Premix Panna Cotta este un produs sub forma de pudra fara gluten, oua, grasimi hidrogenate, conservanti si ulei de palmier. Mod de utilizare : adaugati 100 g premix, 250 g lapte si 250 g smantana lichida. Se incalzeste intr-o cratita laptele, smantana si amestecam pana aproape de fierbere. Alternativ, incalziti laptele si smantana in cuptorul cu microunde, aducand-le la 95 C, adaugati amestecul, amestecati si incalziti din nou la microunde pentru cateva secunde pana cand temperatura revine la 95 C. Se
Pasta Aromatizanta Vanilie Frantuzeasca concentrata, este produsă cu cele mai fine materii prime disponibile. Prin adăugarea unei cantități mici, puteți intensifica aroma cremelor, deserturilor, aluaturilor de prăjituri sau înghețatelor. Dozaj cofetarie: 40-60 g de produs la 1 l de compozitie. Cantitate: 1 kg. Ingrediente: sirop de glucoză, zahăr, apă, arome, arome naturale, păstăi de vanilie pudră 0,3%, agent de gelifiere: pectine (E440); colorant: caroteni (E160a), conservant: sorbat potas