Zona geografica - Cerrado Ferma - Daterra Masterpiece Procesare - Cerrado Natural Varietate - Aramosa Anul recoltei -2022 Cupping score - 88 Altitudine 1000-1200m Note: Capsuni, Pepene Galben, Fructe Tropicale, corp mediu, dulceata ridicata. Imaginile au caracter informativ, datele de pe ambalaj pot varia in functie de sortimentul ales
Tara origine: Brazilia Regiune: Cerrado, Mogiana Varietate: Mundo Novo, Catuai Arabica 100% Specialty Procesare: Natural Altitudine: 600 - 1200 m Note: miere, toffee, zahar brun, ciocolata cu lapte, alune. Imaginile au caracter informativ, datele de pe ambalaj pot varia in functie de sortimentul ales
Tara origine: Brazilia Regiune: Cerrado, Mogiana Varietate: Mundo Novo, Catuai Arabica 100% Specialty Procesare: Natural Altitudine: 600 - 1200 m Note: miere, toffee, zahar brun, ciocolata cu lapte, alune. Imaginile au caracter informativ, datele de pe ambalaj pot varia in functie de sortimentul ales
Misionarii francezi au transportat seminte de cafea bourbon de pe insula Bourbon (cunoscuta acum ca insula La Reunion) pe tarmurile Keniei la sfarsitul anilor 1800. Grupul de misionari a stabilit o misiune in Bura, in judetul Taita Taveta, langa Mombassa. De acolo, semintele s-au raspandit in Kenya in mainile primilor fermieri de cafea din Kenya. Note: Mure, cacao, lamaie, zmeura, migdale
Cafelele Pakpak sunt echilibrate, stratificate si cu corp. Pe langa profilul asteptat al radacinii de lemn dulce, cafelele Pakpak dezvaluie note florale si note de fructe de padure, caise, vanilie, stafide, portocola si nuca. Un profil dulce care evidentiaza elementele unui Sumatran clasic.
Cafelele Pakpak sunt echilibrate, stratificate si cu corp. Pe langa profilul asteptat al radacinii de lemn dulce, cafelele Pakpak dezvaluie note florale si note de fructe de padure, caise, vanilie, stafide, portocola si nuca. Un profil dulce care evidentiaza elementele unui Sumatran clasic.
Aromele dulci cu note de ciocolata sunt foarte proeminente in majoritatea, cu unele note fructate care pot atinge caramelul, marul si fructele rosii, cum ar fi fructele de padure. Aromele columbiene tind sa fie putin citrice si fructate uneori, cu arome usor picante. Note: Malt, Portocala, Rodie, Serbet
Aromele dulci cu note de ciocolata sunt foarte proeminente in majoritatea, cu unele note fructate care pot atinge caramelul, marul si fructele rosii, cum ar fi fructele de padure. Aromele columbiene tind sa fie putin citrice si fructate uneori, cu arome usor picante. Note de Ciocolata, Cirese negre, Coacaze.
Aromele dulci cu note de ciocolata sunt foarte proeminente in majoritatea, cu unele note fructate care pot atinge caramelul, marul si fructele rosii, cum ar fi fructele de padure. Aromele columbiene tind sa fie putin citrice si fructate uneori, cu arome usor picante. Note de Ciocolata, Cirese negre, Coacaze.
Aromele dulci cu note de ciocolata sunt foarte proeminente in majoritatea, cu unele note fructate care pot atinge caramelul, marul si fructele rosii, cum ar fi fructele de padure. Aromele columbiene tind sa fie putin citrice si fructate uneori, cu arome usor picante. Note: Malt, Portocala, Rodie, Serbet
Ethiopia Guji Sasaba este o cafea de specialitate proaspat prajita, atent selectionata de fermierii din regiunea Guji. Statia de prelucrare Sasaba aduna cafeaua primita de la peste 500 de mici fermieri care lucreaza pe dealurile din jurul morii umede. Note: Citrice, Condimente
Ethiopia Guji Sasaba este o cafea de specialitate proaspat prajita, atent selectionata de fermierii din regiunea Guji. Statia de prelucrare Sasaba aduna cafeaua primita de la peste 500 de mici fermieri care lucreaza pe dealurile din jurul morii umede. Note: Citrice, Condimente
Misionarii francezi au transportat seminte de cafea bourbon de pe insula Bourbon (cunoscuta acum ca insula La Reunion) pe tarmurile Keniei la sfarsitul anilor 1800. Grupul de misionari a stabilit o misiune in Bura, in judetul Taita Taveta, langa Mombassa. De acolo, semintele s-au raspandit in Kenya in mainile primilor fermieri de cafea din Kenya. Note: Mure, cacao, lamaie, zmeura, migdale
Ethiopia Guji Sasaba este o cafea de specialitate proaspat prajita, atent selectionata de fermierii din regiunea Guji. Statia de prelucrare Sasaba aduna cafeaua primita de la peste 500 de mici fermieri care lucreaza pe dealurile din jurul morii umede. Note: Ciocolata neagra, iasomie, portocala
Ethiopia Guji Sasaba este o cafea de specialitate proaspat prajita, atent selectionata de fermierii din regiunea Guji. Statia de prelucrare Sasaba aduna cafeaua primita de la peste 500 de mici fermieri care lucreaza pe dealurile din jurul morii umede. Note: Ciocolata neagra, iasomie, portocala