Pasta de fistic 100% - 1.5 kg Praline este un produs originar frantuzesc, care este definit de , žLes codes d usages en confiserie, ca fiind un Produs dulce folosit in principal ca umplutura. Este un amestec macinat compus din 100% fistic. Avantaje client Ingrediente de calitate superioara Versatilitate fara limite: se pot folosi pentru aromatizarea aluaturilor si cremelor, in strat ca atare sau ca umplutura in produse fine de cofetarie Perfect atunci cand gustul si textura fac diferenta Nenuma
Umplutură pe bază de praline de migdale (85%) și porumb. Praliné este un produs originar franțuzesc, care este definit de Les codes d 39;usages en confiserie ca fiind un Produs dulce folosit în principal ca umplutură. Este un amestec măcinat compus din cel puțin 50% migdale și sau alune și zahăr. Avantaje client Ingrediente de calitate superioară Versatilitate fără limite: se pot folosi pentru aromatizarea aluaturilor și cremelor, în strat ca atare sau ca umplutură în produse fine de cofetă
Umplutura cu lamaie (min. 1%) cu incluziuni crocante, pe baza de praline de migdale (min. 22%). Praline este un produs originar frantuzesc, care este definit de , žLes codes d usages en confiserie, ca fiind un Produs dulce folosit in principal ca umplutura. Avantaje client Ingrediente de calitate superioara Versatilitate fara limite: se pot folosi pentru aromatizarea aluaturilor si cremelor, in strat ca atare sau ca umplutura in produse fine de cofetarie Perfect atunci cand gustul si textura fac di
Crema nobila cu ciocolata cu lapte, migdale si alune crocante. Contine 34% pasta de alune de padure si 15% ciocolata cu lapte Gust intens si fin Textura crocanta, surprinzatoare Versatilitate fara limite: se poate folosi pentru aromatizare aluaturi si creme, in strat ca atare sau ca umplutura in produse fine de cofetarie. Avantaje client Ingredient inovator cu care se pot crea produse de patiserie fina, cu gust exceptional Gata de utilizare ca atare sau in combinatie cu alte ingrediente in aplicatii precu
Praline este un produs originar frantuzesc, care este definit de profesionisti ca fiind un produs dulce folosit in principal ca umplutura. Este un amestec macinat compus din migdale si sau alune si zahar. De ce sa folosesti PatisFrance? Ingrediente de calitate superioara Versatilitate fara limite: se pot folosi pentru aromatizare aluaturi si creme, in strat ca atare sau ca umplutura in produse fine de cofetarie. Perfect atunci cand gustul si textura fac diferenta Nenumarate utilizari in aplicatiile de ci
Faina de Migdale Extra Fina Patis France. Faina de migdale este ideala pentru retetele de macarons, blaturi de tort si fursecuri delicioase. Textura foarte fina (peste 80% la 0,8 mm) Ingrediente: migdale 100%. Conditii de depozitare faina migdale: la loc uscat si racoros, intre 10-15 C, ferit de umiditate.