Ingrediente: agar agar (E 406). provine din agricultura ecologica. Agent de gelatinizare vegetal pentru piureuri si terine inimioare, produse delicioase de fructe, tort turnare, aspicuri vegetale sau alimente rezistenta la taiere. Alternativa perfecta fata de gelatina animala. Dozare: 3,5g (aproximativ 1 lingurita cu varf) GelierFix corespunde aproximativ 6 foi de gelatina si gelatinizeaza 500 ml de lichid. Agar agar gelatinizeaza sub 40 C.
Ingrediente: agent de gelifiere: agar agar (E406), faina de arorut , agent acidifiant: tartrat de potasiu (E336)¹. provin din agricultura ecologica. ¹piatra vinului. Agaranta este un gelifiant pur, 100 % vegetal. Este compus din agar agar, extras din alge bio, combinat cu maranta bio. Din combinatia speciala dintre cele doua ingrediente rezulta o consistenta deosebit de maleabila, dar care totusi poate fi taiata usor. Agaranta este incolor. Dozare: Continutul plicului de 6 g si 500 ml lichid pentru
Ingrediente: produse obtinute din macinarea graului integral (spelta) . provine din agricultura ecologica. Se adauga doar drojdie si este gata de introdus in cuptor. Pentru o paine cu aciditatea tipica din maia si aroma usoara de nuca din alac. Chiar si Hildegard con Bingen a stiut sa aprecieze alacul. Pentru o paine cu o savoare fina, aromata si gustoasa. Rezulta aprox. 1,5 kg paine. Paine din aluat acrisor de alac: Ingrediente: 1 plic de extract din maia naturala de alac Biovegan, 700 g faina de
Ingrediente: faina de naut (80%), amidon de mazare , tarate de psyllium , sare, inulina , faina de morcov , pudra de morcovi , condimente (usturoi , ceapa , piper alb . seminte de chimen , curcuma ,paprica , nucsoara ), proteine , , de in , arpagic . provin din agrciultura ecologica. locuitorul bio de oua batute Scrambled Egg este alternativa pe baza de plante pentru masa de mic dejun. Alternativa de oua batute a fost dezvoltata pe baza de faina de naut si este bio, vegan si fara gluten. Inlocui
Ingrediente: faina integrala de orez , fulgi de ovaz (fara gluten), faina de naut , gris de porumb , 9,6% sfecla rosie , 9,3% seminte de floarea soarelui , zahar brut din trestie de zahar , proteina de floarea-soarelui , ceapa , sare, usturoi , fibra de sfecla de zahar , hrean , piper , pudra de suc de lamaie . provin din agricultura ecologica. Mix vegan pentru burger bio cu sfecla rosie FARA GLUTEN e la Biovegan preparat pe baza de fulgi de ovaz si naut te umple si te face foarte fericit datorita cu
Ingrediente: 63% faina de naut , 27% linte rosie , fulgi de cocos , sare, 1,2% pudra de curry (turmeric , fenicul , chimen , coriandru , ceapa , ghimbir , piper , boia de ardei , scortisoara ), coriandru , 0,5% chili , patrunjel , usturoi . provin din agricultura ecologica. Mix pentru falafel bio, vegan, cu linte rosie si curry FARA GLUTEN de la Biovegan baza de naut si linte rosie este vegan, fara gluten si cu ingrediente de cea mai buna calitate organica. Folosirea curry-ului confera o nota speciala
Ingrediente: 78% caju macinat ,fulgi de drojdie , faina de orez , sare. provin din agricultura ecologica. Topping-ul vegan clasic din caju bio pentru paste FARA GLUTEN de la Biovegan este alternativa delicioasa, pe baza de plante, la parmezanul ras si, prin urmare, este perfecta pentru bucataria italiana, vegana. Pentru topping-ul nostru pe baza de caju sui migdale, folosim doar ce este mai bun din natura. Il poti doza cu usurinta dupa gustul tau. Sfatul nostru: pe langa paste, pizza si risotto bio
Ingrediente: 71% caju macinat , fulgi de de drojdie , faina de orez , ardei granulat , 3,5% fulgi de chili , sare, 0,9% ustroi. provin din agricultura ecologica. Toping vegan din caju cu chili si usturoi pentru paste este alternativa delicioasa pe baza de plante la parmezanul ras si, prin urmare, perfecta pentru bucataria italiana vegana. Pentru topping-ul nostru pe baza de caju, folosim doar tot ce este mai bun din natura, astfel incat sa va puteti bucura cu o constiinta curata si sa nu aveti de a fa
