Forma Profesionala Pavoflex, din Silicon platinic alimentar, pentru produse Monoportii. Forma are 30 cavitati. Volum cavitate: 20 ml. Dimensiuni Forma: 30 x 40 cm. Dimensiuni cavitati: O 4 x H 2 cm. Model: Caleidon Formele Pavoflex sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 45 C si +250 C
Forma Profesionala Pavoflex, din Silicon platinic alimentar, pentru produse Monoportii. Forma are 12 cavitati. Volum cavitate: 120 ml. Dimensiuni Forma: 30 x 40 cm. Dimensiuni cavitati: O 7 x H7.2 cm. Model: Ou Formele Pavoflex sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 45 C si +250 C
Forma Inox Coacere Congelare produse - Model Geometric Cilindru Aceasta forma este ideala pentru creearea prajiturilor , checurilor, brownies, pandispanuri si alte deserturi coapte, usor de preparat, transportat si consumat. Dimensiune Produs O 6.5x H 6 cm Vol aprox.: 200 ml
Forma Inox Coacere Congelare produse - Model Geometric Cub Aceasta forma este ideala pentru creearea prajiturilor , checurilor, brownies, pandispanuri si alte deserturi coapte, usor de preparat, transportat si consumat. Dimensiune Produs: 6 x 6 x H 6 cm Vol aprox.: 216 ml
Forma Inox Coacere Congelare produse; Model Geometric Cub. Aceasta forma este ideala pentru creearea prajiturilor , checurilor, brownies, pandispanuri si alte deserturi coapte, usor de preparat, transportat si consumat. Dimensiune Produs 7 x 7 x H 7 cm Vol aprox.: 343 ml
Rama cu forma rotunda, din Inox microforat. Se utilizeaza pentru formarea si coacerea tartelor. Dimensiune rama: O 17 x H 3.5 cm Dimensiune produs: O 16 x H 3.5 cm Grosime material Inox: 1,2 mm Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Pavoni Italia impreuna cu Maestrul Gianluca Fusto pentru realizarea unor produse deosebite, nu doar din punct de vedere al gustului cat si al prezentarii. Microperforatiile ajuta la mentinerea aluatului lipit de marginile ramei si permit un transfer optim de
Rama cu forma rotunda, din Inox microforat. Se utilizeaza pentru formarea si coacerea tartelor. Dimensiune rama: O 9 x H 2 cm Dimensiune produs: O 8 x H 2 cm Grosime material Inox: 1,2 mm Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Pavoni Italia impreuna cu Maestrul Gianluca Fusto pentru realizarea unor produse deosebite, nu doar din punct de vedere al gustului cat si al prezentarii. Microperforatiile ajuta la mentinerea aluatului lipit de marginile ramei si permit un transfer optim de caldura spre
Matrita dubla din silicon alimentar, pentru realizarea produselor monoportii, dulci sau sarate, avand forma perfect sferica. Forma are 67 cavitati. Dimensiuni forma: 29 x 19 cm Dimensiuni cavitati: O 2.5 cm Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40 C si +280 C, are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimentar: 1.Nu utilizati obiecte ascutite pentru curatarea acesteia sau pentru extragerea produsel
Matrita dubla din silicon alimentar, pentru realizarea produselor monoportii, dulci sau sarate, avand forma perfect sferica. Forma are 18 cavitati. Dimensiuni forma: 30 x 17,5 cm Dimensiuni cavitati: O 3.5 cm Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40 C si +280 C, are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimentar: 1.Nu utilizati obiecte ascutite pentru curatarea acesteia sau pentru extragerea produs
Spatula din inox de inalta calitate pentru realizarea decorurilor din ciocolata, model Frunze. Lama ustensilei este rigida, avand o grosime de 1.5 mm. Dimensiuni Decoruri Frunze: 8 x 4 cm Produsul face parte din gama profesionala FlyChoc, creat de Chef Stefano Laghi in colaborare cu Filippo Re. Cu gama de spatule FlyChoc poti realiza simplu, rapid si eficient decoruri perfecte, Frunze si Pene (Fulgi) din Ciocolata.
Spatula din inox de inalta calitate pentru realizarea decorurilor din ciocolata, model Pene (Fulgi). Lama ustensilei este rigida, avand o grosime de 1.5 mm. Dimensiuni Decoruri Pene (Fulgi): 10 x 2.4 cm Produsul face parte din gama profesionala FlyChoc, creat de Chef Stefano Laghi in colaborare cu Filippo Re. Cu gama de spatule FlyChoc poti realiza simplu, rapid si eficient decoruri perfecte, Frunze si Pene (Fulgi) din Ciocolata.
Tavita Prezentare Aluminiu Eloxat, 4 margini, 37.5 x 24.5 x H 2 cm Tavita din Aluminiu eloxat pentru expunerea produselor in Vitrinele de prezentare sau in cadrul Bufeturilor. Marginile tavitei sunt continue astfel ca nu exista riscul unei eventuale scurgeri de lichid. Aceste tavite au fost supuse unui tratament de eloxare pentru a obtine urmatoarele beneficii: - Cresterea duritatii la suprafata - Rezistenta la uzura, coroziune si oxidare - Estetic: Aspect imbunatatit Culoare: Argintiu Metalizat
Fulgi comestibili, din Argint alimentar. Fulgii din Argint sunt ideali pentru decorarea unei mari diversitati de deserturi si platouri culinare, destinate evenimentelor festive. Datorita marimii si luminozitatii acestora, decorurile cu fulgi din argint confera eleganta si rafinament produselor finale. Cutia contine: 1 g produs.
Forma Profesionala Pavocake, din Silicon platinic alimentar, pentru realizarea de Torturi 3D, in forma de Trunchi. Forma are 1 cavitate; volum 1240 ml. Dimensiuni Forma: 25 x 8.5 x h 7 cm Forma Pavocake Torturi - poate fi utilizata pentru congelarea sau coacerea Torturilor sau altor produse de Cofetarie - Gastronomie, dulci sau sarate, in cuptoare ventilate sau statice, cu gaz sau electrice. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40, C si +280, C. Poate fi utilizata individual sau i
Forma Profesionala Pavocake, din Silicon platinic alimentar, pentru Torturi 3D. Model: Trandafir Dimensiuni Forma: O 18 x H 4.5 cm Volum: 960 ml Formele Pavocake sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 45 C si +250 C. Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Pavoni Italia impreuna cu Pastry Cedric Grolet, pentru a da posibilitatea cofetarilor din toata lumea sa realizeze torturi