Colorant cu unt cacao Liposolubil (solubil in grasimi). Culoare: Negru Greutate neta Flacon: 30 gr Miros si Gust: Neutru. Alergeni: ABSENTI. Produsul nu contine organisme modificate genetic (OMG). Fiind un produs liposolubil, poate fi utilizat la decorarea colorarea suprafetelor produselor si la colorarea in masa a diverselor tipuri de compozitii si mase grase, cum ar fi: ciocolata, untul de cacao, aluaturi fragede, margarina, unt, aluaturi cu un continut ridicat de grasim
Rama Inox rotunda pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: O 16 x H 10 cm Grosime material Inox: 1,2 mm
Forma Profesionala Formaflex, din Silicon platinic alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 8 cavitati. Volum cavitate: 42 ml Dimensiuni forma: 30 x 17.5 cm Dimensiuni cavitati: O 6 x h 1.7 cm Formele Formaflex sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +280 C si au grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produselor din cavitati, dupa coacere
Rama Inox rotunda pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: O 10 x H 2 cm Grosime material Inox: 1,2 mm
Rama Inox rotunda pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: O 12 x H 2 cm Grosime material Inox: 1,2 mm
Rama Inox rotunda pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: O 14 x H 2 cm Grosime material Inox: 1,2 mm
Rama Inox rotunda pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: O 16 x H 2 cm Grosime material Inox: 1,2 mm
Rama Inox rotunda pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: O 18 x H 2 cm Grosime material Inox: 1,2 mm
Rama Inox rotunda pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: O 20 x H 2 cm Grosime material Inox: 1,2 mm
Rama Inox rotunda pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: O 22 x H 2 cm Grosime material Inox: 1,2 mm
Suport din Plexiglas cu 5 etaje, pentru prezentarea si expunerea de Macarons, in cadrul Bufeturilor de tip Candy Bar sau al bufeturilor din restaurant. Culoare: Transparent Capacitate expunere: 62 Macarons cu O maxim 4.5 cm. Dimensiuni Suport: O 28 x H 43 cm
Suport din Plexiglas cu 7 coloane si suprafata de expunere inclinate, pentru prezentarea de Macarons. Poate fi utilizat pentru expunerea produselor atat in cadrul Bufeturilor de tip Candy Bar, in magazine sau alte spatii de desfacere a produselor, cat si in interiorul vitrinelor frigorifice. Culoare: Transparent Pe coloanele Suportului se pot expune Macarons cu O maxim 4.5 cm. Coloanele Suportului sunt detasabile. Dimensiuni Suport: 46 x 33 x H 14.5 cm.
Suport Orizontal din Plexiglas Transparent, cu 20 de cavitati rotunde. Capacitate Suport: 20 MiniConuri Dimensiuni Suport: 38 x 10 x H 2.5 cm Diametrul orificiilor pentru fixarea conurilor: O 2 cm Creat pentru pozitionarea Conurilor mici din ciocolata, in timpul lucrului (la completarea lor cu diverse umpluturi), dar si pentru expunerea acestora, suportul poate fi utilizat si pentru prezentarea sau lucrul cu alte tipuri de produse conice de mici dimensiuni. Se utilizeaza atat in faza de umplere si complet
Suport din Plexiglas Transparent, cu 4 sectiuni de expunere orizontala, pentru prezentarea Tabletelor din Ciocolata. Dimensiuni Suport: 18.1 x 22.6 x H 15.6 cm
Suport din Plexiglas Transparent, cu 4 sectiuni de expunere verticala, pentru prezentarea Tabletelor din Ciocolata. Dimensiuni Suport: 22.6 x 9.1 x H 9.3 cm