Batoane Ciocolata Termostabila 44% Barry Callebaut. Pachet 1.6 kg. In centrul celor mai grozave rulouri si produse de patiserie daneza se regasesc aceste bastoane clasice termostabile din ciocolata neagra (amaruie) 100%. Cu gust intens bogat in cacao si reteta lor speciala, continand mai putin unt de cacao, rezista la temperatura cuptorului de pana la 200 C. Dimensiuni: 8 cm Mod de utilizare: se ruleaza in aluat inainte de coacere. Ingrediente: zahar; masa de cacao; unt de cacao; emulgator: lecitina di
Bilute de biscuit crocant invelite in ciocolata neagra.
Crema Caramel Fill 100% Barry Callebaut. Descopera primul caramel pentru patiserie, praline si deserturi care au gust de casa si iti economiseste timp.
Decoratiuni Crispearls Caramel Sarat Mona Lisa 0.8kg
Decoratiuni Crispearls Ciocolata cu Lapte Mona Lisa 0.8kg
Decoratiuni Crispearls Ciocolata Ruby Mona Lisa 0.8kg
Fulgi Crocanti (Feuilletine), pentru Umpluturi si Decoruri 2.5KG