Conserva Sardine mici cu lamaie in ulei 90 g - Cutia contine 6-9buc Denumirea sardinelor provine de la Sardinia, insula din marea Mediterana unde acesti pesti se gaseau din abundenta. Consumul de sardine conservate (si consumul de conserve de altfel) a fost popularizat de imparatul Napoleon la inceputul secolului 19. Din punct de vedere nutritiv umilele sardine sunt extraordinare pentru organism: sunt una dintre cele mai bune surse de vitamina B12 (peste 200% din necesarul zilnic la 100g), sunt bogate in
Conserva Ton Skipjack bucati in ulei vegetal - pachet 3 conserve Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Skipjack este cea mai populara varietate de ton ca utilizare. Este pescuit in special in apele tropicale si este mic ca dimensiuni in comparatie cu speciile Albacore si Yellowfinn. Aroma este placuta, carnea are o culoare cenusie deschisa si o textura ferma. Este potrivit pentru o mare varietate de preparate: salate, pizza, paste, tarte sarate. Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingredi
Conserva Ton YELLOWFIN bucati in ulei vegetal - pachet de 3 conserve Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Yellowfinn este una dintre cele mai populare specii de ton iar aroma sa delicata il face foarte versatil, putand fi savurat in preparate diverse precum salate sau paste. Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: Ton Yellowfin(65%), ulei de floarea soarelui (34%), sare (1%). Poate contine urme de moluste. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor. Informatii nutritionale
Conserva Ton YELLOWFIN bucati in ulei masline - pachet de 3 conserve Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Yellowfinn este una dintre cele mai populare specii de ton iar aroma sa delicata il face foarte versatil, putand fi savurat in preparate diverse precum salate sau paste. Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: Ton Yellowfin (65%), ulei de masline(34%), sare (1%). Poate contine urme de moluste. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor. Informatii nutritionale/100g pr
Conserva VENTRESCA (BURTA DE TON) Yellowfin in ulei de masline Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 si Omega 6 Ventresca de ton Yellowfinn de la DIAMIR reprezinta o experienta gastronomica aparte si este perfecta pentru a fi savurata ca atare pe o felie de paine prajita cu putin ulei de masline. Aflati aici mai multe detalii despre ventresca. Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: File din burta de ton Yellowfin (65%), ulei de masline, sare. Poate contine urme de moluste. Produs ste
Ton Skipjack bucati la plic 145 g in ulei vegetal - Ideal pentru sandwich, paste, pizza Sursa naturala de acizi grasi Omega 3 Tonul Skipjack este cea mai populara varietate de ton ca utilizare. Este pescuit in special in apele tropicale si este mic ca dimensiuni in comparatie cu speciile Albacore si Yellowfinn. Aroma este placuta, carnea are o culoare cenusie deschisa si o textura ferma. Este potrivit pentru o mare varietate de preparate: salate, pizza, paste, tarte sarate. Avantaje ambalaj plic: se cas
Conserva Ton Skipjack bucati in ulei vegetal Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Skipjack este cea mai populara varietate de ton ca utilizare. Este pescuit in special in apele tropicale si este mic ca dimensiuni in comparatie cu speciile Albacore si Yellowfinn. Aroma este placuta, carnea are o culoare cenusie deschisa si o textura ferma. Este potrivit pentru o mare varietate de preparate: salate, pizza, paste, tarte sarate. Ideal pentru uz HORECA dar si pentru consum in familie. Ingrediente:
Ton Skipjack bucati la plic Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Skipjack este cea mai populara varietate de ton ca utilizare. Este pescuit in special in apele tropicale si este mic ca dimensiuni in comparatie cu speciile Albacore si Yellowfinn. Aroma este placuta, carnea are o culoare cenusie deschisa si o textura ferma. Este potrivit pentru o mare varietate de preparate: salate, pizza, paste, tarte sarate. Avantaje ambalaj plic: se castiga mai multa masa uscata fata de conserve (mai putin ulei
Ton Skipjack maruntit la plic Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Skipjack este cea mai populara varietate de ton ca utilizare. Este pescuit in special in apele tropicale si este mic ca dimensiuni in comparatie cu speciile Albacore si Yellowfinn. Aroma este placuta, carnea are o culoare cenusie deschisa si o textura ferma. Este potrivit pentru o mare varietate de preparate: salate, pizza, paste, tarte sarate. Avantaje ambalaj plic: se castiga mai multa masa uscata fata de conserve (mai putin ul
Conserva Ton Skipjack maruntit in ulei vegetal Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Skipjack este cea mai populara varietate de ton ca utilizare. Este pescuit in special in apele tropicale si este mic ca dimensiuni in comparatie cu speciile Albacore si Yellowfinn. Aroma este placuta, carnea are o culoare cenusie deschisa si o textura ferma. Este potrivit pentru o mare varietate de preparate: salate, pizza, paste, tarte sarate. Ideal pentru uz HORECA dar si pentru consum in familie. Ingrediente:
Conserva Ton BONITO (ton carne alba) FILE in ulei vegetal Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Ideal pentru uz HORECA dar si pentru consum in familie. Ingrediente: Ton bonito(Sarda chliliensis), ulei de floarea soarelui, apa, sare. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 120kcal; grasimi13g/din care saturate 3g;glucide 0g din care zaharuri0g; proteine26g; sare0,26g. Masa neta - 900 g / Masa uscata - 650 g Conditii de pastrare: A se d
Conserva file macrou in ulei vegetal Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara Ingrediente: File de macrou (scomber japonicus/colias) (72%), ulei vegetal (27%), sare (1%). Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 164kcal; grasimi7,5g; glucide 0,5g; proteine24,1g. Masa neta - 90 g/Masa uscata - 65 g Conditii de pastrare A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet, la o temperatura cuprinsa intre 0-28 grad
Conserva file macrou in sos de rosii Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: File de macrou (scomber japonicus) (65%),sos de rosii (35%) . Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 182kcal; grasimi7,4g/din care saturate 2,1g;glucide 0,1g din care zaharuri0g; proteine26,4g; sare0,8g. Masa neta - 90 g/ Masa uscata - 65 g Conditii de pastrare A se depozita la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet, la o
Conserva Sardine mici in ulei masline - contine 6-9bucati Denumirea sardinelor provine de la Sardinia, insula din marea Mediterana unde acesti pesti se gaseau din abundenta. Consumul de sardine conservate (si consumul de conserve de altfel) a fost popularizat de imparatul Napoleon la inceputul secolului 19. Din punct de vedere nutritiv umilele sardine sunt extraordinare pentru organism: sunt una dintre cele mai bune surse de vitamina B12 (peste 200% din necesarul zilnic la 100g), sunt bogate in proteine,
Conserva Sardine mici in ulei vegetal 90 g - Cutia contine 6-9buc Denumirea sardinelor provine de la Sardinia, insula din marea Mediterana unde acesti pesti se gaseau din abundenta. Consumul de sardine conservate (si consumul de conserve de altfel) a fost popularizat de imparatul Napoleon la inceputul secolului 19. Din punct de vedere nutritiv umilele sardine sunt extraordinare pentru organism: sunt una dintre cele mai bune surse de vitamina B12 (peste 200% din necesarul zilnic la 100g), sunt bogate in pr