obtine efectul dorit. Contraindicatii: Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingredientele produsului. Nu se aplica pe pielea cu plagi deschise.
Prezentare generala: Glutenul este un termen cumulativ, inexact definit, pentru diferite componente proteice. Este de origine vegetala, prezent in cereale. Glutenul este format din categoriile proteice prolamina si glutelina a cerealelor. Elasticiatea unui aluat framantat din faina cerealelor este data de catre gluten. Proteinele care formeaza acest gluten sunt responsabile de existenta sau inexistenta acestei proprietati a aluatului. Aceasta elasticitate este prezenta in aluatul din grau. Prolamina gr
Prezentare generala; Margaretele sau Bellis (frumos) perennis (etern), cum se mai numesc, sunt florile unei plante prezente pretutindeni in zonele temperate, care a fost utilizata de-a lungul timpului in tratamente cosmetice si nu numai. Este utilizata azi si in homeopatie. Macerarea uleioasa a acestei flori permite extragerea elementelor pretioase cu proprietati de tonifiere si refermizare a pielii. In cosmetica uleiul de margarete este apreciat pentru utilitatea in compozit
Prezentare generala: Ceai Respiroplant are in combinatie un amestec de 9 plante medicinale care ajuta la antispastic, fluidizant al secretifior traheo-bron-hice, antiinflamator. Acest ceai nu ar trebui sa lipseasca nici unui familii pe timp de iarna. Recomandari: -Degajarea cailor respiratorii -Astm bronsic -Gripa -Guturai -Tuse convulsiva -Laringita -Rosu in gat -Traheita -Pneumonie (aprindere de plamini) -Alergii -Insuficienta respiratorie Actiune: -expectorant -antispastic -fl
Prezentare generala: Rondelele din orez cu glazura de cacao sunt un desert crocant si savuros sau o gustare sanatoasa pentru orice moment al zilei, fara gluten si fara lactoza, oferind energie muschilor si stimuland activitatea creierului. Beneficii: - Fara gluten - Produs vegan - Sursa de energie Ingrediente : -glazura cacao 58% (zahar, grasime vegetala hidrogenata, cacao min 10.5%, faina de soia degresata, amidon, emulsifiant (lecitina din soia ), aroma de vanilie), -orez alb 4
Prezentare generala: Produs natural obtinut in statiunea Bazna, direct din apele minerale foarte bogate in cloruri de natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodura si bromura de natriu, care se fierb si prin evaporare se depune sarea. Indicatii: -boli si afectiuni reumatismale cu caracter inflamator cronic (stari alergice articulare si abarticulare dupa reumatisme articulare infectioase); -poliartrita reumatoida (poliartrita cronica evolutiva); -spondilita anchilozata si spondiloze de toate felurile
Prezentare generala: Rondelele din grau cu glazura de cacao reprezinta un desert aromat sau o gustare crocanta, apetisanta si sanatoasa . Sunt o sursa de energie si dinamism, pentru intregul organism. Beneficii: - Produs vegan - Sursa de energie Ingrediente: -glazura cacao 58% (zahar, grasime vegetala hidrogenata, cacao min 10.5%, faina de soiadegresata, amidon, emulsifiant (lecitina din soia), aroma de vanilie), -arpacas din grau 42% , -lecitina. Provenienta UE. Produs intr-o fabri
Actiuni: -revigorant -protector Ingrediente: -bucatele de mar -coriandru -fenicul -macese -menta (creata) -anason -roinita -albastrele Mod de preparare: Pentru o cana de ceai, turnati apa fierbinte peste o lingura de ceai. Lasati sa stea nu mai mult de 5-10 minute.
Prezentare generala: Uleiul de menta dulce are o actiune benefica asupra sistemului digestiv si a celui nervos, ajutand la mentinerea sanatatii si a functionarii normale a acestora. Utilizat intern, are efect carminativ, calmant gastro-intestinal, antiseptic si antispastic digestiv, antivomitiv, emenagog, calmant al durerilor de cap, fiind indicat in diaree, toxiinfectie alimentara, sughit, gastrita, balonare, colon iritabil, greata si voma etc. Extern, relaxeaza musculatura si datorita aromei sale rev
Prezentare generala: Borcan de sticla bruna, robust, potrivit pentru creme, balsamuri, geluri si diverse preparate cosmetice. Tip gat 51 R3, diametru 52 mm, inaltime 52 mm.
Prezentare generala: Acest supliment alimentar produs din semintele Oenothera biennis este o sursa importanta de Omega 6, acid gamma linoleic, important in producerea prostaglandinei, ce sta la baza bunei functionari a celulelor, precum si in reglarea hormonilor si a diversilor compusi chimici din organism. Acizii grasi esentiali sunt bioelemente ce nu pot fi produse de catre organismul uman. Ele trebuie asimilate fie printr-o dieta specifica fie prin suplimenti alimentari de calitate. Lumin
Contribuie la : -stimularea productiei de celule Stem -pigmentii verzi si albastri din compozitie stimuleaza productia de celule stem -stimularea refacerii tesuturilor cartilaginoase din articulatii -polizaharidele determina migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie pentru regenerarea tesuturilor afectate din articulatii -cresterea mobilitatii articulare -reducerea inflamatiilor articulare -reduce inflamatiile datorita continutului ridicat de salicitat din coaja de salcie -calmarea durerii
Efecte si beneficii: -mentinerea greutatii corporale normale prin: a. sustinerea dimensiunii normale a adipocitelor si a functiei lipoprotein-lipazei, enzima implicata in metabolismul lipidelor b. suportul expresiei genelor implicate in procesul de lipoliza (ATGL, HSL), termogeneza (UCP1), β-oxidare a acizilor grasi, cu actiune de reducere a masei de grasime -sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular -mentinerea nivelurilor normale ale glucozei, insulinei, leptinei si TNF-α si a profilului lipid