Gatitul la aburi ajuta la pastrarea aromelor, a nutrientilor si a culorii pentru mai mult timp. Astfel se obtin mancaruri care nu numai ca arata bine, dar au si un gust delicios.
Conceputa pentru pastrarea prospetimii produselor pentru pizzeri si fast food. Vitrinele au capacitatea de a raci produsele si de a le pastra ca in starea initiala pentru o perioada lunga de timp.
Cutter ideal pentru a fi utilizat in bucatarie pentru procesarea ingredientelor precum carne, peste, legume, fructe, branza, nuci sau ciocolata.
Cutter ideal pentru a fi utilizat in bucatarie pentru procesarea ingredientelor precum carne, peste, legume, fructe, branza, nuci sau ciocolata.
Acest feliator profesional are o constructie solida din aluminiu si un cutit din inox intarit cu diametrul de 250 mm. Feliatorul lucreaza aproape selintios, datorita montarii inclinate acest dispozitiv este foarte usor de utilizat.
Acest feliator profesional are o constructie solida din aluminiu si un cutit din inox intarit cu diametrul de 220 mm. Feliatorul lucreaza aproape selintios, datorita montarii inclinate acest dispozitiv este foarte usor de utilizat.
Acest feliator profesional are o constructie solida din aluminiu si un cutit din inox intarit cu diametrul de 300 mm. Feliatorul lucreaza aproape selintios, datorita montarii inclinate acest dispozitiv este foarte usor de utilizat.
Formatorul de hamburgeri cu diametrul de 130mm este accesoriul perfect pentru cei pasionați de gătit și savoarea delicioasă a burgerilor. Cu ajutorul acestui produs inovator, veți putea pregăti într-un mod ușor și rapid burgeri perfect rotunzi și compacti, care vor impresiona orice pofticios. Diametrul de 130mm asigură dimensiunea ideală pentru un hamburger bine proporționat, plin de arome și cu o prezentare impecabilă. Formatorul îți permite să creezi burgeri uniformi și fermi, astfel încât să nu se des
Hartie consumabila alba special conceputa pentru hamburger cu dimensiunea de 130mm(500 bucati).
Hartie consumabila alba special conceputa pentru hamburger cu dimensiunea de 100mm.
Recipient profesional 1 1 GN cu o adancime de 2 cm si o capacitate de 2,8 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.Este ideal combinat cu recipiente GN inchise si capace de 53 x 32,5 cm.
Recipient profesional 1 1 GN cu o adancime de 2 cm si o capacitate de 2,8 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.Este ideal combinat cu recipiente GN inchise si capace de 53 x 32,5 cm.
Recipient profesional 1 1 GN cu o adancime de 2 cm si o capacitate de 2,8 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.Este ideal combinat cu recipiente GN inchise si capace de 53 x 32,5 cm.
Recipient profesional 1 1 GN cu o adancime de 10 cm si o capacitate de 14 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.Este ideal combinat cu recipiente GN inchise si capace de 53 x 32,5 cm.
Recipient profesional 1 1 GN cu o adancime de 15 cm si o capacitate de 21 l cu gauri mici pentru scurgerea legumelor si a altor produse alimentare.