Premix pentru Tiramisu - punga 2 KG foarte usor de folosit. Ingrediente - zahar, amidon modificat din cartofi, gelatina alimentara, grasime vegetala din palmier total hidrogenata, ulei de cocos, sirop e glucoza, agent gelatinizant caragenan, emulsifiant E472a, stabilizatori, proteina din LAPTE, arome, colorant caroten. Poate contine urme de faina de grau, oua, lapte, telina, mustar. Mod de preparare - intr-un vas se toarna 200 ml lapte rece, peste care se adauga 60g mix pudra. Se omogenizeaza cu mixerul l
Premix pentru Clatite - punga 2 KG foarte usor de folosit.Premix pentru Clatite - punga 2 KG foarte usor de folosit. Ingrediente - FAINA DE GRAU, zahar, sare, arome. Poate contine urme de faina de grau, oua, lapte, telina, mustar. Mod de preparare - intr-un vas se bat spuma 2 oua, se adauga 500 ml lapte si se amesteca cu mixerul. Apoi se adauga in cantitati mici 200g de premix si omogenizam compozitia care se mai lasa apoi la rece 30 min. Intr-o tigaie incinsa, unsa cu putin ulei, se toarna un strat sub
Premix pentru Papanasi prajiti - punga 2 KG foarte usor de folosit. Ingrediente - FAINA DE GRAU, zahar, amidon de porumb, grasime vegetala, LAPTE praf, fosfat de sodiu E450, bicarbonat de sodiu E500, arome. Poate contine urme de faina de grau, oua, lapte, telina, mustar. Mod de preparare - intr-un vas se amesteca 265 g mix pudra impreuna cu 200g branza dulce si 30 ml apa. Aluatul obtinut se pune pe blatul de lucru tapetat cu un strat subtire de faina si se intinde cu sucitorul o foaie de aprox 2.5 cm gros
Premix pentru Pancakes - punga 2 KG foarte usor de folosit. Ingrediente - FAINA DE GRAU, zahar, grasime vegetala, fosfat de sodiu E450, bicarbonat de sodiu E500, arome, sare. Poate contine urme de faina de grau, oua, lapte, telina, mustar. Mod de preparare - intr-un vas se bate spuma un ou si se adauga 140g iaurt sau lapte batut. Peste amestecul omogenizat se adauga cantitatea de 150g mix pudra, apoi optional 50g unt topit. Intr-o tigaie incinsa, unsa cu putin ulei, se toarna cu o lingura cateva portii di