Banuti de ciocolata menaj (compound) cu CACAO SI LAPTE pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Ambalaj 1 kg SAU 10 kg. Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj este ideala pentru top
Banuti de ciocolata menaj (compound) NEAGRA, amaruie pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Ambalaj 1 kg SAU 10 kg. Ciocolata de menaj este un ingredient popular în bucătăria românească, folosit adesea în prepararea diferitelor deserturi sau în orice alt fel de mâncare care necesită ciocolată topită. Este o ciocolată cu un conținut ridicat de grăsime vegetala și o consistență mai puțin fermă decât ciocolata obișnuită de consum. Ciocolata de menaj este ideală pentru to
Banuti de ciocolata menaj (compound) ALBA pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Ambalaj 1 kg SAU 10 kg. Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj este ideala pentru topire, adaugand
Granule de zmeura liofilizata (deshidrata prin congelare) - 100% fruct. Zmeura liofilizată este zmeura care a fost procesată prin liofilizare, un proces de deshidratare care implică congelarea fructului și îndepărtarea apei sub presiune scăzută. Acest proces menține aroma și proprietățile nutriționale ale zmeurii într-o formă uscată și ușor de păstrat. Zmeura liofilizată poate fi utilizată în diverse moduri, cum ar fi decorarea prajiturilor si a produselor de cofetarie sau adăugarea în cereale, iaurt, sm
Banuti de ciocolata menaj (compound) pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Gust subtil de lamaie, culoare galben. Ambalaj 1 kg Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj este ideala
Banuti de ciocolata menaj (compound) pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Gust delicios de capsuni, culoare roz. Ambalaj 1 kg Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj este ideala
Banuti de ciocolata menaj (compound) pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Gust delicios de portocale, culoare portocalie. Ambalaj 1 kg Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj est