Conserva Sardine mici in ulei - Cutia contine 20-25buc Denumirea sardinelor provine de la Sardinia, insula din marea Mediterana unde acesti pesti se gaseau din abundenta. Consumul de sardine conservate (si consumul de conserve de altfel) a fost popularizat de imparatul Napoleon la inceputul secolului 19. Din punct de vedere nutritiv umilele sardine sunt extraordinare pentru organism: sunt una dintre cele mai bune surse de vitamina B12 (peste 200% din necesarul zilnic la 100g), sunt bogate in proteine, vit
Conserva calamar bucati in ulei Calamarii sunt o sursa naturala de proteine, zinc, seleniu si o foarte buna sursa de cupru (acesta este important pentru sanatatea oaselor, buna functionare a sistemului imunitar si a sistemului nervos). Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: Calamar bucati, ulei vegetal, sare. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor. Informatii nutritionale/100g produs - Valoare energetica: 198kcal; grasimi9g/din care saturate 0g;glucide 5,8g din care zaharuri0
Conserva calamar bucati in ulei cu aroma de usturoi Calamarii sunt o sursa naturala de proteine, zinc, seleniu si o foarte buna sursa de cupru (acesta este important pentru sanatatea oaselor, buna functionare a sistemului imunitar si a sistemului nervos). Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: Calamar bucati (dosidicus gigas) (65%), ulei de floarea soarelui, aroma de usturoi, sare. Poate contine urme de peste si produse derivate. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor. Inform
Conserva calamar bucati in ulei 950 g Calamarii sunt o sursa naturala de proteine, zinc, seleniu si o foarte buna sursa de cupru (acesta este important pentru sanatatea oaselor, buna functionare a sistemului imunitar si a sistemului nervos). Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: Calamar bucati (dosidicus gigas) (60%), ulei de floarea soarelui, sare.Poate contine urme de peste si produse derivate. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor. Informatii nutritionale/100g produs - V
Conserva ficat de cod afumat, in ulei propriu Ficatul de cod est supranumit „foie gras oceanic” datorita texturii sale untoase si nu este doar gustos ci si sanatos. Este bogat in proteine de foarte buna calitate, acizi grasi omega 3, vitamina A si vitamina D. Principalii producatori sunt Norvegia, Islanda si America de Nord. Ficatul de cod este ideal pentru aperitive si salate. Se recomanda ca inainte de utilizare sa pastrati conserva la frigider pentru macar o ora. Ambalaj cu cheita, pentru deschidere u
Ardei soi Piquillo intregi, copti si decojiti la borcan Ardeii dell Piquillo sunt unul dintre produsele reprezentative ale bucatariei iberice. Acesti ardei sunt mici (maxim 10cm), de forma triungiulara, au culoare rosie inchisa, o aroma placuta, dulce si o textura delicata. Sunt foarte versatili si pot fi utilizati in multe preparate gustoase: in combinatie cu ansoa, ton sau sardine pentru a crea canape-uri savuroase; se pot pasa si amesteca cu putin ulei de masline pentru a obtine un sos delicios pentr
Conserva masline verzi umplute cu ansoa calibru 280 Calibrul 280 reprezinta numarul de masline aproximativ dintr-un kilogram - in acest caz 280 de masline. Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: Apa, masline manzanilla, pasta de ansoa(6%) (apa, ansoa, stabilizator E401), sare, potentiatori de aroma: E621, E635, regulator aciditate: E330, antioxidant: E300, conservant:E202. Produs pasteurizat. Poate contine urme de crustacee. Masa neta - 1500 g (1,5 Kg)/ Masa uscata - 600 g (0,6 Kg) Co
Conserva masline verzi umplute cu ansoa Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: Apa, masline manzanilla, pasta de ansoa(6%) (apa, ansoa, stabilizator E401), sare, potentiatori de aroma: E621, E635, regulator aciditate: E330, antioxidant: E300, conservant:E202. Produs pasteurizat. Poate contine urme de crustacee. Masa neta - 292 g/ Masa uscata - 120 g Conditii de pastrare A se depozita la loc uscat si racoros. Dupa deschidere se va pastra la frigider.
