Descopera Unde Ne Poarta Degustarea Acestei Saptamani! Comanda Acum Vinuri ce nu Trebuie sa Lipseasca din Colectia ta.
Soi de struguri: Tamaioasa Romaneasca Continut de alcool: 13% Temperatura de servire: 8 -10 Celsius Asocieri Gastronomice: paste cu sos alb, preparate pe baza de pui, curcan sau peste, poale in brau sau placinte cu banza sarata Ne bucuram de un vin alb sec cu o culoare galben-pai, caracterizat de note de struguri copti, tonuri de busuioc uscat si fagure de miere. Gustul dezvaluie arome de miere de salcam, pere, ananas, pepene galben si accente subtile de grapefruit.
Soi de struguri: Feteasca Alba Continut de alcool: 12% Temperatura de servire: 8 - 10 Celsius Asocieri Gastronomice: cu aperitive usoare pe baza de peste sau banzeturi proaspete, icre, fructe de mare Un vin floral cu o aciditate placuta si persistenta ce sustine un corp usor, cu 12% alcool. Caracterul complex al acestui vin este definit de notele de pere si flori albe, mar verde si usoare note de grapefruit.
Soi de struguri: Busuioaca de Bohotin - rose Continut de alcool: 13% Temperatura de servire: 6 - 10 Celsius Asocieri Gastronomice: cu aperitive usoare pe baza de peste sau banzeturi proaspete, icre, fructe de mare Un soi emblematic, Busuioaca de Bohotin, de data aceasta nascuta pe cea mai inalta culme a Cotnarilor, la ferma Carjoaia, te cucereste de la prima intalnire prin culoarea sa stralucitoare, roz antic, cu nuante de trandafiri. Seductia e continuata de arome imbietoare de capsune si frag
Soi de struguri: Feteasca Neagra Continut de alcool: 14% Temperatura de servire: 13 - 15 Celsius Asocieri Gastronomice: preparate pe baza de carne de porc sau miel, branzeturi maturare tari, burger de vita Maturata in butoaie de stejar timp de 16 luni, aceasta Feteasca Neagra ofera note de prune uscate usor afumate, cirese negre, visine mature, mure, afine si coacaze negre. Notele de fructe sunt acompaniate de cele de frunza de tutun, ciocolata si condimente ca piper verde, scortisoara si ieniba
Culoare: Stralucitoare verzuie cu reflectii aurii. Olfactiv: Sauvignonul nostru se deschide generos in straturi aromatice, ce aduna arome si senzatii de pomelo, flori de soc, fructul pasiunii, lime, agrise si mango. Gustativ: Dezvolta un corp generos, plin, rotund, elegant, dublat cu virilitate de aciditatea specifica zonei. Un alt element forte al vinului nostru, este postgustul, care reuseste sa cucereasca palatinul si sa ofere o senzatie lunga de prospetime.
Soi de struguri: Feetasca Neagra Continut de alcool: 13.5% Rest de zahar: demi sec Temperatura de servire: 12-16 Celsius
Soi de struguri: Grasa de Cotnari Continut de alcool: 12% Temperatura de servire: 6 -10 Celsius Asocieri Gastronomice: aperitive, branzeturi proaspete, icre, peste slab, fructe de mare, crustacee Vinul spumant brut Grasa de Cotnari, produs intr-un tiraj limitat de 4.948 de sticle, reprezinta o creatie deosebita, fermentata natural prin metoda traditionala in sticla si maturata pe drojdii timp de 49 de luni. Note de coaja de paine, fructe mature albe si flori albe uscate. Gust echilibrat si eleg
Soi de struguri: Grasa de Cotnari Continut de alcool: 13.5% Temperatura de servire: 8 -10 Celsius Asocieri Gastronomice: paste cu sos alb, preparate pe baza de pui, curcan sau peste Acest vin baricat 3 luni dezvolta in pahar arome complexe, cuceritoare, de caise uscate, de ceara de albine, cu note usoare ce te duc cu gandul la stafide. Gustul plin este dominat de miezul de nuca si de dulceata stafidelor, cu o usoara nota delicata de migdale dulci.