Seleniu contribuie la: , funct?ionarea normala a glandei tiroide; , protejarea celulelor i mpotriva stresului oxidativ; , funct?ionarea normala a sistemului imunitar; , ment?inerea sa na ta t?ii unghiilor; , ment?inerea sa na ta t?ii pa rului; , spermatogeneza normala .
Turmeric: , sus?ine sistemul imunitar , proprieta?i antioxidante semnficative , sus?ine sanatatea articula?iilor ?i oaselor , sus?ine func?ia sistemului nervos , men?ine sanatatea ficatului , men?ine nivelul normal de acumulare ?i eliminare a lipidelor din ficat , men?ine sanatatea plamanilor ?i a sistemului respirator superior , sus?ine func?ia inimii ?i circula?ia sangelui , men?ine sanatatea pielii , contribuie la sus?inerea apetitului in caz de pierdere al acestuia Piper-negru: ,
Magneziu marin contribuie la: , funct?ionarea normala a sistemului nervos; , ment?inerea sa na ta t?ii psihice , reducerea oboselii s?i extenua rii , ment?inerea sa na ta t?ii sistemului osos , funct?ionarea normala a sistemului muscular ?i sinteza normala a proteinelor , ment?inerea sa na ta t?ii dint?ilor , echilibrul electrolitic , procesul de diviziune celulara , metabolismul energetic normal
Dezinfectant, antisudorific, estrogenic, stimuleaza secretia biliara, antispatic, ajuta la eliminarea gazelor intestinale,calmeaza durerile abdominale, astrigent, antinevralgic, detoxifiant, antiinflamator, cicatrizant.
Calmant, antidepresiv, coleretic-colagog (provoaca secretia si eliminarea bilei), antimicrobian, antimicotic, cicatrizant, antiinflamator, antiulceros, astringent
Calmant, sudorific, emolient, sedativ, sedativ cardiac, usor antispastic, expectorant, diuretic, febrifug.
Antiseptic urinar, antiinfectios, antiinflamator, diuretic, dezinfectant renal, expectorant, antitusiv, antioxidant.
Valori nutritionale 100g produs: valorare energetica 422kcal, proteine 7.83g , fibre21.1g, carbohidrari 64.93g, grasimi 9.88g. Turmericul contine curcuma -un puternic antioxidant , vitamina B6 si minerale :potasiu si fier.
Podusul poate fi consumat in combinatie cu iaurt, lapte, apa, suc de fructe etc. Dozaj produs :2x10g zi. Pe parcursul curei se recomanda aportul de apa in organism.
Pentru combatarea asteniei, pentru vitaminizarea si mineralizarea organismului, pentru protejarea organismului impotriva stresului oxidativ, pentru reglarea digestiei, pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii si a aparatului urinar.
Pentru combaterea asteniei, pentru vitaminizarea si mineralizarea organismului, pentru mentinerea sanatatii organismului si pentru protejarea organismului impotriva stresului oxidativ, pentru reglarea digestiei si inlaturarea spasmelor, pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii si adaptarea organismului la factorii externi de mediu, pentru functionarea optima a sistemului imunitar.
Pentru combaterea asteniei, pentru vitaminizarea si mineralizarea organismului, pentru protejarea organismului impotriva stresului oxidativ, pentru reglarea digestiei, pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii si a aparatului urinar.
Pentru completarea necesarului de vitamine, minerale si antioxidanti necesari neutralizarii radicalilor liberi, pentru combaterea asteniei, pentru mentinerea sanatatii organismului si pentru reglarea digestiei.
Semintele de schinduf contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului, mentin glicemia in limite normale, sustin imunitatea organismului. Se folosesc la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate culinare.
In bucatarie rozmarinul se foloseste la condimentarea mai multor preparate alimentare, pentru gustul sau delicios, aromat, usor amarui. Se foloseste la salate, supe,mancaruri de legume, preparate din carne. Rozmarinul merge bine cu rosii, vinete, cartofi copti si dovlecei. Ca si planta medicinala se foloseste sub forma de ceai, decoct, tinctura, ulei esential.