Grillburgerul este unic pentru ca este pregatit in house, cu ingrediente de la producatori locali, putand fi asimilat unui steak de vita pentru ca folosim doar vrabioara, pulpa si antricotul de la vita.
Deschide-ti palatul pentru o experienta culinara delicioasa cu reteta noastra exceptionala de carne de scoica proaspata! Aroma sa rafinata si gustul subtil vor incanta papilele gustative ale oricarui iubitor de fructe de mare. Ingrediente: 1 kilogram de scoici proaspete, curatate si spalate 3 linguri de unt sau ulei de masline 4 catei de usturoi, maruntiti fin 1 4 ceasca de vin alb sec Suc de la o lamaie Sare si piper proaspat macinat, dupa gust Marar proaspat tocat pentru decor Instructiuni: In
Tentacule de Calamar Mediteraneene Ingrediente: 500g tentacule de calamar proaspete sau dezghetate 3 linguri ulei de masline extra-virgin 3 catei de usturoi, maruntiti Suc de la o lamaie mare 2 linguri patrunjel proaspat tocat Sare si piper proaspat macinat, dupa gust Instructiuni: Curatare si pregatire : Daca folosesti tentacule de calamar proaspete, spala-le bine sub apa rece si indeparteaza orice resturi sau piele. Daca sunt congelate, dezgheata-le in prealabil conform instructiunilor de pe am
Bucura-te de savoarea autentica a berii nefiltrate Franziskaner, inspirata de traditia bavareza ce dateaza din secolul al XIV-lea. Fiecare inghititura este o experienta autentica si revigoranta, cu gustul plin si proaspat al maltului si al hameiului de calitate superioara. Datorita procesului de nefiltrare, berea Franziskaner pastreaza toate aromele si uleiurile naturale ale ingredientelor, oferindu-ti o experienta gustativa unica si autentica. Gustul nobil, corpolent si racoritor al acestei beri este co
Bucurati-va de o experienta culinara sofisticata cu reteta noastra exceptionala de paste cu homar! Acest fel de mancare rafinat combina aromele bogate ale homarului proaspat cu gustul fin al pastelor, creand o simfonie de savoare ce va incanta simturile si va transforma o masa obisnuita intr-un festin gourmet. Ingrediente: Paste proaspete (preferabil tagliatelle sau linguine) Homar proaspat sau carne de homar Ulei de masline extravirgin Unt nesarat Ceapa Usturoi Vin alb Bulion de rosii sau rosi
Bine ai venit in lumea fascinanta a cartofilor negri, o gustare inovatoare si delicioasa care iti va starni papilele gustative! Acesti cartofi unici sunt fabricati din branza cheddar usor picanta, imbogatita cu bucati de ardei iute, invelita intr-o coaja de cartof cu un aspect de carbune negru. Daca iti plac gusturile intense si inovative, atunci cartofii negri sunt alegerea perfecta pentru tine! Fie ca ii savurezi ca gustare rapida sau ii servesti ca aperitiv la o petrecere cu prietenii, cartofii negri
Conserva Ficat de Cod. Ficatul de cod OceanFish este un adevarat deliciu! Isi are originea in salbatica Islanda si este un produs plin de vitamine, antioxidanti, grasimi bune si proteine! Incearca-l pe paine prajita cu un pic de suc de lamaie sau pur si simplu in salatele tale preferate. Te vei indragosti de aceast produs!
Conform obiceiului, folosim carne proaspata, oua de tara, fulgi de porumb si faina. Sigur vei avea mai multa carne decat fulgi. Inovatia vine din ingredientul principal, carnea, la care folosim doar muschiuletul (partea cea mai frageda). Vei fi surprins cat e de gustos si fraged.
Conform obiceiului, folosim carne proaspata, oua de tara, fulgi de porumb si faina. Sigur vei avea mai multa carne decat fulgi. Inovatia vine din ingredientul principal, carnea, la care folosim doar muschiuletul (partea cea mai frageda). Vei fi surprins cat e de gustos si fraged.
Deschide-ti pofta de deliciu cu aceasta reteta irezistibila de creveti marinti si rumeniti la cuptor! Cu ingrediente proaspete si o combinatie de arome, vei transforma masa intr-o experienta culinara de neuitat. Iata cum sa pregatesti aceasta minunatie: Ingrediente: 500g de creveti, curatati si decongelati 2 linguri de ulei de masline 3 catei de usturoi, maruntiti 1 lingurita de boia dulce 1 lingurita de patrunjel proaspat, tocat Sare si piper, dupa gust 1 lamaie, taiata in felii subtiri Instruct
Bagatela Toscana sau Supa Ducelui , desertul italian din sec. al XVI-lea a starnit controverse pentru paternitatea lui intre Venetia, Lombardia, Piemonte si Toscana. Este primul desert in care s-a folosit crema de branza si cafeaua, prinse din urma de savoiardi, piscoturile fine si aerate. L-am preluat pas cu pas, l-am alintat si am desavarsit un Tiramisu perfect, care te duce cu gandul la Toscana... Armonia ingredientelelor si imbinarea gusturilor ne face sa ii credem pe cuvant pe italieni
Coaste de porc suculente. Sunt preparate prin metoda sous-vide ce presupune gatire la temperaturi joase, exact controlate, timp indelungat. Acest tip de gatire pastreaza aromele in interior si este considerata una din cele mai sanatoase.
O specialitate marca Grillburger. Dupa o portie de jaratec si calul lui Fat Frumos a redevenit tanar si neinfricat
Kebabul este un preparat delicios și îmbietor, perfect pentru cei care apreciază gustul intens și condimentat al specificului oriental. Această rețetă clasică conține piept de pui și pulpa de pui, ambele fragede și suculente, care sunt îmbinate într-un amestec savuros alături de condimente autentice. Adăugăm un amestec proaspăt de roșii, castraveți verzi, mărar și ceapă, care îmbogățește aroma și aduce prospețime preparatului. Totul este însoțit de un sos de iaurt cu usturoi, care completează perfect com
piept pui, pulpa pui, condimente, rosii, castraveti verzi, marar, ceapa, patrunjel, sos de iaurt cu usturoi, sos de rosii, sumac, sos tzatziki cartofi prajiti-optional
Carne achizitionata local, preparata de noi, in fiecare zi, fara congelare. Condimentele sunt bineinteles cu specific oriental. Coacerea este verticala, fara grasimi adaugate. Recomandam consumarea produsului fara cartofi pentru un echilibrul caloric si nutritiv.