Magazin online cu produse naturale, bio, eco, raw, fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, produse cosmetice, aromaterapie, produse de curățenie.
Siropul de artar grad A este un indulcitor natural, cu indice glicemic scazut, care provine dintr-o specie de artar originara din nordul Americii de Nord, din care se obtine siropul de artar. Contine minerale precum zinc, mangan, fier, calciu, potasiu si vitamine precum A, B2, B5, B6, substante active precum taninuri, alantiona, zaharuri. Siropul de artar bio, poate fi folosit la indulcirea cafelei, a ceaiului sau poate inlocui zaharul in deserturile pregatite in bucataria ta. Beneficii ale siropului d
Paste artizanale 100% naturale, fara gluten, fara oua, fara lapte, fara soia, fara conservanti. Pastificio La Rosa s-a nascut in 2010 la Maranello, in tara motoarelor si a mancarii bune. Folosesc cele mai bune faini, cele mai moderne utilaje si, cu multa pasiune creaza paste cu caracteristici unice. Ciclul de productie este supus celor mai stricte reguli de control pentru a garanta un produs sanatos si sigur. Matritele de bronz si timpul de uscare lent fac ca aceste paste sa ofere un gust pe care doar
Paste artizanale 100% naturale, fara gluten, fara oua, fara lapte, fara soia, fara conservanti. Pastificio La Rosa s-a nascut in 2010 la Maranello, in tara motoarelor si a mancarii bune. Folosesc cele mai bune faini, cele mai moderne utilaje si, cu multa pasiune creaza paste cu caracteristici unice. Ciclul de productie este supus celor mai stricte reguli de control pentru a garanta un produs sanatos si sigur. Matritele de bronz si timpul de uscare lent fac ca aceste paste sa ofere un gust pe care doar
Paste artizanale 100% naturale, fara gluten, fara oua, fara lapte, fara soia, fara conservanti. Pastificio La Rosa s-a nascut in 2010 la Maranello, in tara motoarelor si a mancarii bune. Folosesc cele mai bune faini, cele mai moderne utilaje si, cu multa pasiune creaza paste cu caracteristici unice. Ciclul de productie este supus celor mai stricte reguli de control pentru a garanta un produs sanatos si sigur. Matritele de bronz si timpul de uscare lent fac ca aceste paste sa ofere un gust pe care doar
Paste artizanale 100% naturale, fara gluten, fara oua, fara lapte, fara soia, fara conservanti. Pastificio La Rosa s-a nascut in 2010 la Maranello, in tara motoarelor si a mancarii bune. Folosesc cele mai bune faini, cele mai moderne utilaje si, cu multa pasiune creaza paste cu caracteristici unice. Ciclul de productie este supus celor mai stricte reguli de control pentru a garanta un produs sanatos si sigur. Matritele de bronz si timpul de uscare lent fac ca aceste paste sa ofere un gust pe care doar
Paste artizanale 100% naturale, fara gluten, fara oua, fara lapte, fara soia, fara conservanti. Pastificio La Rosa s-a nascut in 2010 la Maranello, in tara motoarelor si a mancarii bune. Folosesc cele mai bune faini, cele mai moderne utilaje si, cu multa pasiune creaza paste cu caracteristici unice. Ciclul de productie este supus celor mai stricte reguli de control pentru a garanta un produs sanatos si sigur. Matritele de bronz si timpul de uscare lent fac ca aceste paste sa ofere un gust pe care doar
Mix pentru paine cu fibre de in, fara gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti. Ingrediente: amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, faina de in (4%), agent ingrosare: faina de guar, zahar, sare, condiment pentru paine. Pentru prepararea painii mai e nevoie, pe langa mix, de ingrediente precum: apa, ulei si drojdie. Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: Valoare energetica 1434 kJ 339 kcal; Grasimi 1.7 g, din care ac
