Descopera Unde Ne Poarta Degustarea Acestei Saptamani! Comanda Acum Vinuri ce nu Trebuie sa Lipseasca din Colectia ta.
Soi de struguri: Merlot Conținut de alcool: 13 % Temperatura de servire: 6-8 Celsius Asocieri Gastronomice: preparate pe bază de pește sau fructe de mare, salate ușoare de vară, pui su curcan
Soi de struguri: Shiraz Continut de alcool: 14,5% Temperatura de servire: 15 - 17 Celsius Asocieri Gastronomice: preparate picante din carne tocata sau fripturi din carne de vita; sugestia cramei - moussaka din carne de porc sau lasagna bolognese De culoare rubiniu inchis, cu nas complex dominat de arome de mure, este un vin corpolent, cu taninuri ferme, avand un gust puternic de fructe de padure acompaniat de accente fine de piper.
Soi de struguri: Merlot, Pinot Noir Continut de alcool: 13,5% Temperatura de servire: 7 - 9 Celsius Asocieri Gastronomice: fructe de mare, piept de pui la gratar, peste, legume caramelizate sau platouri cu branzeturi proaspete Un rose al serilor senine, cand stelele stralucesc, imprastiind lumina peste noi, cautatorii de comete. Vinul ne intampina la turnarea in pahar cu o culoare stralucitoare roz pal, pentru a ne delecta ulterior cu aromele sale fructate si gustul irezistibil de fructe
Soi de struguri: Feteasca Neagra, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir Continut de alcool: 14,5% Temperatura de servire: 16 - 18 Celsius Asocieri Gastronomice: fripturi, v anat, carne de vita sau porc, miel, preparate la gratar, cheeseburgeri, branza maturata culoare Un vin rubiniu inchis intens, care elibereaza un parfum imbietor de cirese, prune, coacaze negre si senzatii subtile de martipan si menta. Elegant si rafinat ca structura, dezvolta un gust fructat si un final lung si p
Vin Truda Fanny Alb Editia III este un asamblaj al celor mai bune vinuri albe ale Cramei Marcea Stefanesti, selectate atent si imbinate cu maestrie de catre oenologul George Cojocaru!
Truda Fanny Rosu Editia III este un asamblaj al celor mai bune vinuri rosii ale Cramei Marcea Stefanesti, selectate atent si imbinate cu maestrie de catre oenologul George Cojocaru! Degusta-l acum!
Cursul cuprinde 9 video-uri care te vor ajuta sa iti pui bazele solide ale invatarii desprevin 1. Introducere 2. Limbajul vinului 3. Despre pret si valoarea vinului 4.Calibrare - degustare 5.Tehnici de vinificatie 6. Vinul rosu 7. Vinul alb 8. Vinul rose 9. Alte tipuri de vin finalul perioadei de precomanda va fi anuntat pe mail o data cu accesul la modulele video OFERTA - fiecare precomanda va primi cadou un caiet de degustare si o sticla cu vin. Start curs: in luna Aprilie
Soi de struguri: Feteasca Alb a Continut de alcool: 12% Temperatura de servire: 5 - 7 Celsius Asocieri Gastronomice: paste in sosuri cremoase, fructe de mare, somon afumat, branzeturi fine si platouri de mezeluri italienesti In pahar ne seduce cu o culoare discreta, verde pal precum aurul italian. Gustul incantator de pere coapte si aroma mediteraneana de piersici si pere sunt completate de postgustul mineral si perlajul fin.
Soi de struguri: Pinot Noir, Chardonnay Continut de alcool: 12% Temperatura de servire: 5 - 7 Celsius Asocieri Gastronomice: caviar, sushi, scoici, risotto cremos cu ciuperci si trufe, branzeturi fine frantuzesti In pahar descoperim arome placute, floral-lemnoase si un parfum caracteristic de paine prajita. Gustul este floral, cu accente de citrice si o aciditate proaspata pe palatin. Postgustul se simte complex, iar perlajul fin si consistent dureaza pana la patru ore.
Soi de struguri: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Feteasca Regala Continut de alcool: 13,5% Temperatura de servire: 12 - 14 Celsius Asocieri Gastronomice: peste la gratar, aripioare de pui la cuptor, mix de fructe de mare, branzeturi diverse si paste cu sosuri albe Descoperim un parfum intens si proaspat de ananas si pere coapte, cu accente vanilate provenite de la lemnul de stejar in care a fermentat si s-a maturat vreme de 6 luni de zile. Gustul rotund si dulce conduce spre note fructate, i
Soi de struguri: Tamaioasa Romaneasc Continut de alcool: 13,5% Temperatura de servire: 10 - 12 Celsius Asocieri Gastronomice: peste la gratar, carne de pasare, branzeturi si preparate din bucataria asiatica Un vin care ne intampina in pahar cu o vioaie culoare galben-pai deschis, dezvaluind arome placute de flori de soc, coaja de portocala si busuioc verde. Gustul este fresh si fructat, bazat pe note dominante de fructe tropicale si busuioc proaspat cules.
Soi de struguri: Feteasca Neagra Continut de alcool: 14.5% Temperatura de servire: 13 - 15 Celsius Asocieri Gastronomice: carne de vita, berbec sau vanat cu sosuri, costite de porc, preparate traditionale romanesti sau cu branzeturi de oaie maturate In pahar, regasim un vin dens, cu o culoare rosu inchis. Cremos ca textura, dezvaluie arome bazate pe fructe rosii de padure, condimente picante, nucsoara si piper. Gustul tradeaza accente de ciocolata neagra si nuca de cocos, iar tesatura de taninu
Soi de struguri: Pinot Noir Continut de alcool: 11% Temperatura de servire: 6 - 8 Celsius Asocieri Gastronomice: sushi, gustari reci din somon afumat sau fructe de mare, carpaccio cu bresaola si rucola sau branzeturi moi nematurate In pahar, regasim un vin culoare roz pal stralucitor, cu arome si gust fructat care ne duc cu gandul la zmeura si petale de trandafir. Postgustul este complex si excelent echilibrat, iar perlajul fin si uniform persista in pahar timp de pana la patru ore.
Soi de struguri: Sauvignon Blanc Continut de alcool: 13,5% Temperatura de servire: 10 - 12 Celsius Asocieri Gastronomice: peste de captura si legume la gratar, creveti in sos de unt, paste quattro formaggi si branza de capra Ne surprinde un vin galben-verzui cu reflexii stravezii, cu arome ce denota accente complexe de fructul pasiunii si fenicul, cu un gust dominat de agrise coapte si o aciditate curata ce persista in mod placut.
Soi de struguri: Pinot Noir, Chardonnay Continut de alcool: 12,5% Temperatura de servire: 7 - 9 Celsius Asocieri Gastronomice: preparate fine precum scoici Saint Jacques, homar, carpaccio de vita, caviar, branzeturi fine sau oua benedict Classic Blanc Noir ne atrage inca din start prin culoarea sa splendida galben pai pal. Aromele se deschid cu note de briosa si paine proaspat coapta, armonios completate de gustul fructat si aciditatea vibranta, iar perlajul fin ne insoteste pe intreg par