Note: Aciditate citrica, gust rotund, ceai negru, lamaie, alune, fructe cu samburi, finisaj curat, foarte dulce.
Componenta blend: Columbia Excelso, Costa Rica Tarazzu, Brazilia Santos Note: ceai negru, alune, cacao si ciocolata, arahide
Componenta blend: Columbia Excelso, Etiopia Sidamo, Brazilia Santos Note: ceai negru, alune, cacao si ciocolata, arahide
Note: Ceai Negru, Ciocolata, Grapefruit, Flori de Portocal, Violeta, Nuci, Cacao
Varietate: Arabica 100% Profil Pajire: Mediu Procesare: Natural Note: Toffee, Fructe de padure, Zahar Brun, Ceai Negru, Iasomie Cupping score: 84
Cafea boabe decofeinizata: 100 % Arabica, 0.1 % Cofeina Profil de prajire: Omni (espresso, filtru sau ibric) Nivel de prajire: , Mediu Scor cupping , 86
Cafea de specialitate proaspat prajita Note: Postgust lung si complex, citric, dulceata ridicata, cacao, nuca, carpen, violeta, postgust de capsuni.
Cafea de specialitate proaspat prajita Note: Postgust lung si complex, citric, dulceata ridicata, cacao, nuca, carpen, violeta, postgust de capsuni.
Note: Aciditate citrica, gust rotund, ceai negru, lamaie, alune, fructe cu samburi, finisaj curat, foarte dulce.
Componenta blend: Columbia Excelso, Costa Rica Tarazzu, Brazilia Santos Note: ceai negru, alune, cacao si ciocolata, arahide
Componenta blend: Columbia Excelso, Etiopia Sidamo, Brazilia Santos Note: ceai negru, alune, cacao si ciocolata, arahide
Note: Ceai Negru, Ciocolata, Grapefruit, Flori de Portocal, Violeta, Nuci, Cacao
Varietate: Arabica 100% Profil Pajire: Mediu Procesare: Natural Note: Toffee, Fructe de padure, Zahar Brun, Ceai Negru, Iasomie Cupping score: 84
Cafea boabe decofeinizata: 100 % Arabica, 0.1 % Cofeina Profil de prajire: Omni (espresso, filtru sau ibric) Nivel de prajire: , Mediu Scor cupping , 86
Va prezentam cafeaua Bumbogo, o bijuterie a productiei rwandeze. Cu un profil delicios de untos si dulce, aceasta cafea este perfecta pentru cei care apreciaza o experienta usoara pe papile. Aciditatea este moderata, iar complexitatea este subtila, dar aceasta cafea solida si echilibrata va va cuceri cu aroma sa dulce. Bumbogo se afla la altitudinea de 1650 de metri intr-o regiune inconjurata de dealuri din nordul Rwandei. Aceasta locatie geografica joaca un rol crucial in calitatea cafelei. Temperatur