Mix pentru paine cu seminte de chia, fara gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti. Semintele de chia contin peste 30% fibre, solubile si insolubile. Aproximativ 30% din continutul de grasimi, este reprezentat de a acizii grasi Omega-3. De asemenea, semintele de chia sunt cunoscute pentru continutul lor de proteine si minerale. Ingrediente: amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, seminte de chia 5%, faina de in, agent ingrosare: f
NOMIX faina fara gluten, lapte, oua, coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti. Ingrediente: amidon de grau degluteinizat, faina de lupin, faina de porumb, faina de in, zahar, sare, agent ingrosare: faina de guar, lecitina din floarea soarelui, agenti de crestere (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu). Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: Valoare energetica 1442 kJ 341 kcal; Grasimi 1.9 g, din care acizi grasi saturati 0.3 g; Glucide 71 g, din care zaharuri 3.2 g; Fibre
Baton copt din fulgi de ovaz, arahide si bucati de ciocolata, vegan, fara gluten, fara ulei de palmier. Ingrediente: Fulgi de ovaz fara gluten 30%, sirop de agave , arahide prajite 25%, bucati de ciocolata neagra 8% (masa de cacao , zahar , unt de cacao , pudra de vanilie , continut de cacao in S.U: min 53%), grasimi vegetale (ulei de floarea soarelui , unt de shea , apa, aroma naturala), lecitina din floarea soarelui , sare. certificat ecologic. Poate contine: bucati de coaja de nuca, urme de: ou
Baton copt din fulgi de ovaz si banane vegan, fara gluten, fara ulei de palmier. Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten 35%, sirop de agave , banane uscate 21% (bucati de banane 71%, pudra de banane ), grasimi vegetale (ulei vegetal din floarea soarelui , unt de shea , apa, aroma naturala), sirop de artar , ulei de cocos , lecitina din floarea soarelui , aroma naturala . certificat ecologic. Poate contine urme de: ou, arahide, soia, lapte, nuca, telina, mustar, susan. Valori nutritionale medii pe
Baton copt din fulgi de ovaz cu bucati de ciocolata vegan, fara gluten, fara ulei de palmier. Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten 35%, sirop de agave , grasimi vegetale (ulei de floarea soarelui , unt de shea , apa, aroma naturala), nuci de caju 9%, bucati de ciocolata neagra 9% (masa de cacao , zahar , unt de cacao , pudra de vanilie , continut de cacao in S.U: min 53%), pudra de cacao degresata , lecitina din floarea soarelui , sare. certificat ecologic. Poate contine: bucati de coaja de n
Baton copt din fulgi de ovaz, lamaie si caju, vegan, fara gluten, fara ulei de palmier. Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten 40%, sirop de agave , nuci de caju 16%, grasimi vegetale (ulei de floarea soarelui , unt de shea , apa, aroma naturala), sirop de artar , ulei de lamaie 0,8%, ulei de cocos , lecitina din floarea soarelui , sare. certificat ecologic. Poate contine: bucati de coaja de nuca, urme de: oua, arahide, soia, lapte, telina, mustar, susan. Valori nutritionale medii pentru 100 g de
Baton proteic eco cu ciocolata, vegan, fara gluten. Ingrediente: nuci de caju , sirop de agave , pasta de curmale , mix proteic 14% (orez 7.7%, mazare 6.3%), bucati de ciocolata neagra 8.5%, (masa de cacao , zahar , unt de cacao , pudra de vanilie , cacao in substanta uscata min 53%) ulei de masline , pudra degresata de cacao , lecitina de floarea soarelui , aroma naturala de cafea . produs certificat ecologic. Poate contine: bucati de coaja de nuca si fructe, urme de: ou, arahide, soia, lapte, t
Baton proteic eco cu banane, proteina din zer si nuci, fara gluten. Ingrediente: banane uscate 37%, concentrat proteic din zer 21%, sirop de agave , nuci de caju 14%, ulei de masline , lecitina de floarea soarelui , aroma naturala . produs certificat ecologic. Poate contine: bucati de coaja de nuca si fructe, urme de: ou, arahide, soia, lapte, telina, mustar, susan. Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: Valoare energetica: 1642 kJ 391 kcal; Grasime: 14 g din care acizi grasi satu