Proprietati: ajuta la eliminarea sau neutralizarea toxinelor aflate in organism, favorizeaza producerea de anticorpi, contracareaza procesul de imbatranire acelulelor si stimuleaza sistemul imunitar.
Utilizari traditionale: adjuvant in tratarea bolilor de stomac, in cazuri de gastrita, ulcer gastric si duodenal, hiperaciditate, spasme gastro-intestinale, esofagita; imbunateste digestia.
Produsa exclusiv din radacina de cicoare prajita cu aroma sa incantatoare si gustul delicios similar cu cel al cafelei. Poate fi consumata pe parcusul intregii zile. Este o sursa bogata de fibre. Nu contine cofeina si gluten.
Informatii nutritionale: -valoare energetica: 1446kJ 343kcal -grasimi: 0.2g -din acizi grasi saturati: 0.2g -glucide: 72g -din care zaharuri: 21g -fibre: 16g -proteine: 4.5g -sare: 0.2g. Informatii nutritionale: -valoare energetica: 1446kJ 343kcal -grasimi: 0.2g -din acizi grasi saturati: 0.2g -glucide: 72g -din care zaharuri: 21g -fibre: 16g -proteine: 4.5g -sare: 0.2g
Utilizari traditionale: stimuleaza functiile rinichilor; adjuvant in tratarea afectiunilor rinichilor si cailor urinare, avnd si actiune mineralizanta, vitaminizanta, diuretica si dezinfectanta a cailor urinare.
Contribuie la: - sanatatea oaselor si a articulatiilor - sanatatea respiratorie - sanatatea imunina - sanatatea digestiva - proprietati antioxidante - protectia celulor impotriva imbatranirii premature - contribuie la capacitatea totala antioxidanta a corpului - sanatatea respiratorie - stimularea hipofizei si a glandelor hormonale feminine.
Produsul: -sprijina buna functionare a sistemului digestiv; -mentine sanatatea stomacului datorita uleiului volatil din compozitie; -mentine sanatatea intestinala si hepatica; -mentine sanatatea respiratorie;
Produsul este: - bogat in antocianidine antioxidante - mentine un metabolism normal al glucozei in sange, cromul si flavonoidele din compozitie au un efect de reducere a glicemiei - sustine aparatul digestiv, protejeaza mucoasa gastrica si incetineste tranzitul intestinal -contribuie la mentinerea sanatatii vasculare si venoase.
Avand o aroma deosebita, cardamonul se foloseste in doze mici pentru aromatizarea anumitor preparate culinare, prajituri, muraturi, pateuri si bauturi. In tarile arabe, cafeaua cu cardamon este o bautura rafinata, la fel este si ceaiul de cardamon. Valori nutritionale 100g produs: valoare energetica 433 kcal, proteine 10.76g, fibre 28g, carbohidrati 68g, grasimi 6.70g.
Se utilizeaza in bucatarie pentru aromatizarea produselor de cofetarie si a preparatelor culinare.
Ingrediente:flori de lavanda (Lavandula angustifolia), flori si fructe de paducel (Crataegus monogyna), parti aeriene de roinita (Melissa officinalis), parti aeriene de busuioc (Ocimum basilicum), parti aeriene de salvie (Salvia officinale), parti aeriene de talpa-gastii (Leonurus cardiaca), flori de musetel (Matricaria chamomilla). Principii active: acid rosmarinic, acid ferulic, acid izoferulic, acid alpha-cumaric, acid p-cumaric, acid gentizinic, acid p-OH-benzoic, acid cafeic, acidul vanilinic, thujon
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos .
Produs recomandat pentru combaterea, mentinerea nivelului normal de colesterol, trigliceride si tesut adipos, pastrarea greutatii corporale in limite normale. Ingredientele din componenta intensifica termogeneza, regleaza metabolismul si eliminarea toxinelor din organism. Pentru a se obtinere zultate bune, se recomanda adoptarea unui stil de viata sanatos; reducerea carbohidratilor sia a grasimilor alimentare, minim 30 de minute de exercitii fizice pe zi, consumul minim de 2 litri de apa pe zi.
Seleniu contribuie la: , funct?ionarea normala a glandei tiroide; , protejarea celulelor i mpotriva stresului oxidativ; , funct?ionarea normala a sistemului imunitar; , ment?inerea sa na ta t?ii unghiilor; , ment?inerea sa na ta t?ii pa rului; , spermatogeneza normala .
Armurariu: , sus?ine sanatatea ficatului , contribuie la protec?ia ficatului , contribuie la poten?ialul de detoxifiere al ficatului , contribuie la protejarea impotriva ac?iunii radicalilor liberi induse de stres, consumul de alcool, expunerea la radia?ii UV sau a condi?iilor ambientale severe , contribuie la men?inerea func?iilor fiziologice de purificare , contribuie la echilibrul fiziologic al zaharurilor Anghinare: , men?ine sanatatea ficatului , sus?ine secre?ia de suc digestiv , s