Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Crema fina tartinabila de biscuiti cu scortisoara, gata de folosit in diferite produse precum croissante, tarte, prajituri, etc. 3 KG Ingrediente: Zahar, uleiuri (floarea-soarelui, rapita si SOIA) si grasimi vegetale nehidrogenate (palmier si miez de palmier), LAPTE praf degresat, SER praf, biscuiti Speculoos original [faina de GRAU, zahar, uleiuri vegetale (palmier si rapita), zahar brun dulce. sirop, agent de crestere: carbonat acid de sodiu, faina de SOIA, sare, scortisoara], emulgator: lecitine de soi
Piersici taiate jumatati in sirop - REDDA Dimensiune pachet: 2,6 kg (1.45 kg fruct) Tip ambalaj: conserva. Tari de origine: Grecia Caracteristicile produsului: Piersici de calitate, fara pete
Compozitie: arahide 100% Utilizare: produse de panificatie si patiserie, preparate gastronomice, prajituri, inghetata, ciocolata sau alte dulciuri. Ingrediente: pasta dearahide este alcatuita exclusiv samburi de arahide 100%, procesate in cea mai fina forma posibila. Alergeni: urme posibile de alune de padure, fistic, caju, migdale sau alte nuci. Depozitare: a se pastra in spatii uscate si racoroase, ferite de lumina directa a soarelui, la temperaturi de maximum 10 C. Perioada de valabilitate: 1
Compozitie: migdale 100% Utilizare: produse de panificatie si patiserie, preparate gastronomice, prajituri, inghetata, ciocolata sau alte dulciuri. Ingrediente: pasta de migdale este alcatuita exclusiv samburi de migdale 100%, procesate in cea mai fina forma posibila. Alergeni: urme posibile de alune de padure, fistic, caju, arahide sau alte nuci. Depozitare: a se pastra in spatii uscate si racoroase, ferite de lumina directa a soarelui, la temperaturi de maximum 10 C. Perioada de valabilitate:
Crema cu insertii crocante (orez expandat), cu gust de lapte, alune de padure pentru produse de cofetarie si patiserie. Produs gata de folosit, netermostabil. 5 KG Isi mentine textura crocanta in compozitii pe baza de grasime (precum creme cu unt) timp de 72 de ore, iar in compozitii umede (precum frisca) timp de 24 ore. Exista si varianta neagra (cu ciocolata cu lapte si alune) - Premiun Nocciola Crunchy.
Crema cu insertii crocante (orez expandat), cu gust de ciocolata si nuci, alune de padure pentru produse de cofetarie si patiserie. Produs gata de folosit, netermostabil. 5 KG Isi mentine textura crocanta in compozitii pe baza de grasime (precum creme cu unt) timp de 72 de ore, iar in compozitii umede (precum frisca) timp de 24 ore. Exista si varianta alba (cu lapte si alune) - Premiun Nocciola Bianco Crunchy. , , , , , , , Produs in POLONIA
Crema cu fistic, gata de utilizat, pentru aplicatii de cofetarie si patiserie, textura fina. Ideala pentru prajituri, tarte, croissante, eclere, torturi etc. Continut pasta de fistic: 20%. Contine colorant natural. Produs in SPANIA. Ambalaj: galeata 6 kg
Crema cu caramel, gata de utilizat, pentru aplicatii de cofetarie si patiserie, textura fina. Ideala pentru prajituri, tarte, croissante, eclere, torturi etc. Gust deosebit de bun, contine arome naturale. Produs in SPANIA. Ambalaj: galeata 6 kg
Compozitie: fistic mediteranean 100% Utilizare: produse de panificatie si patiserie, preparate gastronomice, prajituri, inghetata, ciocolata sau alte dulciuri. Ingrediente: pasta de fistic este alcatuita exclusiv din fistic mediteranean 100% Alergeni: fistic, urme posibile de alune de padure, migdale, caju, arahide sau alte nuci. Depozitare: a se pastra in spatii uscate si racoroase, ferite de lumina directa a soarelui, la temperaturi de maximum 10 C. Perioada de valabilitate: 18 luni. Dozaj: 8
Crema alba cu bucati de biscuiti negri, gata de folosit in cofetarie, termostabila. 6 KG , , , , , , , Crema alba delicioasa cu bucati crocante de biscuiti negri. Potrivit pentru topping si umplere prajituri, cum ar fi torturi, churros, vafe, clatite, gogosi etc. Origine: Grecia.
Ciocolata cu Lapte 40% GHANA - 1 KG COCOA BARRY , , , , , , , Banuti de ciocolata cu lapte ce pot fi recunoscuti dupa nota sa de aciditate data de arborii sai de cacao originari din Brazilia si adusi in Ghana in 1879. Aromele sale intense de cacao dezvaluie note de biscuiti, miere si caramel, cu cateva note de castane si fructe rosii. CUM SA UTILIZATI CORRECT CIOCOLATA CU LAPTE 40%? Aceasta ciocolata este utila in multe feluri! Ganache, mousse, fondue, inghetata, prajituri, toppinguri, batoane...
Umplutura de Caise cu piure si pasta de Caise 30% , cel mai bun produs pentru prajitura albina. Produs gata de folosit in prajituri, cornulete etc. Textura de gem, delicios, gust acrisor. Ambalaj - galeata de 5 kg. Produs in ROMANIA
Caravella Cover White - Glazura de ciocolata Alba - 5 KG Conceputa exclusiv glasarii (glazurarii), se incalzeste si se toarna in strat foarte subtire pe tort sau prajituri. Ingrediente: zahar, uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate, uleiuri, produs vegetal care contine si lapte partial degresat sub forma de pudra(30%), emulgator, aroma. Tara de origine - Italia
CREMA DE CIOCOLATA TARTINABILA CU CACAO SI PASTA DE ALUNE , ESTE TERMOSTABILA PERFECTA PENTRU UMPLEREA PRODUSELOR DE PATISERIE. SE POATE FOLOSI SI CA INSERTIE DE TORT.
Folie stretch alimentara pentru uz casnic, culoare transparenta si cu dimensiunea de 30cm x 300m. Produsul este util pentru ambalarea alimentelor de diferite marimi pentru a le pastra prospetimea si a le feri de praf. Util pentru alimentele care trebuie conservate mai mult timp in timpul depozitarii sau a transportului acestora. Recomandabil pentru catering, ajuta la ambalarea produselor precum: carnea, legume, fructe, patiserie etc.