Ingrediente: 91% faina de naut , sare, 2,1% boia dulce, 0,9% chili , usturoi , pudra de rosii , zahar brut din trestie , pudra de suc de lamaie . provin din agricultura ecologica. Mix-ul pentru sos humus dip cu ardei si chili FARA GLUTEN de la Biovegan se prepara rapid, trebuie doar amestecat cu apa si ulei. Boiaua si ardeiul iute ofera momente aromatice si vizuale de bucurie. Poate fi utilizat ca sos pentru falafel, paine si legume la gratar, fie ca o crema in sandvisuri, durum si flatbreads umplute.
Ingrediente: 88% faina de naut , 3,5% sfecla rosie , sare, zahar brut din trestie , hrean , usturoi , 0,5% piper negru , pudra de suc de lamaie . provin din agricultura ecologica. Mix-ul bio pentru sos humus dip cu sfecla rosie FARA GLUTEN in calitate organica vegana se amesteca rapid si usor cu apa si putin ulei. Are la baza faina bio de naut si o selectie de condimente fine ce asigura un gust echilibrat. In plus, gustul si culoarea sfeclei ofera momente de placere aromate si vizuale, fie ca sos pent
Ingrediente: zahar brut din trestie , 31% pudra de mango liofilizat , amidon de tapioca , agent de gelifiere: agar agar , praf de suc de lamaie , colorant alimentar: turmeric , pudra de morcov , sare. provin din agricultura ecologica. Panna cotta mango este desertul fructat pentru iubitorii naturii. Se prepara usor cu lapte de cocos bio. Consistenta cremoasa in combinatie cu o nota de mango minunat de fructata datorita pudrei de mango de 31% creeaza o experienta gustativa extraordinara. My Panna Cotta
Ingrediente: 43% bautura vegetala praf din nuca de cocos (75% bautura vegetala de nuca de cocos , maltodextrina ), zahar brut din trestie de zahar , amidon de tapioca , gelifiant: agar agar , 1,5% vanilie bourbon , praf de suc de lamaie , sare. provin din agricultura ecologica. Panna cotta bio cu cocos si vanilie FARA GLUTEN este desertul exotic pentru cunoscatorii naturii. Se prepara usor cu lapte de cocos. Consistenta cremoasa in combinatie cu un gust fin de nuca de cocos si vanilie bourbon creeaza
Ingrediente: faina integrala de orez , fulgi de ovaz (fara gluten), faina de naut , gris de porumb , 9,6% sfecla rosie , 9,3% seminte de floarea soarelui , zahar brut din trestie de zahar , proteina de floarea-soarelui , ceapa , sare, usturoi , fibra de sfecla de zahar , hrean , piper , pudra de suc de lamaie . provin din agricultura ecologica. Mix vegan pentru burger bio cu sfecla rosie FARA GLUTEN e la Biovegan preparat pe baza de fulgi de ovaz si naut te umple si te face foarte fericit datorita cu
Ingrediente: 63% faina de naut , 27% linte rosie , fulgi de cocos , sare, 1,2% pudra de curry (turmeric , fenicul , chimen , coriandru , ceapa , ghimbir , piper , boia de ardei , scortisoara ), coriandru , 0,5% chili , patrunjel , usturoi . provin din agricultura ecologica. Mix pentru falafel bio, vegan, cu linte rosie si curry FARA GLUTEN de la Biovegan baza de naut si linte rosie este vegan, fara gluten si cu ingrediente de cea mai buna calitate organica. Folosirea curry-ului confera o nota speciala
Ingrediente: 78% caju macinat ,fulgi de drojdie , faina de orez , sare. provin din agricultura ecologica. Topping-ul vegan clasic din caju bio pentru paste FARA GLUTEN de la Biovegan este alternativa delicioasa, pe baza de plante, la parmezanul ras si, prin urmare, este perfecta pentru bucataria italiana, vegana. Pentru topping-ul nostru pe baza de caju sui migdale, folosim doar ce este mai bun din natura. Il poti doza cu usurinta dupa gustul tau. Sfatul nostru: pe langa paste, pizza si risotto bio
