Magazin online cu produse naturale, bio, eco, raw, fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, produse cosmetice, aromaterapie, produse de curățenie.
Produs 100% natural, fara gluten, fara lapte, fara zahar adaugat, fara conservanti, arome sau coloranti. Fabricat din ingrediente neprocesate termic (RAW) de inalta calitate. Imaginea de pe cutie este prezentata ca sugestie de servire. Quinoa - este supranumita regina cerealelelor, datorita continutului ridicat de proteine, fibre, minerale, vitamine, magneziu, calciu, fier, zinc si vitamina B2. Sorgul - este o cereala fara gluten, cu un continut ridicat de proteine, fibre, minerale si vitamine. Furni
Fulgi crocanti obtinuti din hrisca germinata, fara gluten, potriviti pentru consum imediat. Sursa de proteine. Valoare nutritionala si digerabilitate crescuta datorita germinarii. Continut ridicat de fibre. Continut scazut de grasimi saturate. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si, de asemenea, la mentinerea densitatii osoase normale. Pentru mentinerea unei stari de sanatate optime, este necesara urmarea unei diete echilibrate si bogate in nutrienti. Germinarea este prima f
Fulgi crocanti obtinuti din quinoa germinata, fara gluten, potriviti pentru consum imediat. Valoare nutritionala si digerabilitate crescuta datorita germinarii. Continut ridicat de fibre. Continut scazut de grasimi saturate. Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si, de asemenea, la mentinerea densitatii osoase normale. Pentru mentinerea unei stari de sanatate optime, este necesara urmarea unei diete echilibrate si bogate in nutrienti. Germinarea este prima faza de nastere si c
Fulgi din hrisca integrala cu un continut natural de fibre de 4,6% si un continut scazur de zaharuri. Ingrediente: fulgi crocanti de hrisca (produs ecologic) Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: Valoare energetica 1590 kJ 379 kcal; Grasimi 3.2 g, din care acizi grasi saturati 0.8 g; Glucide 72 g, din care zaharuri 1.4 g; Fibre 4.6 g; Proteine 12 g; Sare sub 0.01 g. Gramaj: 200 g Tara de provenienta: Cehia
Semintele, dupa germinare, sunt mai bogate in nutrienti si proteine, continand o cantitate impresionanta de enzime, ce asigura o mai buna digerabilitate. Sugestie de preparare Overnight Muesli : Intr-un pahar cu baza larga puneti doua linguri de iaurt peste care se presara o lingura de musli, apoi din nou una de iaurt, repetand procesul de 4 ori astfel incat paharul sa nu fie plin. Acoperiti si lasati peste noapte la frigider, astfel fulgii vor absorbi iaurt. Se consuma dimineata. Se recomanda consu
Semintele, dupa germinare, sunt mai bogate in nutrienti si proteine, continand o cantitate impresionanta de enzime, ce asigura o mai buna digerabilitate. Sugestie de preparare Overnight Muesli : Intr-un pahar cu baza larga puneti doua linguri de iaurt peste care se presara o lingura de musli, apoi din nou una de iaurt, repetand procesul de 4 ori astfel incat paharul sa nu fie plin. Acoperiti si lasati peste noapte la frigider, astfel fulgii vor absorbi iaurt. Se consuma dimineata. Se recomanda cons
Orez negru ecologic, certificat bio, din regiunea italiana Piemont. Un orez aromatic cu o delicioasa aroma de nuci. Ingrediente: Orez negru din agricultura ecologica Mod de preparare: 125g de orez se pune in 250ml apa, si se fierbe timp de aproximativ 25-35 minute. Valori nutritionale 100g: Energie: 1529kj 361 kcal Grasimi: 1.9g din care saturate 0.5g Carbohidrati: 77g din care zaharuri 1.2g Fibre: 1.9g Proteine: 7.5g Saruri: 0.02g Mod de depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros
