100% ulei pur de dovleac (bastan) presat la rece, din seminte de dovleac, uscate natural, netratate termic, atent selectionate, foarte bogat in vitamina E, A, C, D, K precum si minerale ca: fosfor, magneziu, cupru, zinc, calciu, fier, protide si enzime.
100% ulei pur de susan presat la rece, din seminte de susan, netratate termic, atent selectionate, foarte bogat in vitamine (E, C, B1, B2, B9-acidfolic-), lecitina, estrogen, minerale (fier, magneziu, fosfor, calciu, zinc, potasiu) si acizi grasi (Omega3-0.5%, Omega9-40%)._x000D_ Se foloseste si in cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri sau prajituri.
Compozitie: Faina de susan, obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a semintelor de susan. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Este de remarcat continutul ridicat de calciu, magneziu, cupru, zinc, seleniu, fier, vitaminele B1, D, E, proteine, lecitina (valoroasa pentru sistemul nervos). Aportul important de calciu, combinat cu vitamina D care se afla in mod natural in semintele de susan, scade riscul os
100 ulei pur de armurariu presat la rece, din seminte de armurariu, netratate termic, atent selectionate, foarte bogat in substante flavonoide denumite colectiv silimarina , care a dovedit in timp proprietati hepatoprotectoare de exceptie din care fac parte silibina (cantitatea cea mai mare), izosilibina, silidianina, silicristina, taxifolina.
Este cunoscut ca tratament impotriva bolilor cardiovasculare, boli coronariene, tulburari ale sistemului nervos, ciclu mentrual menopauza. Combate cancerul mamar, anemia, diabetul, intarzierile de crestere, ulcerul, pancreatita, bolile sistemului de reproducere. Ajuta la intarirea sistemului imunitar, detoxifica organismul, scade colesterolul. Pentru uz extern se foloseste in tratamentul arsurilor, impotriva caderii parului, eczemelor si pentru intarirea unghiilor. Frectia cu ulei de nuca a intregului cor
Catina deshidratataPulbere din fructe de catina uscate natural prin curenti de aer cald (maxim 40 grade C). Pulberea este obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a fructelor uscate de catina. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala este superioara fata de macinarea industriala. Mod de utilizare: Se foloseste in cure sau preparate culinare precum salate, sosuri, in amestec cu miere, iaurt sau pentru preparare ceai. Ideal pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleo. Prezent
Pulbere din fructe de catina uscate natural prin curenti de aer cald (maxim 40 grade C). Pulberea este obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a fructelor uscate de catina. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala este superioara fata de macinarea industriala. Mod de utilizare: Se foloseste in cure sau preparate culinare precum salate, sosuri, in amestec cu miere, iaurt sau pentru preparare ceai. Ideal pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleo. Prezentare: 100g
Compozitie: Faina din seminte de dovleac, obtinuta prin macinarea lenta a semintelor de dovleac pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Fibra proteica contine fibre alimentare dietetice, fitosteroli, minerale precum fosfor, magneziu, mangan, zinc, fier si cupru, vitamina K, E, retinol, acid ascorbic, niacina, riboflavina. Au proprietati energizante, vermifuge (folosite ca si tratament impotriva ten
Morcovul nu este bun doar pentru vedere, ci vine au adevarat in ajutorul nostru atunci cand pielea isi pierde stralucirea si frumusetea. Atunci cand spunem alimentatie sanatoasa, spunem neaparat si morcovi. Sunt bogati in vitaminele A, B, C si E, dar si in minerale. In plus, sucul proaspat de morcovi este un bun anti-inflamator si contribuie la reinnoirea si protejarea pielii. Uz intern: depurativ, diuretic, stimulent, tonic si vermigur. Uz extern: hraneste pielea uscate si reduce ridurile,pastreaza piele
Faina din seminte de canepa, obtinuta prin macinare lenta pe o moara traditionala cu pietre, procedeu in urma caruia faina obtinuta are o valoare nutritionala superioara celei rezultate prin macinare industriala. Produs Carmita Classic din gama Green Natural Oil. Cannabis sativa (canepa utila, nu contine THC (delta-9-tetrahidrocanabinol) si astfel nu au efecte de alterare a constiintei. Actiuni si recomandari: proteine ce contin toti cei 21 de aminoacizi cunoscuti, inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali, pe
Uleiul de nuca este bogat vitaminele B1, B2, si B3, vitamina E si niacina. De asemenea este bogat in acizii grasi omega 3. Un ulei de nuca de calitate va avea gust placut de nuca. Dupa deschiderea recipientului, uleiul de nuci trebuie mentinut intr-un loc racoros, la intuneric. Antioxidantii prezenti in uleiul de nuca au un rol important in eliminarea toxinelor si a diverselor substante nocive din organism, care sunt indirect sau direct raspunzatoare de dezvoltarea mai multor tipuri de cancer. Acidul elag
Continut: 100 ulei pur de nuca neagra presat la rece, din miez de nuca neagra uscata natural, foarte bogat in vitamine - A, B1, B2, B3, B5, B6, E, C, D, F, K; minerale - seleniu, cupru, magneziu, calciu, fosfor, zinc, potasiu, fier, mangan, melatonina; acizi grasi - Omega 3 - 8, Omega 6 - 74, Omega 9 - 8. Istoric: Din cele mai vechi timpuri, uleiul de nuca neagra a fost cunoscut ca tratament impotriva infectiilor parazitare, infectii bacteriene intestinale, fungice si helmintice (viermi), infectii cron
Ulei pur de nuca presat la rece, din miez de nuca neagra, uscat natural, foarte bogat in: vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, E, C, D, F, K minerale: seleniu, cupru, magneziu, calciu, fosfor, zinc, potasiu, fier, mangan si melatonina acizi grasi: Omega-3 (8), Omega-6 (74), Omega-9 (8). Ingrediente: 1005 ulei pur de nuca neagra presat la rece Mod de utilizare: se recomanda minim 3 linguri zi, se foloseste si in cure sau in preparate culinare delicare, precum salate sau sosuri. Conditii de pastrare: A se past
Faina de migdale este un candidat ideal pentru cele mai multe dulciuri de casa dar in special pentru acelea care se fac cu aluaturi si blaturi; desi are o aroma mai puternica de nuca, cand este folosita in prajiturile de casa, nu le schimba cu nimic gustul. Ingrediente: Migdale dulci Mod de utilizare: Faina de migdale, ingredientul minune din spectaculoasele prajiturele frantuzesti macarons, este o alternativa minunata la faina alba pentru cele mai populare dulciuri de casa! Prezentare: 100 grame
Compozitie: Faina de in, obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a semintelor de in. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. Principii active: Mucilagii, lipide, protide, glucoza, saruri de potasiu, magneziu, Omega 3, grasimi bune. Datorita mucilagiilor din compozitie, se recomanda in tratarea catarului stomacal si intestinal, impotriva constipatiei. Actiune: laxativ-purgativa, emolienta, antiinflamatoare. E