Aduce o notă de dulceață cu textura sa catifelată oricărei mese. Acest foie-gras se poate savura ca starter sau aperitiv. Se poate servi pe pâine țărănească sau pe pâine prăjită.Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.Nu conține coloranți sau conservanți. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei, lob intreg, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutritionale/10
Aduce o notă de dulceață cu textura sa catifelată oricărei mese. Acest foie-gras se poate savura ca starter sau aperitiv. Se poate servi pe pâine țărănească sau pe pâine prăjită.Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.Nu conține coloranți sau conservanți. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei,apa, brandy Armagnac, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutriti
Aduce o notă de dulceață cu textura sa catifelată oricărei mese. Descoperiți si o nuanță subtilă de ardei iute Espelette. Acest foie-gras se poate savura ca starter sau aperitiv. Se poate servi pe pâine țărănească sau pe pâine prăjită.Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.Nu conține coloranți sau conservanți. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei,apa, ardei iute Espelette (0.3%), sare, piper. Prod
Savurați duetul notelor de dulceață ale smochinelor cu textura fină si catifelată a foie-gras-ului. O fantezie ce va imprumuta un aer nobil oricărei mese si o desfătare pentru simțuri ! Acest foie-gras se poate savura ca starter sau aperitiv. Se poate servi pe pâine țărănească sau pe pâine prăjită.Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.Nu conține coloranți sau conservanți. Ficat gras de rata din sud-ve
Aduce o notă de dulceață cu textura sa catifelată oricărei mese. Acest foie-gras se poate savura ca starter sau aperitiv. Se poate servi pe pâine țărănească sau pe pâine prăjită.Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.Nu conține coloranți sau conservanți. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei,apa, brandy Armagnac, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutriti
Aduce o notă de dulceață cu textura sa catifelată oricărei mese. Acest foie-gras se poate savura ca starter sau aperitiv. Se poate servi pe pâine țărănească sau pe pâine prăjită.Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.Nu conține coloranți sau conservanți. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei,apa, brandy Armagnac, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutriti
Crema cu 40% foie- gras de rata , infuzata cu vin Sauternes. Reteta va permite sa regasiti gustul autentic de foie-gras intr-o textura fondanta, usor de uns pe paine. Ideala ca aperitiv in orice situatie. Se serveste pe paine prajita alaturi de un pahar de vin bun. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei 40% , ficat de pasare, apa, untura de rata, sare, piper, zahar, gelatina, vin Sauternes AOC 0,6%, condimente, nucsoara, plante aromatice, arome naturale. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJ
Crema cu 40% foie- gras de rata intr-un melanj inedit cu piept de rata afumat . Reteta va permite sa regasiti gustul autentic de foie-gras intr-o textura fondanta, usor de uns pe paine. Ideala ca aperitiv in orice situatie. Se serveste pe paine prajita alaturi de un pahar de vin bun. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei 40% , ficat de pasare, apa, untura de rata, piept de rata afumat 5% , sare, piper, zahar, gelatina, condimente, nucsoara, plante aromatice, arome naturale. Produs sterilizat. ALERGENI
Reteta unui veritabil best-seller : carne de porc atent selectionata cu 20% miez de foie-gras de rata, un adevarat deliciu pentru gurmanzi. Pate de foie gras- se serveste pe paine prajita alaturi de un pahar de vin bun. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei 20% , carne de porc cu si fara grasime, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutritionale/100g - Valoare energetica: 360 kcal; grasimi 34 g din care saturate 13 g; glucide 0,6 g din care zaharuri 0.5 g; pr
Rillettes este un faimos preparat frantuzesc, obtinut prin gatirea indelungata (6-8 ore) a carnii in propria grasime, la care se adauga diverse condimente. Cele mai faimoase rillette se fac din carne de porc sau de rata . Este un preparat consistent, rustic cu o textura mai grosiera ce asigura o gustare satioasa in orice moment al zilei. Reteta de fata utilizeaza carne de rata la care este adaugat si ardei iute Espelette pentru un plus de savoare. Carne de rata, untura de rata, sare, piper, ardei iute Esp
Rillettes este un faimos preparat frantuzesc, obtinut prin gatirea indelungata (6-8 ore) a carnii in propria grasime, la care se adauga diverse condimente. Cele mai faimoase rillette se fac din carne de porc sau de rata . Este un preparat consistent, rustic cu o textura mai grosiera ce asigura o gustare satioasa in orice moment al zilei. Reteta de fata utilizeaza carne de rata la care este adaugat si piept de rata afumat pentru un plus de savoare. Carne de rata, untura de rata, piept de rata afumat 40% (o
Rillettes este un faimos preparat frantuzesc, obtinut prin gatirea indelungata (6-8 ore) a carnii in propria grasime, la care se adauga diverse condimente. Cele mai faimoase rillette se fac din carne de porc sau de rata . Este un preparat consistent, rustic cu o textura mai grosiera ce asigura o gustare satioasa in orice moment al zilei. Reteta de fata utilizeaza carne de rata intr-un melanj inedit cu hribi pentru un plus de savoare. Carne de rata, untura de rata, hribi deshidratati, ciuperci deshidrata
Rillettes este un faimos preparat frantuzesc, obtinut prin gatirea indelungata (6-8 ore) a carnii in propria grasime, la care se adauga diverse condimente. Cele mai faimoase rillette se fac din carne de porc sau de rata . Este un preparat consistent, rustic cu o textura mai grosiera ce asigura o gustare satioasa in orice moment al zilei. Reteta de fata utilizeaza carne de rata intr-un melanj inedit cu 20% foie-gras pentru un plus de savoare. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei 20%, carne de rata, un
Rillettes este un faimos preparat frantuzesc, obtinut prin gatirea indelungata (6-8 ore) a carnii in propria grasime, la care se adauga diverse condimente. Cele mai faimoase rillette se fac din carne de porc , rata sau gasca . Este un preparat consistent, rustic cu o textura mai grosiera ce asigura o gustare satioasa in orice moment al zilei. Reteta de fata utilizeaza carne de gasca . Carne de gasca, untura de gasca, sare, piper . Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutrition
Rillettes este un faimos preparat frantuzesc, obtinut prin gatirea indelungata (6-8 ore) a carnii in propria grasime, la care se adauga diverse condimente. Cele mai faimoase rillette se fac din carne de porc sau de rata . Este un preparat consistent, rustic cu o textura mai grosiera ce asigura o gustare satioasa in orice moment al zilei. Reteta de fata utilizeaza delicioasa carne de rata din sud vestul Frantei. Carne de rata, untura de rata, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCU