Cumpara cele mai bune produse bio⭐keto, fara gluten, pentru dieta low carbs si ai grija de sanatatea ta! Profita de preturile mici si de ofertele avantajoase!
Ingrediente: faina de secara tip 1150. Provin din agricultura ecologica Demeter. Faina bio de secara Demeter provine in mare parte de la agricultorii biodinamici. Fermierii sunt grupati intr-un grup de producatori si supusi unor controale regulate. Odata cu achizitionarea acestei pungi de faina de secara, va decideti impreuna cu noi pentru alimente naturale din regiune, pentru rute scurte de transport si pentru mentinerea si dezvoltarea fermelor existente. Faina tip 1150 este formata din 83% din cereal
Ingrediente: faina integrala de ovaz, fara gluten. Provine din agricultura ecologica Demeter. Folositi faina de ovaz amestecata cu alte faine fara gluten pentru biscuiti, prajituri, briose, paine sau rulouri.
Ingrediente: faina integrala de orez , faina de porumb , amidon de porumb , guma din seminte de roscove . provin din agricultura ecologica, provin din agricultura ecologica Demeter. Baza ideala pentru produse de patiserie inchise la culoare, fara gluten, cum ar fi paine, tarta , pizza si multe altele.
Ingrediente: faina integrala din emmer, (tip de grau ancestral). Provine din agricultura ecologica Demeter. Emmer-ul bio este un soi de cereale foarte vechi si strans legat de graul dur. Din cauza aspectului sau, Emmer este adesea denumit cereala doua boabe. Cu toate acestea, cojile trebuie eliminate intr-o singura etapa suplimentara. Preovenienta Emmerului este situata in Orientul Mijlociu. Demeter Emmer al companiei Spielberger este cultivat in Austria si Germania. Emmer are un continut foarte mare
Ingrediente: faina de spelta ¹ (63%), faina de orz , ulei de masline extravirgin , masline (6%), drojdie, sare de mare, coriandru , curcuma . provin din agricultura ecologica. ¹Spelta este un tip de grau. Snack bio, vegan, din spelta cu masline de la Sommer. Uleiul de masline, faina de spelta, coriandru si turmericul bio dau acestei gustari gustul incomparabil. Delicios cu aperitiv sau cu ca gustare copioasa.
Ingrediente: faina de spelta ¹ Tip 630(38%), ulei de palmier ² , zahar din sfecla de zahar , faina de castane (13%), migdale (8%), sare de mare, vanilie Bourbon , agent de afanare: carbonat de sodiu. provin din agricultura ecologica.¹spelta este un tip grau.²origine durabila si transparenta. Fursecurile Sommer sunt produse de patiserie vegane cu castane si migdale bio macinate. Fursecuri cu zahar brut din trestie, vanilie, coriandru si alte ingrediente delicioase.
Ingrediente: faina de spelta ¹ (63%), faina de orz , ulei de masline extravirgin , masline (6%), drojdie, sare de mare, ierburi de Provence , condimente . provin din agricultura ecologica. ¹spelta este un tip de grau. Snack vegan din spelta cu masline si ierburi de provence bio de la Sommer, o gustare aromata din spelta, rafinata cu ierburi din Provence. Maslinele bio, uleiul de masline si faina de spelta confera acestor gustari gustul lor grozav. O gustare deosebita ca aperitiv sau cand ai chef de c
Ingrediente: naut , apa, sare de mare. provin din agricultura ecologica. Nautul bio este potrivit si ca baza pentru mancaruri exotice precum hummus sau tahini. Gustati in tocanite, bulion, dips sau piureuri. Rafinati o varietate de feluri de mancare cu naut.
Ingrediente: caise uscate, ulei de rapita . provin din agricultura ecologica. Pentru aceste caise bio, intregi, uscate, sunt folosite si procesate cu blandete doar fructe selectate din cultivare organica controlata. Acest lucru le pastreaza suculenta si aroma fructata.
Ingrediente: sare albastra persana. Frumusete in albastru: sarea albastra persana atrage ochiul prin prezenta ei. Cristalele frumoase de sare albastre scanteie ca niste safire mici intr-un albastru nobil. Gustul intens al sarii mediu-grunjoase lasa un final placut limbii si este o adevarata specialitate. Stiti un fel de mancare in care ati dori sa evitati sarea? Nici noi. Sarea albastra Persana este sarea de finisare perfecta pentru rasnita dumneavoastra. Pe masa de sufragerie, cristalele albastre n
Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar 65%, cacao puternic degresata 35%, corector de aciditate: carbonat de potasiu. provin din agricultura ecologica. Cacaoa bio instant Naturata ofera placere intensa de cacao, cu o dulceata placuta, atat pentru tineri si batrani. Pudra se dizolva atat in , , lapte cald, cat si in lapte rece. Incearca cacao cu o praf de frisca! Utilizare: In functie de gust, amestecati 1-2 lingurite (aprox. 8 g) cu aproximativ 200 ml de lapte rece sau cald. Deoarece praf
Ingrediente: amidon de porumb. Provine din agricultura ecologica. Mod de utilizare amidon de porumb bio FARA GLUTEN Spielberger: amestecati amidonul de porumb in lichid rece si apoi amestecati in lichidul care fierbe. Se fierbe scurt. pentru a ingrosa sosurile si supele sunt necesare aproximativ 4 linguri nivele (40g) de amidon pe litru de lichid. pentru gelatina sunt necesare aproximativ 90g de amidon per litru de lichid pentru creme aproximativ 60g
Ingrediente: faina din samburi de roscove (E 410). Provine 100% din agricultura ecologica. Faina de roscove se obtine din semintele fructului arborelui de carob. Fructele de carob sunt zdrobite, miezurile mici separate, uscate si macinate fin. Intrebuintare: Pentru ingrosarea supelor, prepararea sosurilor, a deserturilor si inghetatelor. Poate fi amestecata la cald sau rece, lianti liberi de colesterina si purina, saraci in natriu, neutru la gust. Mod de utilizare: se dizolva 1-2 lingurite praf
Ingrediente: rosii (94%), legume (5,5%)( in proportii variabile morcov , ceapa , telina ), sare de mare, busuioc (0,1%). provin din agricultura ecologica. Dennree sos de rosii cu legume si busuioc ecologice Sugo Pronto. Acest sos este facut din rosii coapte la soare si legume aromate dupa o reteta traditionala. Gustul delicat picant il face sa fie un plus delicios la paste, orez sau ca baza pentru sosuri. Bucurati-va de gustul fructat, aromat.
Ingrediente: maia naturala din hrisca (faina din hrisca integrala , apa), apa, faina de porumb , faina de soia , faina integrala din hrisca , samburi de floarea-soarelui , faina integrala de mei , faina de orez , sare de mare, fibre din mere , emulgator: lecitina de soia . provin din agricultura ecologica. Hrisca revine cu adevarat si se bucura de o popularitate tot mai mare nu numai in alimentatia persoanelor cu intoleranta la gluten, ci si in randul coloniilor locale de albine datorita timpului sau