Suc de aronia 100% natural si ecologic obtinut prin presare la rece. NU contine aditivi, conservanti, arome sau coloranti! Produs vegan, fara lactoza, fara gluten, fara zahar adaugat, se poate consuma si de catre persoanele care sufera de diabet. In ambalaj de 3 litri, suficient pentru o luna de cura. Sucul de aronia contine: Vitamine: A, C, E, K, P, Q Minerale: calciu, zinc, fier, folati, potasiu, magneziu, mangan. Antioxidanti: nivel ridicat de antociani si proantocianine, avand un nivel de
Un baton cu migdale si ciocolata, fara gluten, vegan, organic, perfect pentru o gustare sanatoasa si o sursa naturala de proteine. Oricand simtiti nevoia de ceva dulce si hranitor, batoanele bio sunt alegerea perfecta. Roo 39;bar inseamna sanatos, bio, vegan si fara gluten. Nici nu poti astepta mai mult de la un baton. Ingrediente: migdale 32%, sirop de orez , ciocolata (masa de cacao , zahar de cocos , unt de cacao , lecitina de floarea soarelui ), faina de cocos , unt de cacao din agricu
Prajiturica biscuite, un rasfat din ovaz fara gluten, bogat in fibre alimentare. Ingrediente: sirop de cocos , fulgi de ovaz fara gluten 21%, caju 20%, nuca de cocos razuita , ulei de cocos , dropsuri de ciocolata neagra (masa de cacao , zahar de cocos , unt de cacao , lecitina de floarea soarelui ), chips de cocos , dropsuri colorate de ciocolata (masa de cacao , zahar din trestie , unt de cacao , amidon din orez , colorant (concentrat de spirulina , sofran, mere , morcov , ridiche , coacaze ),
O gustare de tip cookie sanatoasa, fara gluten, cu ciocolata si alune de padure, din ingrediente certificate bio. Ingrediente: curmale , alune de padure (15%), fulgi de OVAZ (fara gluten) , ulei de cocos , sirop de curmale , chips de ciocolata (masa de cacao , zahar de cocos , unt de cacao , lecitina de floarea soarelui ) 6%, pudra de cacao , praf de copt. din agricultura ecologica Alergeni: alune de padure. Valori nutritionale 100g: Energie: 1874 kj 449 kcal Grasimi: 24g din care saturat
Orezul negru integral bio, fara gluten este bogat in antioxidanti numiti antocianine, ce previne formarea radicalilor liberi, incetineste imbatranirea si previne bolile. Culoarea sa rosie inchisa, aproape de negru, este data de bogatia in aminoacizi, fibre, fosfor, vitamina B5, si minerale (calciu, fier, zinc, seleniu). Orezul negru are aroma de nuca si de paine proaspat coapta, atunci cand este gatit. Se poate prepara ca si garnitura, adauga in supe sau deserturi. In urma fierberii capata o nuanta de v
Arbore longeviv, originar din Persia, Siria si Nordul Africii, intens cultivat in sudul Europei, Asia si Africa, pentru fructele sale drupe ale caror cotiledoane sunt comestibile, migdalele. Arbore sacru in Antichitatea greaca, migdalul este un simbol al esentei divine ascunse, precum miezul in coaja in fiecare om. Migdalele decojite contin: 45-55 % ulei gras, 20 % proteine (amandina), glucide, 1,3-1,5 % enzime, sfingolipide, steroli, alfatocoferol, vitamine din grupul B (B1, B2, acid pantotenic, acid
Quinoa alba bio este o planta care face parte din familia cerealelor. Boabele de quinoa sunt niste sfere mici, galbene si turtite, avand un diametru de la aproximativ 1,5 pana la 2 mm. Quinoa era un aliment de baza al vechilor incasi, care o numeau cereala-mama . Pe langa proteinele sale unice, quinoa ecologica contine de asemenea, amidon, zaharuri, ulei (continut ridicat in acid linoleic esential), fibre, minerale si vitamine. Boabele de quinoa sunt bogate in vitaminele A, C, D, E, K si vitamine din
Quinoa alba bio este o planta care face parte din familia cerealelor. Boabele de quinoa sunt niste sfere mici, galbene si turtite, avand un diametru de la aproximativ 1,5 pana la 2 mm. Quinoa era un aliment de baza al vechilor incasi, care o numeau cereala-mama . Pe langa proteinele sale unice, quinoa ecologica contine de asemenea, amidon, zaharuri, ulei (continut ridicat in acid linoleic esential), fibre, minerale si vitamine. Boabele de quinoa sunt bogate in vitaminele A, C, D, E, K si vitamine din