Quinoa face parte din familia Super Alimentelor, avand un continut bogat in vitamine (A, C, D, E, K si vitamine din grupa B-urilor), minerale (fier, calciu, crom, cupru, fluor, iod, magneziu, potasiu, seleniu, zinc) si proteine, dar mai presus de toate Quinoa se face remarcata prin prezenta celor 9 aminoacizi esentiali. Quinoa in mod natural NU CONTINE GLUTEN si este una din putinele plante care sunt considerate un furnizor de proteina completa, si cuprinde toti aminoacizii esentiali . Peste tot
Fasolea Mung, este o leguma minune , mica si verde din aceeasi familie cu mazarea si lintea. Reprezinta o este o sursa bogata de proteine, fibre, antioxidanti si fitonutrienti pentru organismul nostru. Cu toate ca in Romania nu este foarte cunoscuta, fasolea mung are multe beneficii pentru sanatatea noastra: are un continut ridicat de: mangan, potasiu, magneziu, folat, cupru, zinc si diverse vitamine B - nutrieti valoosi pentru organism; constituie un aliment consistent, fiind bogat in proteine, ami
Hai sa-ti spun cateva motive pentru a adauga migdalele in alimentatia ta de zi cu zi: pentru ca sunt bogate in vitamine, minerale, proteine si fibre; previne si trateaza o serie de probleme pentru sanatatea ta: de la boli cardiovasculare, constipatie, probleme respiratorii, tuse, anemie si diabet pana la preventia cancerului, intarirea sistemului osos, stimularea cerebrala, intarirea sistemului imunitar, cat si pentru sarcina - datorita continutului de acid folic; Beneficii: protejeaza inima prin reduce
Orezul basmati este un orez aromat, cu bob lung si subtire. NU contine gluten. Acest orez contine de 3 ori mai multe fibre decat orezul obisnuit, fiind astfel mai hranitor. De asemenea, are o concentratie mare de vitamine si minerale: magneziu, mangan, seleniu, vitaminele B1, B2, B3, B6. Gramaj: 1 kg.
Nucile Macadamia nu sunt doar delicioase, dar si pline de nutrienti importanti pentru sanatate . Numeroase studii sustin ca adaugate in alimentatia noastra de zi cu zi au importante efecte benefice pentru organism. Cu toate ca sunt nucile care au cel mai ridicat nivel de grasimi, 82,6% dintre ele sunt mononesaturate, ceea ce inseamna ca sunt ideale daca vrem sa avem o inima puternica . Aceste nuci dulci, savuroase si crocante sunt un snack ideal dupa care nu trebuie sa ai remuscari. A se pastra la
Ciresele negre deshidratate pot fi consumate ca si gustare in orice moment al zilei sau se pot folosi in prepararea de checuri si prajituri, in muesli-uri, smoothie-uri si in diverse retete de sosuri fine. Totodata, au un continut bogat de fibre si potasiu. Au o textura moale si un gust dulce-acrisor. Fara zahar, aditivi si samburi. Gramaj: 200 gr. Tara de provenienta: Bulgaria
Sunt 100% naturale, nu contin zahar adaugat sau sulfiti. Multa lume are falsa impresie ca fructele deshidratate nu sunt la fel de bune si sanatoase ca cele proaspete. Daca procesul de deshidratare este unul natural, atunci fructele nu doar isi pastreaza toate mineralele si vitaminele, dar devin chiar mai concentrate. Consumate inainte de masa, caisele stimuleaza digestia , sunt o sursa importanta de vitamina A , fier si cupru si au in componenta lor importanti antioxidanti . Consumate intr-un mo
Paprika dulce (boia) de ardei dulce păstrează proprietățile ardeiului în totalitate. Ardeiul conține antioxidanți, este bogat în vitamina A, dar și în vitaminele B, C, E, în potasiu, zinc, proteine vegetale. Aroma de boia este subtilă, fructată și dulce, ceea ce o face compatibilă cu preparatele iuți și condimentate. Ingrediente: paprika dulce (boia dulce). A se păstra la loc uscat și răcoros. Gramaj: 200gr. Țara de proveniență: Spania