Ingrediente: ceai verde. Provine din agricultura ecologica. O aroma completa dupa un timp scurt de preparare, acest lucru promite Darjeeling-ul nostru verde din gradina de ceai Demeter Ambootia. Notele de flori si o culoare bogata in pahar galben isi dezvaluie originea: de la cultivarea in sistem de agricultura biodinamica(Demeter) la poalele Himalaya. Mod de preparare: se pune o lingurita cu varf intr-o cana (200ml) peste care se toarna apa fierbinte (80-90 grade) si se lasa 1-2 minute pentru in c
Ingrediente: ceai verde aromat cu flori de iasomie naturale. Provin din agricultura ecologica. Florile proaspete de iasomie proaspete confera frunzelor acestui ceai verde o nota parfumata. Ceaiul nostru Jasmin este pur si delicat in gust si are o culoare galbena de cupa. Nuntile celor doua ingrediente sunt mentionate in China, cand proaspetele flori de iasomie se combina cu frunzele de ceai verde inca umede. Aplicarea stratificata si colectarea ulterioara a florilor este realizata manual - aceasta este
Ingrediente: ceai verde. Provine din agricultura ecologica. Mod de preparare: se pune in pliculet cu ceai intr-o cana (200ml) peste care se toarna apa fierbinte (80-90 grade) si se lasa 1-2 minute pentru in ceai cu aroma fina sau 2-4 minute pentru in ceai cu aroma si gust puternic.
Ingrediente: ceai verde. Provin din agricultura ecologica. Mod de preparare: se pune in pliculet de ceai intr-o cana peste care se toarna apa fierbinte (80-90 grade) si se lasa 1-2 minute pentru in ceai cu aroma fina sau 2-4 minute pentru in ceai bio cu aroma si gust puternic.
Ingrediente: ceai verde (30%), lamaita (28%), ghimbir (18%), menta , verbena , lemn dulce , coaja de lamaie . provin din agricultura ecologica. In acest amestec, aromele ceaiului verde se combina cu claritatea exotica a ghimbirului si o nota de lamaie spumante pentru o bautura revigoranta. Gasim o combinatie irezistibila. Mod de preparare: se pune 1 pliculet de ceai intr-o cana peste care se toarna apa fierbinte(80-90 grade) si se lasa 2-4 minute pentru infuzie.
Ingrediente: ceai Rooibos. Provine din agricultura ecologica. Usor, aromat, cu tanin redus si fara cofeina - acesta este ceaiul Rooibos. In Muntii Cedar, la nord de Cape Town, prospera arborele Rooibos de pana la doi metri, care de mult timp a gasit iubiti pe toate continentele. El creste pe soluri goale sub soarele african fierbinte. Fermentatia da bauturii nationale sud-africane gustul sau aromatic. Bucurati-va de o ceasca de Africa de Sud original. Mod de preparare: se pune 1 linguritade ceai bi
Ingrediente: ceai Rooibos. Provine din agricultura ecologica. Mod de preparare: se pune 1 pliculet de ceai intr-o cana (200ml) , peste care se toarna apa clocotita si se lasa 7-10 minute.
Ingrediente: seminte intregi de anason. Provine din agricultura ecologica. Anasonul bio lebensbaum dulce este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute din Europa. Semintele plantei cu flori albe ofera o aroma intensa. Pentru mancarurile din peste, aluatul de paine picanta si deserturi.
Ingrediente: cimbrisor. Provin din agricultura ecologica. Completati delicios supele, preparatele din peste si carne, cu condimentul sau picant care se inmoaie cand este gatit.
Ingrediente: marar uscat si tocat. Provin din agricultura ecologica. Varfurile fragede de marar bio Lebensbaum au un gust deosebit de proaspat si aromat. Timp de secole, mararul a fost popular in toata Europa Centrala si a devenit o parte indispensabila a preparatelor din peste sau a salatei de castravete a bunicii. Continua aceasta traditie. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta sosuri, salate de castraveti si peste.
Ingrediente: coriandru intreg. Provine din agricultura ecologica. Micile fructe rotunde au gust picant si o nota de nuca si, prin urmare, complet diferite de coriandru proaspat. Sunt extrem de populare in bucataria mexicana, africana, indiana si traditionala germana. DEMETER Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta tocanite, conopida si painea.
Ingrediente: coriandru macinat. Provin din agricultura ecologica Demeter. Micile fructe rotunde de Coriandru bio Lebensbaum au gust intens si o nota de nuca si, prin urmare, complet diferite de coriandru proaspat. Sunt extrem de populare in bucataria mexicana, africana, indiana si traditionala germana. DEMETER Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta tocanite, conopida si painea.
Ingrediente: chimen intreg. Provine din agricultura ecologica Demeter. Chimenul bio Lebensbaum are un gust puternic si cald si face alimente grele sa fie mai sanatoase. Planta europeana a influentat in special bucataria germana si austriaca. Utilizati chimen cu fripturi, varza si mancaruri de cartofi. DEMETER Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta conopida, varza si produse de brutarie.
Ingrediente: leustean uscat si tocat. Provin din agricultura ecologica, Demeter. Leustean Bio Lebensbaum este numit si planta Maggi datorita gustului sau puternic, picant, usor asemanator cu telina. Cand vine vorba de marinate, tocanite si supe, va puteti baza pe acest talent natural care confera mancarurilor o aroma intensa. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta supe, sosuri si tocanite.
Ingrediente: nucsoara intreaga. Provine din agricultura ecologica. Puteti folosi nucsoara bio Lebensbaum cu usurinta, deoarece are un gust foarte intens, picant si aromat. Initial gasit doar pe cateva insule indoneziene, nucsoara este indispensabila astazi in bucataria europeana. Ganditi-va doar la piure de cartofi sau frica de pui. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta sosuri, legume si mancaruri cu cartofi.