Ingrediente: 58% coaja de portocala liofilizata , 39 % coaja de portocala uscata , ulei de portocala . provin din agricultura ecologica. Coaja de portocala bio de la Biovegan, liofilizata, imbunatateste in mod natural prajiturile, produsele de patiserie, deserturile, sosurile si bauturile cu portocala. Datorita procesului de inghetare, a modului de prelucrare a cojii, precum si ambalarea in atmosfera protectoare duce la pastreaza aromei naturale. Biovegan garanteaza o prospetime inimitabila si aroma
Ingrediente: faina de lupin dulce, amidon de porumb , faina de porumb , agent de ingrosare: guma de guar , proteina din seminte de in , proteina de floarea soarelui , emulgator: lecitine (floarea-soarelui ). provin din agricultura ecologica. Inlocuitor vegetal de oua bio de la Biovegan se poate folosi la prajituri, vafe, clatite, mancaruri cu cartofi si legume sau pane. Nu se foloseste la omleta. Mod de preparare: se amesteca continutul plicului cu apa minerala, se adauga toate lichidele si se b
Ingrediente: fulgi de drojdie , ceapa , sare, zahar brut de trestie , faina de caju , amidon de porumb , 5,3% usturoi , suc de lamaie , mustar , patrunjel , piper negru . provin din agricultura ecologica Dressing-ul tau vegan si bio este o varianta gustoasa si cremoasa pentru salata clasica asigurand astfel o varietate a placerii gustative zilnice. Datorita fainei de caju, a drojdiei si a ustroiului, preparatul nu este doar cremos insa are si un gust unic si specific. Se poate folosi la prepararea sal
Ingrediente: 35 % orez , zahar din flori de cocos , 10 % cuvertura ¹ (masa de cacao , unt de cacao ,zahar din flori de cocos ), amidon de porumb , amidon de cartofi , 7,3 % praf de cacao , praf de batura vegetala din nuca de cocos (75% bautura vegetala din nuca de cocos ,maltrodextrina ), nuca de cocos rasa , sare. provin din agricultura ecologica.¹ Bucurati-va de un moment de vis savurand desertul din orez si ciocolata neagra bio. Cu un continut de peste 17% ciocolata si cacao din agricultura ecolo
Ingrediente: 33% rosii , amidon de porumb , sare, ceapa , zahar brut de trestie , ustroi , boia de ardei , piper , busuioc , oregano . provin din agricultura ecologica. Sosul vegan bolognese te lasa sa experimentezi gustul italian neschimbat. Datorita ierburilor si codimentelor fin alese sosul are un gust fructat, codimentat si tipic italian. Ce este cool la sosul nostru vegan este ca contine rosii, astfel incat tu nu mai ai nevoie decat de o alternativa vegana la carnea tocata si de ceva apa adaugata
Ingrediente: amidon de porumb , faina de caju ,sare, 5% ciuperci Shitake afumate , fulgi de drojdie , ceapa , usutroi , praf de suc de lamaie , arpagic , piper negru . provine din agricultura ecologica. Spune arriverderci oului, parmezanului si speck-ului deoarece sosul tau carbonara vegan te va surpinde si convinge, fara ingredinete de origine animala. Ciupercile Shiitake afumate iti asigura gustul umami. Datorita cajului si fulgilor de drojdie sosul vegan are un gust tipic de branzeturi fiind natur
Ingrediente: amidon de porumb , sare , ceapa , zahar din flori de cocos , sirop de orez , rosii , morcov , 5% boabe de piepr verde , cimbru , ustroi , 1 % piper alb , praf de suc de lamaie . provin din agricultura ecologica. Sosul vegan de piper va va convinge prin aroma sa intensa fiind ideala pentru toti iubitorii de un gust piperat si aromat. Sosul are o cremozitate a lui care il transforma in topingul ideal pentru un snitel vegan sau pentru o portie de spatzle. Pentru a trai aceasta experienta cul