Bucurati-va de o experienta autentica din inima orasului New York, transpusa acum in patiseriile din intreaga lume, odata cu lansarea New York Roll - o combinatie inovatoare intre traditionala viennoiserie si rafinatul pain au chocolat! Acum, patiserii pot crea si surprinde clientii cu aceasta delicatesa sofisticata, datorita formelor de otel inoxidabil, concepute special pentru a sprijini creativitatea lor. Cu ajutorul acestor forme precise si durabile, se pot creea rulouri perfecte, fiecare cu o preze
Suport din Plexiglas si parti metalice, Model Piramida, pentru prezentarea si expunerea de Macarons, in cadrul Bufeturilor de tip Candy Bar sau al bufeturilor din restaurant. Culoare : Transparent Capacitate expunere : 60 Macarons cu O maxim 4.5 cm. Dimensiuni Suport : 33 x 33 x H 45 cm
Cutie cu 7 decupatoare din Inox. Forma: Lalea Dimensiuni: 3.5x2.7; 4.5x3.3; 5x3.7; 5.5x4.5; 6x4.5; 7x5; 7.5x5.5 cm x H 2 cm
Forma Inox Coacere Congelare produse - Model Geometric Cub Mini, pentru prajituri si alte deserturi coapte. Forma va permite sa fiti creativi in realizarea de produse chiar si cu umpluturi realizate la rece. A fost creata din colaborarea cu celebrul Pastry Chef Frank Haasnoot, ele reprezinta un adevarat trend al momentului. Dimensiune Forma: 8.2 x 6.5 x H 6.2 cm Dimensiune Produs: 6 x 6 x H 6 cm Vol aprox.: 220 ml Model: Cub
Forma Inox Coacere Congelare produse - Model Geometric Cub Mini, pentru prajituri si alte deserturi coapte. Forma va permite sa fiti creativi in realizarea de produse chiar si cu umpluturi realizate la rece. A fost creata din colaborarea cu celebrul Pastry Chef Frank Haasnoot, ele reprezinta un adevarat trend al momentului. Set: 5 buc Dimensiune Forma: 39.2 x 7 x H 7.5 cm Dimensiune Produs: 6 x 6 x H 6 cm Vol aprox.: 220 ml x 5 Model: Cub
Forma Inox Coacere Congelare produse - Model Geometric Cub Mediu, pentru prajituri si alte deserturi coapte. Forma va permite sa fiti creativi in realizarea de produse chiar si cu umpluturi realizate la rece. A fost creata din colaborarea cu celebrul Pastry Chef Frank Haasnoot, ele reprezinta un adevarat trend al momentului. Dimensiune Forma: 9.7 x 7.7 x H 7.2 cm Dimensiune Produs: 7 x 7 x H 7 cm Vol aprox.: 342 ml Model: Cub
Forma Inox Coacere Congelare produse - Model Geometric Cilindru Mini, pentru prajituri si alte deserturi coapte. Forma va permite sa fiti creativi in realizarea de produse chiar si cu umpluturi realizate la rece. A fost creata din colaborarea cu celebrul Pastry Chef Frank Haasnoot, ele reprezinta un adevarat trend al momentului. Set: 5 buc Dimensiune Forma: 39.2 x 7 x H 7.5 cm Dimensiune Produs: O 6 x H 6 cm Vol aprox.: 170 ml x 5 Model: Cilindru Mini
Forma Inox Coacere Congelare produse - Model Geometric Cilindru Mini, pentru prajituri si alte deserturi coapte. Forma va permite sa fiti creativi in realizarea de produse chiar si cu umpluturi realizate la rece. A fost creata din colaborarea cu celebrul Pastry Chef Frank Haasnoot, ele reprezinta un adevarat trend al momentului. Dimensiune Forma: 8.4 x 6.6 x H 6.2 cm Dimensiune Produs: O 6 x H 6 cm Vol aprox.: 170 ml Model: Cilindru Mini
Matrita din policarbonat pentru realizarea Oualor din ciocolata. Matrita contine 10 cavitati - jumatati ou. Dimensiuni matrita: 17,5 x 27,5 cm. Dimensiuni jumati de ou: 6,4 x 4,4 cm. Gramaj aprox.: 25 gr subiect.
Matrita din policarbonat pentru realizarea Oualor din ciocolata. Matrita contine 4 cavitati - jumatati ou. Dimensiuni matrita: 17,5 x 27,5 cm. Dimensiuni jumati de ou: O 7.2 x H 10.5 cm Gramaj aprox.: 70 gr subiect.
Matrita din policarbonat pentru realizarea Oualor din ciocolata. Matrita contine 16 cavitati - jumatati ou. Dimensiuni matrita: 17,5 x 27,5 cm. Dimensiuni jumati de ou: O 2.1 x H 3.2 cm Gramaj aprox.: 7 gr subiect.
Colorant cu unt cacao Liposolubil (solubil in grasimi). Culoare: Albastru Greutate neta Flacon: 30 gr Miros si Gust: Neutru. Alergeni: ABSENTI. Produsul nu contine organisme modificate genetic (OMG). Fiind un produs liposolubil, poate fi utilizat la decorarea colorarea suprafetelor produselor si la colorarea in masa a diverselor tipuri de compozitii si mase grase, cum ar fi: ciocolata, untul de cacao, aluaturi fragede, margarina, unt, aluaturi cu un continut ridicat de grasimi, martipan, pasta d
Colorant cu unt cacao Liposolubil (solubil in grasimi). Culoare: Verde Greutate neta Flacon: 30 gr Miros si Gust: Neutru. Alergeni: ABSENTI. Produsul nu contine organisme modificate genetic (OMG). Fiind un produs liposolubil, poate fi utilizat la decorarea colorarea suprafetelor produselor si la colorarea in masa a diverselor tipuri de compozitii si mase grase, cum ar fi: ciocolata, untul de cacao, aluaturi fragede, margarina, unt, aluaturi cu un continut ridicat de grasimi, martipan, pasta de z
Rama Inox forma Inima pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: 7.4 x 7 x H 5 cm Grosime material Inox: 1,2 mm
Colorant Alimentar, Spray Velvet fara E171, pe baza de unt de cacao, ideal pentru acoperirea produselor moderne de cofetarie. Cu acest Colorant Spray se obtine decorul cu efect de catifea. Culoare : Piersica Capacitate : 400 ml. Utilizare : Colorantul Spray trebuie mentinut la o temperatura de 20 25 gr.C, cel putin 2 ore inainte de utilizare. In caz contrar, se poate incalzi in baie de apa calda. Agitati bine tubul inainte de utilizare. Produsul pe care se aplica acest tip de colorant,