Ingrediente: coriandru macinat. Provin din agricultura ecologica Demeter. Micile fructe rotunde de Coriandru bio Lebensbaum au gust intens si o nota de nuca si, prin urmare, complet diferite de coriandru proaspat. Sunt extrem de populare in bucataria mexicana, africana, indiana si traditionala germana. DEMETER Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta tocanite, conopida si painea.
Ingrediente: chimen intreg. Provine din agricultura ecologica Demeter. Chimenul bio Lebensbaum are un gust puternic si cald si face alimente grele sa fie mai sanatoase. Planta europeana a influentat in special bucataria germana si austriaca. Utilizati chimen cu fripturi, varza si mancaruri de cartofi. DEMETER Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta conopida, varza si produse de brutarie.
Ingrediente: leustean uscat si tocat. Provin din agricultura ecologica, Demeter. Leustean Bio Lebensbaum este numit si planta Maggi datorita gustului sau puternic, picant, usor asemanator cu telina. Cand vine vorba de marinate, tocanite si supe, va puteti baza pe acest talent natural care confera mancarurilor o aroma intensa. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta supe, sosuri si tocanite.
Ingrediente: nucsoara intreaga. Provine din agricultura ecologica. Puteti folosi nucsoara bio Lebensbaum cu usurinta, deoarece are un gust foarte intens, picant si aromat. Initial gasit doar pe cateva insule indoneziene, nucsoara este indispensabila astazi in bucataria europeana. Ganditi-va doar la piure de cartofi sau frica de pui. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta sosuri, legume si mancaruri cu cartofi.
Ingrediente: patrunjel maruntit si uscat. Provine din agricultura ecologica. Patrunjelul bio Lebensbaum are un gust caracteristic proaspat. A fost planta universala pentru supe, sosuri, preparate din legume si peste din bucatariile europene inca din cele mai vechi timpuri. Si, de asemenea, va ajuta sa preparati un sos delicios de salata in cel mai scurt timp. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta sosuri, supe si salate.
Ingrediente: piper alb macinat. Provin din agricultura ecologica. Piperul alb bio Lebensbaum are un gust aromat si usor fierbinte. Se compune din boabele albe care au fost dezbracate de pulpa. Condimentati sosurile usoare, supele, pestele si tofu cu piper alb. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta supe, sasuri, peste si tofu.
Ingrediente: rozmarin uscat si tocat. Provin din agricultura ecologica. Bucataria mediteraneana este greu de imaginat fara rozmarinul puternic, aromat, cu nota sa minunata de amara. Pur si simplu apartine mielului si vanatului. Si combinatia dintre cartofi si rozmarin este, de asemenea, pe buzele tuturor. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta mancarurile cu cartofi, fripturi si pui.
Ingrediente: scortisoara Ceylon , scortisoara Cassia . provin din agricultura ecologica. Amestecul de scortisoara bio Ceylon si Cassia are un gust aromat, dulce si cald, cu o nota usor picanta. Aproape orice alt condiment nu este folosit mai universal: puteti gasi scortisoara in curry indian, mancaruri arabe de miel si stele germane de scortisoara.
Ingrediente: ghimbir macinat. Provine din agricultura ecologica. Ghimbirul bio macinat Lebensbaum are un gust picant cald, cu o nota usoara de fructe. Radacina tuberculoasa a arbustiului tropical este un condiment popular la nivel mondial. Imbunatatiti felurile de mancare proaspete si calde cu acest condiment extraordinar. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta mancaruri asiatice in wok si produse de patiserie.
Ingrediente: scortisoara batoane. Provine din agricultura ecologica. Aceste bete de scortisoara bio de Ceylon, aromate si dulci, provin din Sri-Lanka. Acestea constau din coaja interioara subtire a copacului de scortisoara Ceylanicum, care este infasurata in bete fine. Gatiti betisoarele de scortisoara chiar de la inceput, asa se desfasoara aroma lor completa. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta vin fiert, contailuri si varza rosie.
Ingrediente: praz , ceapa , morcov , telina (10%), patrunjel , marar (7%), arpagic (7%), hasmatuchi , leustean . provin din agricultura ecologica. Amestecul nostru de ierburi de gradina bio are un gust puternic si este foarte variat. Condimentati supe, sosuri si salate.
Ingrediente: rozmarin (24%), cimbru (24%), cimbrisor , oregano , frunze de dafin (2%), busuioc . provin din agricultura ecologica. Plantele bio din Provence au un gust puternic, acrisor , picant, cu rozmarin si cimbru care dau tonul. Puneti acest amestec popular intr-o oala sau o tigaie cand incepeti sa preparati mancarea si o sa si fiti fermecati de flerul sau sudic francez. Se foloseste pentru a condimenta ratatouille, sosuri marinate si carne.
Ingrediente: oregano , tomate , telina , pastarnac , ceapa , busuioc , patrunjel , praz , tubercul de telina , spanac . provin din agricultura ecologica. Condimentul bio Lebensbaum pentru pizza combina ierburi mediteraneene si legume aromate. Potrivit pentru mancarurile preferate de pizza, paste si rosii.
Ingrediente: ceapa , piper , seminte de mustar , ardei , frunze de dafin , coriandru , ienibahar , patrunjel , ghimbir . provin din agricultura ecologica. Condimentele si plantele din acest amestec au fost combinate pentru a obtine un condiment interesant, picant si in acelasi timp cu un gust in care sa simti toate condimentele. Ii recomandam pentru marinare, gatire, prajire, gratare , pentru peste, crustacee si alte fructe de mare. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condi
Ingrediente: piper negru, intreg. Provine din agricultura ecologica. Piperul negru BIO are un gust fructat si fierbinte. Boabele acestei plante sunt culese manual inainte de a se coace si apoi uscate la soare, ceea ce determina culoarea neagra. Ardeiul negru confera tuturor felurilor de mancare o nota picanta. Rasnita din ceramic. Recipient reincarcabil.