Ingrediente: ceai negru. provin din agricultura ecologica. Mod de preparare: se pune in pliculet cu ceai intr-o cana peste care se toarna apa clocotita si se lasa 3-5 minute. Ceaiul tipic Assam: gustul sau picant, malt, minunat de bogat. Natura este la fel de bogata in regiunea fertila Brahmaputra din India. De aceea, una dintre cele mai importante zone de cultivare a ceaiului din lume se afla aici.
Ingrediente: ceai negru India. provine din agricultura ecologica. Mod de preparare: se pune in pliculet de ceai intr-o cana peste care se troarna apa clocotita si se lasa 3-5 minute.
Ingrediente: ceai negru Ceylon. Provine din agricultura ecologica. Mod de preparare: se pune 1 pliculet de ceai intr-o cana peste care se toarna apa clocotita si se lasa 3-5 minute. Ceaiurile din Sri Lanka au o aroma incomparabil de fina - cu o nota usoara de lamaie. Ceaiul nostru din Ceylon va insoteste de dimineata devreme pana seara tarziu. Un ceai ca un bun prieten.
Ingrediente: anason , musetel , flori de soc , menta , urzica , flori de tei , coada soricelului 7%, papadie 3%, frunze de capsuni . provine din agricultura ecologica. Menta dulce, anasonul condimentat, musetelul inflorit iar pe deasupra pluteste o aroma de flori de soc da senzatia ca te afli pe o lunca in timpul verii.Mirosind ceaiul va inchipuiti ca traversati o lunca in timpul verii unde in mijloc sta inflorita papadia si coada soricelului iar la margine urzica, socul si florile de tei. Mod de
Ingrediente: mere . provin din agricultura ecologica. Merele bio coapte au asteptat sa fie sarutate in ceasca si sa-si dezvolte gustul fructului natural. Aroma sa fina se reflecta in culoarea delicata a culorii galbene. Ceaiul nostru de mere are nevoie doar de un singur ingredient: mere! Selectam cu grija soiurile si zonele de crestere. De ani de zile, am ales fructele cultivate in agricultura biodinamica Demeter din regiunea Lacului Constance. Bucurati-va de acest ceai rafinat in simplitatea sa - fie
Ingrediente: macese. Provin din agricultura ecologica. Macesele bio din ceaiul nostru delicat gustul placut fructul si aciditatea scazuta - aproape la fel de proaspat ales. Cand se toarna, sclipesc galben roscat in ceasca. Dupa ce trandafirii salbatici s-au transformat in alb sau in roz pal, ei isi pastreaza puterea verii in fructele lor, care sunt recoltate in toamna tarziu. Macesele noastre sunt culese manual si sunt foarte aromate. Mod de preparare: se pun 1-2 lingurite cu varf de macese intr-o
Ingrediente: macese , honeybush , hibiscus , frunza dulce de mure , mar , coaja de rodie (5%), coaja de portocala (5%). provin din agricultura ecologica. Portocala si rodia da tonul in acest amestec de plante.Honeybush-ul, hibiscus, marul si frunza dulce de afin completeaza si armonizeaza acest ceai rosiatic.Desi portocalele cat si rodia sunt plante cu radacini din Asia, acestea sunt venerate datorita culorilor intense si a aromelor pe care le au. Mod de preparare: se pun 1-2 lingurite cu varf in
Ingrediente: fructe de maces , hibiscus . provin din agricultura ecologica. Aroma proaspata a florilor de hibiscus se amesteca cu macesele si formeaza un ceai racoritor clasic. Rosul frumos al acestui ceai reaminteste originea sa florala. De asemenea, foarte gustos chiar si rece. Mod de preparare: se pune 1 pliculet de ceai intr-o cana, peste care se toarna apa clocotita si se lasa 10 minute pentru infuzare
Ingrediente: menta , chimen dulce, melisse (16%), musetel , iarba de lamaie , lamaie myrte, flori de soc , flori de portocale . provin din agricultura ecologica. Melissa: cunoscuta sub numele de schnapps medicinal de la o manastire germana. Nu este singura in gradina de acasa. Menta, musetelul si socul sunt adesea incluse. Si aici.
Ingrediente: urzica (75%), l lamaita , lemn dulce , lamaie Myrtle , coaja de lamaie . provin din agricultura ecologica. Mod de preparare: se pune in pliculet cu ceai intr-o cana, peste care se toarna apa clocotita si se lasa 7-10minute. Combinatia neobisnuita de urzica fina cu note delicate de citrice are ca rezultat un ceai proaspat, acidulat, completat de lemn dulce aromat. Ceaiul de urzica se bea in mod traditional ca insotitor de post. Descoperiti cat de delicios este gustul acestei plante va
Ingrediente: menta (26%), mere , macese , flori de soc (13%), cicoare , frunze dulci de mure , boabe de soc (4%), scortisoara . provin din agricultura ecologica Mod de preparare: se pune 1 pliculet de ceai intr-o cana , peste care se toarna apa clocotita si se lasa 7-10 minute. Fie ca bautura racoritoare in zilele toride de vara, fie ca o ceasca calda tinuta cu mainile reci - menta noastra de soc este intotdeauna o experienta gustativa foarte speciala.
Ingrediente: iarba de lamaie (38%), lamaita (34%), melisse (25%), petale de trandafir , lamaie Myrtle. provin din agricultura ecologica. Amestecul nostru de citrice este compus din trei plante care au gust de lamiae respective iarba de lamiae, lamaita si Melissa. Separat aceste plante dau note de la fin pana la intens, dar in combinatie se obtine in ceai echilibrat care iti potoleste setea. Se poate consuma rece sau cald. Mod de preparare: se pun 1-2 lingurite de amestec peste care se toarna a
Ingrediente: menta. Provin din agricultura ecologica. Am descoperit acest tip de menta deosebit de aromat cultivat in agricultura ecologica biodinamica pentru tine. Trezeste spiritele si este apreciata aproape in intreaga lume. Ceaiul de menta este revigorant.
Ingrediente: fenicul (denumit si chimen dulce). provin din agricultura ecologica. Ceaiul nostru de fenicul bio clasic are un gust usor si inconfundabil aromat - un solist care nu are nevoie de alte ingrediente. Descoperit initial in sudul Europei, astazi este cunoscut si iubit pana la polul Nord. Face bine la orice varsta, in orice moment si in orice stare de spirit. Pe scurt: un ceai tipic de bun simt. Mod de preparare: se pune 1 plic de ceai intr-o cana, peste care se toarna apa clocotita si s
Ingrediente: musetel. Provine din agricultura ecologica, Demeter. Mod de preparare: se pune 1 pliculet de ceai intr-o cana peste care se toarna apa clocotita si se lasa 8 minute. Musetelul adevarat isi desfasoara aroma inflorita, blanda - si o nota de prospetime de vara. Un ceai universal care ar trebui sa fie intotdeauna la indemana.