Capere in otet la borcan Caperele sunt mugurii neinfloriti ai arbustului peren Capparis spinosa, originar din Asia dar cultivat in special in bazinul Marii Mediterane. Traditional, caperele sunt culese manual, in fiecare zi, pentru a obtine cei mai mici si delicati muguri. Caperele sunt apoi uscate si conservate intr-o solutie de apa si otet. Caperele au fost populare inca din Antichitate fiind preferate de greci si romani. Astazi sunt nelipsite din bucatariile franceza, italiana si spaniola si dau person
Fructe de capere in otet la borcan Acestea sunt fructele arbustului peren Capparis spinosa, originar din Asia dar cultivat in special in bazinul Marii Mediterane. Fructele de capere sunt bogate in fibre si nutrienti: au rol antioxidant si sunt o sursa valoroasa de vitamine - A, K si C. Fructele de capere sunt delicioase consumate ca aperitiv, alaturi de masline si branza de capra. Datorita aspectului estetic deosebit sunt utilizate frecvent in cocktail-uri dar se regasesc si in salate, paste sau pizza, pr
Conserva Ton Skipjack bucati in ulei vegetal 80 g Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Skipjack este cea mai populara varietate de ton ca utilizare. Este pescuit in special in apele tropicale si este mic ca dimensiuni in comparatie cu speciile Albacore si Yellowfinn. Aroma este placuta, carnea are o culoare cenusie deschisa si o textura ferma. Este potrivit pentru o mare varietate de preparate: salate, pizza, paste, tarte sarate. Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: Ton Skipj
Conserva Ton YELLOWFIN bucati in suc propriu - pachet de 3 conserve Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Yellowfinn este una dintre cele mai populare specii de ton iar aroma sa delicata il face foarte versatil, putand fi savurat in preparate diverse precum salate sau paste. Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingrediente: Ton Yellowfin(70%), apa si sare. Poate contine urme de moluste. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelor. Masa neta - 3x80 g / Masa uscata - 3x56 g Informatii
Conserva Ton Skipjack bucati in sos de rosii - pachet 3 conserve Sursa valoroasa de acizi grasi Omega 3 Tonul Skipjack este cea mai populara varietate de ton ca utilizare. Este pescuit in special in apele tropicale si este mic ca dimensiuni in comparatie cu speciile Albacore si Yellowfinn. Aroma este placuta, carnea are o culoare cenusie deschisa si o textura ferma. Este potrivit pentru o mare varietate de preparate: salate, pizza, paste, tarte sarate. Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Ingredie
Conserva calamar bucati in ulei Calamarii sunt o sursa naturala de proteine, zinc, seleniu si o foarte buna sursa de cupru (acesta este important pentru sanatatea oaselor, buna functionare a sistemului imunitar si a sistemului nervos). Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Masa neta - 110 g/ Masa uscata - 72 g Ingrediente: Bucati de Calamar (Dosidicus gigas) (65%), ulei de floarea soarelui (34%), sare. Poate contine urme de peste si produse derivate. Alergenii sunt subliniati in lista ingredientelo
Conserva calamar bucati in cerneala proprie Calamarii sunt o sursa naturala de proteine, zinc, seleniu si o foarte buna sursa de cupru (acesta este important pentru sanatatea oaselor, buna functionare a sistemului imunitar si a sistemului nervos). Ambalaj cu cheita, pentru deschidere usoara. Masa neta - 110 g/ Masa uscata - 72 g Ingrediente: Bucati de Calamar (Dosidicus gigas) (55%), ulei de floarea soarelui (24%), ceapa (9%), rosii (7%), condimente (3%), cerneala calamar (1%), sare (1%). Poate contine ur