Ingrediente: 71% caju macinat , fulgi de de drojdie , faina de orez , granule de boia , 3,5% fulgi de chili , sare, 0,9% usutroi. provin din agricultura ecologica. Toping vegan din caju cu chili si usturoi pentru paste este alternativa delicioasa pe baza de plante la parmezanul ras si, prin urmare, perfecta pentru bucataria italiana vegana. Pentru topping-ul nostru pe baza de caju, folosim doar tot ce este mai bun din natura, astfel incat sa va puteti bucura cu o constiinta curata si sa nu aveti de a
Ingrediente: 58% coaja de portocala liofilizata , 39 % coaja de portocala uscata , ulei de portocala . provin din agricultura ecologica. Coaja de portocala bio de la Biovegan, liofilizata, imbunatateste in mod natural prajiturile, produsele de patiserie, deserturile, sosurile si bauturile cu portocala. Datorita procesului de inghetare, a modului de prelucrare a cojii, precum si ambalarea in atmosfera protectoare duce la pastreaza aromei naturale. Biovegan garanteaza o prospetime inimitabila si aroma
Ingrediente: faina de lupin dulce, amidon de porumb , faina de porumb , agent de ingrosare: guma de guar , proteina de in , proteina de floarea soarelui , emulsifiant: lecitina (floarea-soarelui ). provin din agricultura ecologica. Inlocuitor vegetal de oua bio de la Biovegan se poate folosi la prajituri, vafe, clatite, mancaruri cu cartofi si legume sau pane. Nu se foloseste la omleta. Mod de preparare: se amesteca continutul plicului cu apa minerala, se adauga toate lichidele si se bate pana d
Ingrediente: fulgi de drojdie , ceapa , sare, zahar brut de trestie , faina de caju , amidon de porumb , 5,3% usturoi , suc de lamaie , mustar , patrunjel , piper negru . provin din agricultura ecologica Dressing-ul tau vegan si bio este o varianta gustoasa si cremoasa pentru salata clasica asigurand astfel o varietate a placerii gustative zilnice. Datorita fainei de caju, a drojdiei si a ustroiului, preparatul nu este doar cremos insa are si un gust unic si specific. Se poate folosi la prepararea sal
Ingrediente: 32% sfecla rosie , migdale , rosii , busuioc , sare, 8% pere , fulgi de drojdie , ceapa , proteina din floarea-soarelui , praf de suc de lamaie , timian , piper alb . provin din agricultura ecologica. Super pesto-ul vegan din sfecla rosie si pere bio este colorat, gustos, natural si iti ofera o placere cromatica in farfuria ta. Datorita continutului ridicat (32%) in super food-ul sfecla rosie, pesto-ul nu ofera doar o experienta vizuala unica ci este bogat in diferite substante esentiale
Ingrediente: eritritol , sirop de orez , agent gelatinizant: pectina de mere, regulator de aciditate: citrat de calciu. provin din agricultura ecologica Indulcitorul gelifiant organic pe baza de eritritol este aproape lipsit de zahar si calorii si poate fi utilizat intr-un raport de 4 la 1. Cu un pachet (200 g) puteti procesa 800 g de fructe la alegere intr-o crema tartinabila naturala, fructata. Se poate utiliza si pentru pregatirea diferitor sosuri cum ar fi chutneys, ketchup sau sos BB. Mod de prep
Ingrediente: 35 % orez , zahar din flori de cocos , 10 % cuvertura ¹ (masa de cacao , unt de cacao ,zahar din flori de cocos ), amidon de porumb , amidon de cartofi , 7,3 % praf de cacao , praf de batura vegetala din nuca de cocos (75% bautura vegetala din nuca de cocos ,maltrodextrina ), nuca de cocos rasa , sare. provin din agricultura ecologica.¹ Bucurati-va de un moment de vis savurand desertul din orez si ciocolata neagra bio. Cu un continut de peste 17% ciocolata si cacao din agricultura ecolo
Ingrediente: 33% rosii , amidon de porumb , sare, ceapa , zahar brut de trestie , ustroi , boia de ardei , piper , busuioc , oregano . provin din agricultura ecologica. Sosul vegan bolognese te lasa sa experimentezi gustul italian neschimbat. Datorita ierburilor si codimentelor fin alese sosul are un gust fructat, codimentat si tipic italian. Ce este cool la sosul nostru vegan este ca contine rosii, astfel incat tu nu mai ai nevoie decat de o alternativa vegana la carnea tocata si de ceva apa adaugata