Recipient profesional 1 1 GN cu o adancime de 20 cm si o capacitate de 27 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Tava Gastronom Perforata GN2 3 h 40mm este un recipient profesional de calitate superioară, perfect pentru utilizarea în bucătăriile comerciale sau în restaurante. Cu dimensiunile sale de GN2 3 și o adâncime de 40 mm, acest recipient oferă o capacitate impresionantă de 3.6 litri, fiind ideal pentru servirea unei cantități mari de alimente. Designul său perforat, cu găuri mici, permite scurgerea eficientă a lichidelor și a altor produse alimentare, asigurându-vă că legumele sau mâncarea nu se vor înmuia ș
Recipient profesional 1 3 GN cu o adancime de 150 cm si o capacitate de 6 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Recipient profesional 1 3 GN cu o adancime de 100 cm si o capacitate de 4 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Recipient profesional 1 3 GN cu o adancime de 65 cm si o capacitate de 2.5 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Recipient profesional 1 2 GN cu o adancime de 20 cm si o capacitate de 12.5 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Recipient profesional 1 2 GN cu o adancime de 150 cm si o capacitate de 9.5 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Recipient profesional 1 2 GN cu o adancime de 100 cm si o capacitate de 6.5 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Recipient profesional 1 2 GN cu o adancime de 65 cm si o capacitate de 4 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Recipient profesional 1 2 GN cu o adancime de 40 cm si o capacitate de 2.8 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Recipient profesional 2 3 GN cu o adancime de 200 cm si o capacitate de 18 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.
Recipient profesional 1 3 GN cu o adancime de 6.5 cm si o capacitate de 2.5 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.Este ideal combinat cu recipiente GN inchise si capace de 325 x 176 mm.
Recipient profesional 1 3 GN cu o adancime de 100 mm si o capacitate de 6.5 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.Este ideal combinat cu recipiente GN inchise si capace de 325 x 265 mm.
Recipient profesional 1 2 GN cu o adancime de 40 mm si o capacitate de 3.6 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.Este ideal combinat cu recipiente GN inchise si capace de 325 x 265 mm.
Unitate de incalzire a cartofilor prajiti - electric Unitatea de incalzire a cartofilor premium este potrivita pentru utilizarea zilnica si indispensabila atunci cand trebuie sa pregatiti cartofi. In unitatea de incalzire a cartofilor, puteti lasa cartofii prajiti pentru ai mentine calzi. Unitatea de incalzire are fund dublu. Prin gaurile din partea de sus, excesul de grasime este descarcat in tava de colectare. Unitatea de incalzire are colturi rotunjite si un design elegant si ergonomic. Intreaga uni